BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #198474 przez chłopek
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #198477 przez mesy
Kurde ale nudy :silly: :silly: mój mąż był o 15-oo w domu i na 18-oo zaś pojechał do pracy cholerka noooo :angry: :angry: :angry:
13 lata 3 miesiąc temu #198479 przez agnesssa
Mesy przekichane... nic dla siebie czasu nie macie :pinch:
Chłopek no chyba jakieś chorubsko, już wirusy grasują :angry: oby tylko mnie nie rozłożyło bo się wqrze :evil:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #198480 przez paulinka
ej dziewczynki

powiedzcie mi czy mozna jakos zaplanowac plec dziecka? bo ja w to raczej nie wierze,ale tak z ciekawosci pytam :blush:

mnie i tak obojetnie co by bylo byle bylo dzieciatko zdrowe:))) a reszta sie nie liczy,ale moje znajome szaleja i obliczaja dni i swiecie wierza ze moga sobie plec dziecka zaplanowac co wy na to?
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #198482 przez mesy
agnesssa no niestety ale takie coś zdarza się raz na pół roku że musi iść :angry: jutro też na nockę idzie w zasadzie na 12 godz bo na 18-oo do 6-3o :angry: :angry: :angry:
ale się na niego zdenerwowałam aż cała z tych nerwów latałam jak nigdy :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #198483 przez chłopek
paulinka ja czytałam ze chłopca w owulacje albo dzien po, ja to nawet nie wiem w jaki dzien zrobilism Ksawcia
13 lata 3 miesiąc temu #198486 przez mesy
chłopek a mi się wydaje że takie planowanie jest na chybił trafił .... bo nie za każdym razem dochodzi do zapłodnienia jak się przytula w owulację .. więc dla mnie na własną rękę jest to pic na wodę :silly: :silly: :silly:
No chyba że pod okiem lekarza robi się takie plany to co innego :P
13 lata 3 miesiąc temu #198488 przez Mirella
Paulinka słuchaj co Chłopek mówi ma rację :) przed owulką dziewczynkę, w trakcie lub po chłopiec. To tak teoretycznie, bo wiadomo teoria teorią a życie życiem :P

Tak w ogóle to witam Paulinkę i Insomnię bo chyba jeszcze nie witałam :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #198498 przez Aguska23
Witajcie

Załapałam jakiegoś powera po powrocie do domu ;p może jazda mnie tak rozruszała, albo słonko sama nie wiem. Ale w końcu dzięki temu ogarnęłam mieszkanie, zrobiłam kolację i klapnęłam teraz z lapkiem uff
ale coś czuję, że mnie coś bierze...bolą mięśnie i głowa jakaś ciężka...chyba gripexa na noc zapodam.

A Wam jak mija wieczór?
13 lata 3 miesiąc temu #198505 przez mesy
Aguska daj mi tego twojego powera :silly: :silly: :silly: mi się za to nic nie chce a tym bardziej że sama siedzę w domu :silly: :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #198509 przez Aguska23
Mesy ja też sama....jak zwykle zresztą ;p

To łap....power....leci....fruuuuuuuuuuu
13 lata 3 miesiąc temu #198510 przez mesy
Aguska dzięki haha dotarła moc :woohoo: :woohoo: :woohoo: no ja się jakoś przestawić nie umie bo zawsze mężulek był i miałam komu pomarudzić albo ryknąć na niego a teraz co jedyne to z Raszą se mogę pogadać hahaha
13 lata 3 miesiąc temu #198514 przez Aguska23
O widzisz chociaż pieska masz ;) Ja TV włączyłam to coś tam gada...
No i bym zapomniała - fajnie, że to forum znalazłam ;) to mam zajęcie
13 lata 3 miesiąc temu #198515 przez mesy
A ja czytam jakieś pierdoły na necie i zaś nie potrzebnie chyba sobie głowę tym zaprzątam :silly: :silly: :silly: ale przynajmniej będę mądrzejsza haha
13 lata 3 miesiąc temu #198519 przez Aguska23
A o czym czytasz?

Przyszło mi do głowy takie pytanie: czy kupowałyście kiedyś gazetki w stylu Mamo to ja?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia