- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Dorotka88
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #185117 przez Dorotka88
Gorla dziękuję za odp, myślę, że poczekam jeszcze. Mnie anomalie nigdy się nie zdarzały. Mam bardzo regularne miesiączki i o takiej samej intensywności od 9 lat, a mam 23 lata. Jedynie zdarzały się przesunięcia związane z chorobami, stresem czy podróżami o max 2 dni. Tutaj spóźniła się o 3 dni, wczoraj się pojawiła i wyglądało to jak okres, dzisiaj jedynie plamienia i coraz mniej, nawet jak się podcieram to na papierku mam mniej niż wcześniej. Do tego te piersi i nudności. Nie wiem co myśleć. Denerwuje mnie ta niepewność.
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Mniej Więcej
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #185135 przez ajłona
Madziaska , @nulka dzięki za cenne wskazówki! Ten pełcherz to diabelstwo przeklęte! A tfffffffffuuuu
Gabi no witaj kochana!!!
Magduska za Ciebie też zaciskam
Gorla trzymam mocno kciukasy!
Eash wypoczywaj , wypoczywaj...
Sylka to mi gin zalecił ten urospet! Uffff dzięki za tego posta! Biorę te leki bo boje się, że te bakteryje się rozprzestrzenią, ale wątpliwość miałam coby na pewno z dzidkiem nic nie robiły złego...a Twój Kubuś żywym dowodem. Dzieki Kochana. Cmok. Sylka a jakie dawki brałaś? Pamiętasz? Tak jak w ulotce 3 x po 2 ?
Dorotka pewnie, że test!!! Ja zrobiłam 2 dni przed spodziewaną @ i pokazały się 2 krechy J a cykle mam 24-26 dniowe
Gabi no witaj kochana!!!
Sylka to mi gin zalecił ten urospet! Uffff dzięki za tego posta! Biorę te leki bo boje się, że te bakteryje się rozprzestrzenią, ale wątpliwość miałam coby na pewno z dzidkiem nic nie robiły złego...a Twój Kubuś żywym dowodem. Dzieki Kochana. Cmok. Sylka a jakie dawki brałaś? Pamiętasz? Tak jak w ulotce 3 x po 2 ?
Dorotka pewnie, że test!!! Ja zrobiłam 2 dni przed spodziewaną @ i pokazały się 2 krechy J a cykle mam 24-26 dniowe
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
13 lata 3 miesiąc temu #185137 przez magduska
"fajnie że gabi i magduska już Was tu widać, tak mi się swojsko zrobiło no i mi się przypomniało jak tu zaczynałam i poczułam się jak na początku drogi. Dzięki za to
Myślę dziewczyny że teraz pora na Was
A ja se rolę babki forumowej zaklepałam ... jakby co"
@nulka nie przesadzaj z ta babka forumowa,bo do niej cie jeszcze brakuje przynajmniej tyle lat co ja mam teraz a wierz mi musisz jeszcze poczekac,bo ja to juz jestem taka mloda starucha,ze na dyskotece czuje sie jakby wkolo biegaly moje corki hihi ))
Myślę dziewczyny że teraz pora na Was
A ja se rolę babki forumowej zaklepałam ... jakby co"
@nulka nie przesadzaj z ta babka forumowa,bo do niej cie jeszcze brakuje przynajmniej tyle lat co ja mam teraz a wierz mi musisz jeszcze poczekac,bo ja to juz jestem taka mloda starucha,ze na dyskotece czuje sie jakby wkolo biegaly moje corki hihi ))
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 3 miesiąc temu #185200 przez madziaska
Dorotka chyba zadna ze staraczek Ci nie doradzi i z tych zafasolkowanych tez nie, oprocz tego, abys zrobila test... Ojjj ja kiedys juz takie objawy mialam ciazowe I nic... Wkrecilam je sobie... A TY kochana, starasz sie o dzidzie??? Nie doczytalam, przepraszam...
Ajłona naczytalam sie znowu o tym pecherzu i ponoc w ciazy najbardziej polecaja VITABUTIN... Podobno bardzo dobry i bezpieczny w ciazy... Drogi, ale ponoc warto zainwestowac (100 kapsulek - ok 70 zł)... dzialaja na Ecoli, ja niestety z nimi sie zmagam... zamowilam, dam znac czy dobre A jak tam Twoj posiew???
Ajłona naczytalam sie znowu o tym pecherzu i ponoc w ciazy najbardziej polecaja VITABUTIN... Podobno bardzo dobry i bezpieczny w ciazy... Drogi, ale ponoc warto zainwestowac (100 kapsulek - ok 70 zł)... dzialaja na Ecoli, ja niestety z nimi sie zmagam... zamowilam, dam znac czy dobre A jak tam Twoj posiew???
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 3 miesiąc temu #185212 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Mirella sorry ale mowilam, ze moge Ci zaburzyc wrozenie czarownicy
Na 100% mamy dziewuche
Na 100% mamy dziewuche
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 3 miesiąc temu #185235 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Gosia no zaskoczenie ogromne ale i tak jestem przeszczesliwa Emilka bedzie
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 3 miesiąc temu #185245 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
dzieki
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu #185265 przez sylka
ajłona napisał:
Brałam 3x2 i do tego 1 wit. c a później w szpitalu od 32 tc też tą samą dawkę miałam. W czasie karmirnia piersią jak tylko czułam że coś nie tak to 3 dni brałam tę dawkę i też przechodziło
Dorotka ja test zrobiłam późnym popłudniem i wyszedł. Fakt 7 tyg. po oststniej @ ale miałam nieregularne i myślałam że znów nie mam a byłam w 4 tc Głupia myslałam że to przez obronę mgr a nie ciążę. Staraliśmy się a ja co pierwsze jak nie było @ to pomyślałam że to przez stres dopiero po obronie pomyślałm o bejbiku
Madziaska , @nulka dzięki za cenne wskazówki! Ten pełcherz to diabelstwo przeklęte! A tfffffffffuuuu
Gabi no witaj kochana!!!
Brałam 3x2 i do tego 1 wit. c a później w szpitalu od 32 tc też tą samą dawkę miałam. W czasie karmirnia piersią jak tylko czułam że coś nie tak to 3 dni brałam tę dawkę i też przechodziło
Dorotka ja test zrobiłam późnym popłudniem i wyszedł. Fakt 7 tyg. po oststniej @ ale miałam nieregularne i myślałam że znów nie mam a byłam w 4 tc Głupia myslałam że to przez obronę mgr a nie ciążę. Staraliśmy się a ja co pierwsze jak nie było @ to pomyślałam że to przez stres dopiero po obronie pomyślałm o bejbiku
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 3 miesiąc temu #185283 przez Lacrijka
No to Magda namieszałas..Ciekawe co Mirella na to hehehe..Gratuluje córy
A u nas staranie zawieszone w tym cyklu i w nastepnym tez. W posiewie wyszla bakteria, której trzeba sie pozbyc. 3 tygodniowa kuracja, po zakonczonej kuracji antybiotykiem po 4 tygodniach kontrola.. Wiec 2 cykle mamy z bani
Kto pczytuli ????
A u nas staranie zawieszone w tym cyklu i w nastepnym tez. W posiewie wyszla bakteria, której trzeba sie pozbyc. 3 tygodniowa kuracja, po zakonczonej kuracji antybiotykiem po 4 tygodniach kontrola.. Wiec 2 cykle mamy z bani
Kto pczytuli ????
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5