BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #198720 przez chłopek
własnie mi mysza przez pokój przebiegła
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #198733 przez Aguska23
Mysz???? a skąd ona u Ciebie?
13 lata 3 miesiąc temu #198738 przez agnesssa
Chłopek, wg mnie Ksawcio to czysta mama :laugh: no i do boju :evil:
Miłej nocki wszystkim życzę.

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #198743 przez chłopek
no mam stary dom i sa myszy, jutro przyprowadzam kota :P
a teraz ide działać buzka miłej nocki
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #198768 przez delfinek83
O Jesuuuuuuuuu, ale żeście natworzyły stron hehe już mi oczy padają :silly:
ale sama sobie winna jestem że nie zaglądam codziennie i potem siedzę i nadrabiam, bo ominąć nie potrafię, taka ciekawska jestem hahaha :P

Witam nowe staraczki i życzę stosunkowo szybkiego zafasolkowania ;)

chłopek, no polecam kota jak nic, może mojego łobuza Ci podrzucić?
on nawet żadnej muszce i robaczkowi nie przepuści a co dopiero myszy :ohmy: :cheer:

byłam na tej krzywej cukrowej, a fuuuuj, no ta glukoza sama w sobie nie jest taka zła, zatkałam nos bo zapach mnie denerwował i wypiłam na dwa razy duszkiem, jakoś poszło, ale potem trzeba siedzieć przecież 2 godziny na kolejne pobranie krwi i tak mnie zmuliło po kilku minutach że szok, dobrze że miałam cytrynkę w torebce to sobie dziurkę zrobiłam i wyssałam 2 kropelki :blink: pomogło na jakiś czas i potem znów i znów, i jakoś wytrwałam bez wizyty nad kibelkiem :) ale taka senna byłam, ciągle ziewałam, trochę dziwnie bo myślałam że po takiej dawce cukru to będę mieć właśnie powera a tu taka zmuła
po drodze do domu znów mnie zemdliło i już przed klatką nie wytrzymałam i zaśmieciłam trochę "przydomowy ogródek" :blush: zawlokłam się na 2 piętro, zjadłam piętkę chleba i poszłam spać

odebrałam wyniki i teraz sama nie wiem co mam o nich myśleć, bo tak chyba nie powinno być że spadł mi poziom cukru :unsure: :
na czczo miałam 4,7 mmol/l
a po 2 godz. po glukozie(75g) miałam 3,8 mmol/l
mam nadzieję że lekarz powie że ok

dziewczynki, Wam też zdrówka życzę i mykam lulu :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #198787 przez mesy
O nie a wy co zamiast działać to tu siedzicie :silly: :silly: :silly: tak chłopek o tobie piszę :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Witaj delfinek :blink: :blink: :blink:

A ty Mirella zdrowiej nam szybko !! :laugh: :laugh: :blink: :blink:

Aha oczywiście bym zapomniała bo przecież muszę seeee pomarudzić :laugh: :laugh: jak by co to dalej mnie ten brzuch boli :silly: :silly: :silly: no koniec marudzenia :lol: :lol: B)
13 lata 3 miesiąc temu #198792 przez eash
matko kochana, baby, ale wy jestescie rozgadane (czytaj: rozpisane). pierwsza godzine w pracy musze zawsze poswiecic na jako takie przynajmniej przejrzenie tych stu stron, ktore zapisalyscie od wczoraj, heh :blink:

ja w pierwszej ciąży kupowałam "M jak mama", bo byly tam opisy kolejnych etapow ciąży (co się dzieje z mamą, co z maluszkiem itp.) i to mnie interesowało. poza tym wertowałam strony z reklamami artykułów dla ciężarnych, karmiących i niemowląt. ale w sumie to i tak uważam, że większość takich gazet to raczej rozrywka niż fachowa informacja. mi np. brakuje na rynku takiej gazety z pogranicza medycyny (ginekologii, pediatrii), w której różne zagadnienia dot. np. ciąży, bezpłodności, porodu, połogu, żywienia i pielęgnacji niemowląt i małych dzieci byłyby opisane szczegółowo, fachowo przez specjalistów (lekarzy, pielęgniarki, specjalistów ds. żywienia). Zdarza mi się teraz kupić jeszcze "M jak mama" albo "Dziecko" albo "Rodzice" albo "Dobra mama"... wszystko to podobne do siebie. Aha, ostatnio kupiłam jakiś nowy miesięcznik dla aktywnych zawodowo mam, nie pamiętam tytułu, ale kijowy w sumie, zainteresował mnie obszerny wywiad z posłanką PO, która swego czasu wystąpiła w posiedzeniu Sejmu ze swoim 2-tyg. niemowlęciem.
13 lata 3 miesiąc temu #198799 przez Insomnia
Witam Was :) z wielkim trudem was nadrobiłam :)
Witaj Mirella :) jak by co to mi też wywróżysz? :blink:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 miesiąc temu #198803 przez mesy
Insomnia witaj :) przecież mamy już tu jedną wróżkę :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #198804 przez Insomnia
Mesy wiem że mamy :lol: Ale doszły mnie słuchy że Mirella to wróżka że ho ho :lol: a byłyście kiedyś u wróżki?

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #198805 przez mesy
O cholerka to muszę jej powiedzieć żeby mi tez wywróżyła :woohoo: :woohoo: :woohoo: ja nie byłam ale kiedyś mnie cyganka zaczepiła :P :P jakieś 4 lata temu hehe wywróżyła mi że będę miała 3 dzieci zrobię szkołę ( to się sprawdziło) hehe i że wyjadę za granicę buhaha
a ty byłaś ?
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #198807 przez Insomnia
Ja nie byłam :lol: chyba boje sie tego co mi powie i jeszcze sie sprawdzi :lol:

A Mirelka to płeć przepowiada :silly:

13 lata 3 miesiąc temu #198808 przez gorla
witam :)

chłopek ja też mówie, ze Ksawcio cała Ty

Ja byłam u wróżki z 2 miechy temu moze :P :P

no Mirelcia jest naszą taka czarownicą :laugh: :laugh: ale nie daje sie łatwo przekonać, żeby powróżyła

a u mnie z rana seksik był, a potem mój trol (małż) tak mnie wkurwił, ze go rozniosę chyba. Auto nam szwankuje, wystawił je z garażu i tu do mnie z pretensjami , ze baba za kółkiem mi takie tam... nie wiem do teraz o co chodzi, nie zapytałam go tylko okno zamknęłam i tyle :P :P potem pewnei trolisko jedno zadzwoni :P :P

ja kiedyś wróżyłam z kart, namiętnie, ale spotkało mnie coś nieprzyjemnego i przestałam..wystraszyłam sie chociaż nie wierzę tak do końca w magię ;)
13 lata 3 miesiąc temu #198809 przez mesy
Insomnia a tam hehe ja też się bałam i do końca nie wierzę w te bzdury :silly: :silly: chociaż moja mama mi opowiadała że kiedyś jej cyganka za chleb wróżyła i puki co jej się sprawdziło :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #198810 przez mesy
gorla cześć :lol: :lol: hehe a o co mu mogło chodzić :woohoo: :woohoo: nie wiesz że najlepiej na babę wszystko zwalić :woohoo: to są właśnie nasze chłopy kochane :woohoo: :woohoo: :woohoo: ale siksik był więc niech se marudzi ty swoje pokorzystałaś :silly: :silly: :silly:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia