BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #198811 przez gorla
mojej ciotce cyganka wywróżyłą , ze umrze młodo w woieku 37 lat :angry: :angry: teraz ma 48 lat :laugh: ale wywróżyła jej 3 dzieci, wyjazdy za granicę i drugiego męża..sprawdziło się , oprócz na szczęście tego najgorszego, chociaż ciocia ma raka nerek :(
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #198813 przez mesy
Jezuuuuuniu ten rak to chyba prawie w każdej rodzinie ....;/ ja też to przerabiałam tyle że z dziadkiem - ojciec mojego taty ... ale mój tata nie chce się przebadać czy jest zdrowy czy nie bo się boi :dry: :dry: :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #198814 przez Insomnia
Ja sobie żyje w przekonaniu że mam wpływ na swoje życie :lol: a co taka wróżka może wiedzieć :lol:
No w sumie od kilku osób słyszałam że im się sprawdziło...
ale mnie dużo wczoraj ominęło, zdjęcia wasze były a dziś ich nie widzę

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 miesiąc temu #198828 przez gorla
Insomnia nasza Mirelka czuwa ;) i wykasowałyśmy ,bo na forum każdy wchodzi a nieraz piszemy o różnych rzeczach, po co ktoś nas ma przylukać :P :P

mi wróżka radziła takie,rzeczy że w życiu nigdy nie zrobię np. wyciągnąć rękę do teściowej, posłuchać jej rad, albo razem na spacerek sie wybrać, zeby ona czuła się potrzebna :laugh: :laugh: buhaha ta wróżka chyba miała kule od chińczyków , ferelna była
13 lata 3 miesiąc temu #198829 przez agnesssa
A jam wierzę tym wróżkom... nawet moja mama ma wachadełko i zawsze odpowiada i się sprawdza, i u wróżki też była ze dwa razy to się większość sprawdziła :huh: Ale ja nigdy u wróżki nie byłam i raczej nie pójdę, bo się boje usłyszeć coś czego nie chce, więc Insomnia, staram się tak jak ty myśleć, że am wpływ na własne zycie :blush:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #198830 przez gorla
wyobrazcie sobie, ze jeszcze nie jadlam NIC, nie czuję głodu, mam kanapki jednak skubne na siłę, bo potem żołądek bolał będzie

mój trol nie dzwoni?? :angry: :angry:
13 lata 3 miesiąc temu #198835 przez mesy
gorla jedz musisz :ohmy: :ohmy: :ohmy: :) nie ma to tamto :) :laugh: :laugh: dobrze się odżywiaj bo wiesz - zaskakujemy :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #198836 przez gorla
Agnessa ja nie bardzo tak ufam wróżkom :P jak coś dobrego tak tak, a jak złego to mówie , ze pierdoły gadaja, ale nie powiem, ze sie nie cykam i potem dopatruję się złego :laugh: :laugh:
wogóle jestem sceptyczna, jeśli chodzi o takie rzeczy, dopóki nie zobaczę nie uwierzę, wszystko logiocznie tłumaczę, ale duchów się boję, jak jestem sama i jest ciemno :laugh: :laugh: takze dopuszczam myśl, ze może jednak coś jest...
13 lata 3 miesiąc temu #198841 przez gorla
mesy ostatnio sie super odżywiam nie ma co :laugh: batony, chipsy czekolada, wracam do domu i ni9c nie jem , albo jakieś pierdoły.. w sobotę prze weselem chba na żołądku miałam, bo zwykle mam wtedy mdłości silne i słabo mis ie robi. Za 15 min. mieliśmy wychodzić a ja na gaciach i staniku z mokrą głową leżałam na łóżku blada jak ścian- spózniliśmy sie 3 godz. na weselicho :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #198843 przez Insomnia
Gorla mnie tu siostra zaprosiła i namowiła żebym się przyłączyła do forum. Nawet jakbym chciała coś ukryć to ona na wszystko ma oko i wszystko widzi :lol: :kiss: Buziaczek dla Siostruni :kiss:

13 lata 3 miesiąc temu #198848 przez gorla
Insomnia chodzi o osoby, które czytają z pobudek negatywnych :laugh: jakas szwagierka porypana czy bratowa , a my zdjęcia wstawimy i wiadomo kto co, a tak sam nick i tyle w temacie ..Mirella pisała o przypadku,a na innym forum na jak byłam też był taki przypadek - a pisałysmy sobie o różnych prywatnych sprawach. Taka afera była, ze tylko sprawdzone osoby dostały linka z nowym forum i się przeniosłyśmy, czytać forum mogły osoby tylko zarejestrowane i jeszzce moderator musiał zatwierdzić zanim weszła ma forum :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #198855 przez Insomnia
Gorla no to faktycznie lepiej nie ujawniać swojego wizerunku. teraz mi sie przypomniało że była mowa o tym wczoraj. Ale tyle stron miałam rano do nadrobienia że mi umknęlo.
Dziewczyny a która z was robiła testy owulacyjne? Te aptekarskie. Wczoraj zrobiłam pierwszy i wyszła mi blada kreska testowa czyli negativ.

13 lata 3 miesiąc temu #198860 przez gorla
mesy u mnie w rodzinie dużo raków, ta ciocia to mojej mamy siostra- rak nerek, mój brat - białaczka, dziadek rak płuc, pradziadek też miał raka płuc :( :(

wiecie że ja znałam swoich pradziadków, umarli jak miałam 22 lata, prababcia urodzia 1-wsze dziecko jak miała 13 lat, pradziadek był 1907 rocznik żył dłuzej od prababci, ona bya ciut młodsza
13 lata 3 miesiąc temu #198861 przez gorla
Insomnia ja mam tez allegro za zeta , mesy mówi ze to szajs ;) mam owulkę za 4 dni a też mam jedna kreske, chyba ze cykl będzie dłuższy
13 lata 3 miesiąc temu #198862 przez chłopek
cześć dziewczynki :) u mmnie nic ze staranek nie wyszło :) bo jak przyszło co do czego to takiej śmiechawy dostałam ze nie mogłam sie seksic :) i jeszcze młody sie obudził.
dzisiaj działamy juz uprzedziłam męża ze dzisiaj zadnego kumpla

delfinek kot by sie przydała ale mąż sie nie zgadza :( ale i tak od bratowej załatwie bo sie boje że mi kedyś ta mysza do łożka wejdzie skoro taka odważna i jak pełno ludzi to po pokoju goni
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia