BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #198982 przez Mirella
z dwutygodniowym niemowlęciem do Sejmu to jednak przegięcie jak na mój gust ;)
Eash, a po co Ci ta fachowa wiedza, za mało stresów masz?

Insomnia ja każdej która zafasolkuje na staraczkach przepowiadam :lol: póki co częściej się sprawdza niż nie :P
a w domu to często mąż na mnie jak na czarownicę patrzy bo tylko zacznie coś mówić a ja kończę :P albo zdąży powiedzieć pół słowa a ja mu na to że o tej porze to niech sobie sam robi co tam akurat mu się przypomni, najczęściej żeby jakieś pismo napisać. Już przestał pytać skąd wiem co chce, przyzwyczaił się :P :lol:

Gorla jak to 13 lat miała i urodziła? No czasy to nieciekawe były chyba, czyżby gwałt? Czy aż taka nieświadomość? Matko, 12 lat i w ciążę zaszła???

Chłopek to ja polecam nie kota tylko kocicę, no dobrze wysterylizować zeby problemu z młodymi nie było :) Moja ma już 11 lat i jest super. Nie włóczy się nigdzie daleko, nie gryzie z kotami, nauczyliśmy że do dziecka ma się nie zbliżać, śpi z nami i w ogóle jest ekstra :) Nie ma lepszego lekarstwa na myszy niż kot, wiem coś o tym ;)

I przestańcie o tym raku od rana, to i tak nie geny tylko Czarnobyl się czkawką odbija, nic nie poradzicie. Raczej trzeba się cieszyć że już umieją to leczyć w wielu przypadkach, tylko trzeba wcześnie wykryć.

Mało że słonca nie ma to jeszcze migrena mnie szarpie i jeszcze @ przylazła w nocy. Zakazuje pisać o negatywach wszelakich, uczymy się myślec pozytywnie :lol: :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #199000 przez chłopek
Ksawery dzisiaj siedział bez pampersa na ziemi nie chciała mi sie dać ubrać, wiec go tak na chwilke zostawiłam, wchodze do pokoju a tam plama na ziemi :) zesikał się, no to ja do niego kto to zrobił,a moje dzieciatko na to "tatuś" :) fajnie mu to wyszło, nie umie mówić ale tak sie mu ułozyło
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #199010 przez gorla
Mielcia no co ty gwałt?!! 100 lat temu to jak miałaś 20 lat i nie miałaś meza to stara panna byłaś. 13-14 lat miała ja w ciąży była , pradziadek 18 lat miał, sie chajtneli, pamiętam jak dostali od miasta medal czy cos za staż małżeński :P :P wtedy tak było. A ile noworodków umierało :(

a z 2 tyg. niemowlęciem to ocipiała B)

a zacofaniei ciemnota była i to jaka!! u niektórych została do dziś np. u mojej teściowej , kobieta 60 lat nie całe , a pierdoli farmazony jakby ze 100 lat miała, a co wychowania i pielęgnacji dziecka łoooooooooooooo matko, epoka kamieniołoma
13 lata 3 miesiąc temu #199011 przez gorla
chłopek no ten tatus :laugh: :laugh: zeby popuszczac w tym wieku :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #199015 przez chłopek
gorla no ale dawniej to inne czasy były, przeważnie dziewczyny za mąż zabogatych właścicieli ziem wychodziły i dlatego. moja prababcia miała 13 lat a pradziadek 25 jak za niego za mąż wychodziła, bo miał ziemie i dlatego
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #199016 przez gorla
kur*** szef mnie poinformował, ze praca do końca września i zamykają biuro. Kończą zlecenie ostatnie, firma ruszy na wiosne :angry: :angry: :angry: :angry: zajebiaszczo :angry: :angry:
13 lata 3 miesiąc temu #199017 przez chłopek
no z tym zacofniem masz racje, mojego znajmego tesciowa nie używa w domu automatu bo stwierdziła ze duzo wody ciągnie, a kuchenke na gaz ma tylko tak zeby nikt nie gadał ze XXI wiek a ona kuchanki nie ma, stoi sobie nie uzywana a ona na kaflowym piecu gotuje
13 lata 3 miesiąc temu #199023 przez gorla
chłopek mój pradziadek ziemi nie miał :laugh: na co babcia poleciała to nie wiem :laugh: :laugh: ale był przystojny w młodości i wyskoki prawie 2 m , a babcia 1,60 w kapeluszu , właśnie ona miała bliźniaki. To jest rodzina mojej mamy , u niej jedna i druga babcia miała bliźniaki :)

Znów mój małż ma starszych rodziców i nie zna nawet dziadków, nie wspominając o pradziadkach. Tym sposobem moja Oliwia ma 2 babcie, 2 dziadków, 2 prababcie i 1 pradziadka, takze na święto Babci i Dziadka jest wesoło :side: :side:
13 lata 3 miesiąc temu #199026 przez chłopek
gorla mój Ksawcio ma 4 prababcie i 2 pradziadków
13 lata 3 miesiąc temu #199031 przez gorla
gorla napisał:

kur*** szef mnie poinformował, ze praca do końca września i zamykają biuro. Kończą zlecenie ostatnie, firma ruszy na wiosne :angry: :angry: :angry: :angry: zajebiaszczo :angry: :angry:

jakoś mnie to nie dziwi, wiesz co ja miałam z teściami jak remontowaliśmy górę?? Szkoda gadać :angry: :angry: :angry: :angry: panele na podłodze - NIE, bo za głośno im na dole, gumoleum położyć, "halogeny na schodach - NIE, bo za dużo prądu, Zmywarka NIE- za duzo wody zużywa, kwiaty za oknem, NIE - bo jej kapie, a nawet dziurek nie miały pod doniczka, ale sam fakt , ze JA POWIESIŁAM. Przecież Markowi nie kazała prania wieszać , bo faceci nie wieszja, nie robią w ogródkach. Facet musi iść do baru na piwo, bo tak tu jest a kobiety w domu z dzieckiem.

Jak poszłam na magisterkę, bo teść zły, bo jak mam rodzine to mam z tyłkiem w domu siedzieć przy garach a nie poświecie sie włuczyć :angry: :angry: :angry: wtedy to myślałam, ze wyjdę z siebie i stane obok. Ich córeczka,a moja powalona szwagierka też studiowała wtedy, jej szkoła była LEPSZA od mojej, szybciej prawko zdała, zresztą wszystko ma lepsze.
Mój teść tak potrafił przyjść do góry i pierdolić, nieraz miałam takie ciśnienie, ze spierdzielał ino sie kurzyło
13 lata 3 miesiąc temu #199036 przez agnesssa
Gorla... co ty masz za teścia :ohmy:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #199037 przez gorla
chłopek napisał:

no z tym zacofniem masz racje, mojego znajmego tesciowa nie używa w domu automatu bo stwierdziła ze duzo wody ciągnie, a kuchenke na gaz ma tylko tak zeby nikt nie gadał ze XXI wiek a ona kuchanki nie ma, stoi sobie nie uzywana a ona na kaflowym piecu gotuje

jakoś mnie to nie dziwi, wiesz co ja miałam z teściami jak remontowaliśmy górę?? Szkoda gadać :angry: :angry: :angry: :angry: panele na podłodze - NIE, bo za głośno im na dole, gumoleum położyć, "halogeny na schodach - NIE, bo za dużo prądu, Zmywarka NIE- za duzo wody zużywa, kwiaty za oknem, NIE - bo jej kapie, a nawet dziurek nie miały pod doniczka, ale sam fakt , ze JA POWIESIŁAM. Przecież Markowi nie kazała prania wieszać , bo faceci nie wieszja, nie robią w ogródkach. Facet musi iść do baru na piwo, bo tak tu jest a kobiety w domu z dzieckiem.

Jak poszłam na magisterkę, bo teść zły, bo jak mam rodzine to mam z tyłkiem w domu siedzieć przy garach a nie poświecie sie włuczyć :angry: :angry: :angry: wtedy to myślałam, ze wyjdę z siebie i stane obok. Ich córeczka,a moja powalona szwagierka też studiowała wtedy, jej szkoła była LEPSZA od mojej, szybciej prawko zdała, zresztą wszystko ma lepsze.
Mój teść tak potrafił przyjść do góry i pierdolić, nieraz miałam takie ciśnienie, ze spierdzielał ino sie kurzyło

chłopek to mnie przebiłaś z pradziadkami :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #199038 przez chłopek
moja teściowa też zawsze mruczała ze po co mi studia nic po nich nie ma,prace i bez studiów znajde, no ale chyba dlatego tak gada bo jej szkoda bo u męża to niekt nie ma studiów, jedna bratowa męża po teologi jest a pracuje w hotelu
13 lata 3 miesiąc temu #199047 przez gorla
agnessa rodzina mojego małż jest poje** oni sie wzajemnie nie lubią, rodzeństwo sie nie lubi, bo teraz jak Marka brat ma swoja rodzinę to cos tam lepiej sie dogaduja. Moja teściowa to zrobiła, ze sie nei nawidza, a z teściem to już nie żyje dawno, tylko razem mieszkaja, każdy ma swoją półke w lodówce, jak przychodzą na urodziny do małej to każdy ze swoim prezentem :laugh: przynajmniej Oliwia korzysta. A ile musiałam sie z Markiem namęczyć, bo wychował sie w takiej rodzinie i ciężko było mu sie znalezc. Mowie Wam XXI wiek a takie rzeczy sie dzieją, nieraz żałowałam, ze tu mieszkam i weszłam w taką rodzinę

Ale namieszałam z postami, 2 te same, zamiast zacytować chłopka zacytowałam siebie i chciałam edytować to mi skopiowało :blush: :blush:
13 lata 3 miesiąc temu #199050 przez chłopek
dobrze ze ja z tesciami nie mieszkam, nie sa tacy źli ale jak bym pod jednym dachem z tesciowa i szawgierka była to chyba bym sie nerwicy nabawiła
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia