- Otrzymane podziękowania: 42
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #199054 przez agnesssa
Normalnie się w głowie nie mieści, tak jak czytam o tym, to jeszcze bardziej doceniam moich teściów chociaż teściu trochę dziwak Ale generalnie narzekac nie mogę, a ja mam tak wspaniałą rodzinę, że na wakacje to tylko z moimi ciotkami jeździmy z tym, ze ja mam młodych rodziców bo 45 lat mają
Temat został zablokowany.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 3 miesiąc temu #199056 przez gorla
chłopek dlatego mie spię w nocy nerwica jak nic i jeszcze ta szwagierka też mieszka w tym domu. Teść ma świra, ale jest znośny, teściowej za to wszystko to tak nienawidzę, ze nie wiedziałam że aż tak mozna kogoś nie tolerować
ale to już za nma, drugi raz tego wszystkiego bym nie zniosła, zresztą już bym nie dopuściła do takiej sytuacji , dlatego trzymam sie na dystans. Olwia ma kontakt z teściem, ale z teściową nie bardzo. Ja ze smoczycą nie gadam i on to widzi..może to nie dobrze, ale nie umiem inaczej nie po tym wszystkim... dużo by tu opowiadać..powiem tylko że jak słyszałam jej kroki na schodach , to mnie trzęsło z nerwów , ze znów idzie do mnie.
ale to już za nma, drugi raz tego wszystkiego bym nie zniosła, zresztą już bym nie dopuściła do takiej sytuacji , dlatego trzymam sie na dystans. Olwia ma kontakt z teściem, ale z teściową nie bardzo. Ja ze smoczycą nie gadam i on to widzi..może to nie dobrze, ale nie umiem inaczej nie po tym wszystkim... dużo by tu opowiadać..powiem tylko że jak słyszałam jej kroki na schodach , to mnie trzęsło z nerwów , ze znów idzie do mnie.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 3 miesiąc temu #199060 przez gosiak
Oj dziewczyny jak zwykle rozpisane, niby codzień zaglądam ale zawsze po kilka stron mam do nadrobienia a na myszy to fakt kot najlepszy, choć ja w domu nie mam ale mój kot przynosi do domu zeby sie pochwalić no ale ma ją w zębach jeszcze żywą to go wyganiam na dwór z nią
No 13 lat i w ciąży masakra, moja babcia chyba 17 lat miala jak za mąż wyszła, ale 13 lat to dla mnie szok, kurcze moja bratanica ma 11 lat skończone i sobie nie wyobrażam żeby ta mała dziwczynka za 2 lata miala wyjść za mąż a co dopiero urodzić dziecko...no ale fakt kupe lat temu różne rzeczy się działy i starasznie dużo dzieci się rodziło, moja prababcia chyba 9-cioro miała, i oprócz tego chyba jeszcze dwoje umarło po porodzie... moja babcia skromnie dwoje a druga babcia pięcioro, a dziś człowiek ma problem o jedno się wystarać
Delfinku i reszta starej bandy oddzywać mi się tu bo cholera smutno mi, że nikt ze starej ekipy się nie odzywa
miłego dnia wszystkim
Mirella zdrowa już jesteś?
No 13 lat i w ciąży masakra, moja babcia chyba 17 lat miala jak za mąż wyszła, ale 13 lat to dla mnie szok, kurcze moja bratanica ma 11 lat skończone i sobie nie wyobrażam żeby ta mała dziwczynka za 2 lata miala wyjść za mąż a co dopiero urodzić dziecko...no ale fakt kupe lat temu różne rzeczy się działy i starasznie dużo dzieci się rodziło, moja prababcia chyba 9-cioro miała, i oprócz tego chyba jeszcze dwoje umarło po porodzie... moja babcia skromnie dwoje a druga babcia pięcioro, a dziś człowiek ma problem o jedno się wystarać
Delfinku i reszta starej bandy oddzywać mi się tu bo cholera smutno mi, że nikt ze starej ekipy się nie odzywa
miłego dnia wszystkim
Mirella zdrowa już jesteś?
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 3 miesiąc temu #199064 przez chłopek
agnesssa napisał:
no to młodych rodziców masz moja mama ma 48 a tata 47 wiec starzy też nie sA:)
Normalnie się w głowie nie mieści, tak jak czytam o tym, to jeszcze bardziej doceniam moich teściów chociaż teściu trochę dziwak Ale generalnie narzekac nie mogę, a ja mam tak wspaniałą rodzinę, że na wakacje to tylko z moimi ciotkami jeździmy z tym, ze ja mam młodych rodziców bo 45 lat mają
no to młodych rodziców masz moja mama ma 48 a tata 47 wiec starzy też nie sA:)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #199068 przez gorla
moi mają 50 tki w tym roku tez nie starzy, mieli po 20 lat jak sie urodziłam
gosiak teraz te 13 latki są inne, kiedyś to dziewczyna w tym wieku sama dom prowadziła lub z matką, zajmowała sie młodszymi , a teraz to jeszcze dzieci
gosiak teraz te 13 latki są inne, kiedyś to dziewczyna w tym wieku sama dom prowadziła lub z matką, zajmowała sie młodszymi , a teraz to jeszcze dzieci
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gorla.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 3 miesiąc temu #199071 przez gosiak
Gorla jak tak piszesz o swoich tesciach a szczególnie o teściowej to zaczynam swoją doceniać, bo przy Twojej to moja niczym anioł wczoraj teście nawet do mnie z życzeniami zadzwonili Kurde To Twój teść sam sobie gotuje a teściowa sobie? kurde i że Oni pod jednym dachem tak mieszkają masakra
agnessa rzeczywiście masz młodych rodziców, ale to chyba Ty też jesteś młodziutka, ile masz lat? moja mama ma 50 a tata 58
agnessa rzeczywiście masz młodych rodziców, ale to chyba Ty też jesteś młodziutka, ile masz lat? moja mama ma 50 a tata 58
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #199075 przez gorla
gosiak no nie wytrzymuje tego wszystkiego , nie mam siły na to patrzeć, nieraz słysze jak mi dupę obrabiają, albo jak na męża jadą..zawsze był najgorszy.. a mąż bał się teściowej, teraz moze mniej.. wczoraj właśnie sie pożarliśmy o to i tak mnie dzis to boli strasznie
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 3 miesiąc temu #199084 przez agnesssa
gosiak napisał:
agnessa rzeczywiście masz młodych rodziców, ale to chyba Ty też jesteś młodziutka, ile masz lat? moja mama ma 50 a tata 58 [/quote]
No ja mam 25 moi rodzice mieli 20 lat jak się urodziłam Ale w tedy to jakoś takie normalne było, tym bardzie, że po ślubie już byli
agnessa rzeczywiście masz młodych rodziców, ale to chyba Ty też jesteś młodziutka, ile masz lat? moja mama ma 50 a tata 58 [/quote]
No ja mam 25 moi rodzice mieli 20 lat jak się urodziłam Ale w tedy to jakoś takie normalne było, tym bardzie, że po ślubie już byli
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #199095 przez ajłona
cześć Lasencje!!! pozdrawiam gorąco!!!! boszzz ile tematów się przewinęło od rana...
Gosiak - teście dzwonili z życzeniami??? hmmm jakieś święto Twe było???? życzonka będę składać zatem
kobitki ja trzymam za Was kciukory tak mocno, że hej!!!! ale Wy młode jesteście. ło matko!!!!
aaaaa Gosiak miał urodzinki!!!!! najlepszego Kochana!!!! Dzidziula życzę piękniutkiego i to do końca roku!!!!!
Gosiak - teście dzwonili z życzeniami??? hmmm jakieś święto Twe było???? życzonka będę składać zatem
kobitki ja trzymam za Was kciukory tak mocno, że hej!!!! ale Wy młode jesteście. ło matko!!!!
aaaaa Gosiak miał urodzinki!!!!! najlepszego Kochana!!!! Dzidziula życzę piękniutkiego i to do końca roku!!!!!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez ajłona.