- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #198828 przez gorla
Insomnia nasza Mirelka czuwa i wykasowałyśmy ,bo na forum każdy wchodzi a nieraz piszemy o różnych rzeczach, po co ktoś nas ma przylukać
mi wróżka radziła takie,rzeczy że w życiu nigdy nie zrobię np. wyciągnąć rękę do teściowej, posłuchać jej rad, albo razem na spacerek sie wybrać, zeby ona czuła się potrzebna buhaha ta wróżka chyba miała kule od chińczyków , ferelna była
mi wróżka radziła takie,rzeczy że w życiu nigdy nie zrobię np. wyciągnąć rękę do teściowej, posłuchać jej rad, albo razem na spacerek sie wybrać, zeby ona czuła się potrzebna buhaha ta wróżka chyba miała kule od chińczyków , ferelna była
Temat został zablokowany.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 3 miesiąc temu #198829 przez agnesssa
A jam wierzę tym wróżkom... nawet moja mama ma wachadełko i zawsze odpowiada i się sprawdza, i u wróżki też była ze dwa razy to się większość sprawdziła Ale ja nigdy u wróżki nie byłam i raczej nie pójdę, bo się boje usłyszeć coś czego nie chce, więc Insomnia, staram się tak jak ty myśleć, że am wpływ na własne zycie
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #198836 przez gorla
Agnessa ja nie bardzo tak ufam wróżkom jak coś dobrego tak tak, a jak złego to mówie , ze pierdoły gadaja, ale nie powiem, ze sie nie cykam i potem dopatruję się złego
wogóle jestem sceptyczna, jeśli chodzi o takie rzeczy, dopóki nie zobaczę nie uwierzę, wszystko logiocznie tłumaczę, ale duchów się boję, jak jestem sama i jest ciemno takze dopuszczam myśl, ze może jednak coś jest...
wogóle jestem sceptyczna, jeśli chodzi o takie rzeczy, dopóki nie zobaczę nie uwierzę, wszystko logiocznie tłumaczę, ale duchów się boję, jak jestem sama i jest ciemno takze dopuszczam myśl, ze może jednak coś jest...
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #198841 przez gorla
mesy ostatnio sie super odżywiam nie ma co batony, chipsy czekolada, wracam do domu i ni9c nie jem , albo jakieś pierdoły.. w sobotę prze weselem chba na żołądku miałam, bo zwykle mam wtedy mdłości silne i słabo mis ie robi. Za 15 min. mieliśmy wychodzić a ja na gaciach i staniku z mokrą głową leżałam na łóżku blada jak ścian- spózniliśmy sie 3 godz. na weselicho
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #198848 przez gorla
Insomnia chodzi o osoby, które czytają z pobudek negatywnych jakas szwagierka porypana czy bratowa , a my zdjęcia wstawimy i wiadomo kto co, a tak sam nick i tyle w temacie ..Mirella pisała o przypadku,a na innym forum na jak byłam też był taki przypadek - a pisałysmy sobie o różnych prywatnych sprawach. Taka afera była, ze tylko sprawdzone osoby dostały linka z nowym forum i się przeniosłyśmy, czytać forum mogły osoby tylko zarejestrowane i jeszzce moderator musiał zatwierdzić zanim weszła ma forum
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #198855 przez Insomnia
Gorla no to faktycznie lepiej nie ujawniać swojego wizerunku. teraz mi sie przypomniało że była mowa o tym wczoraj. Ale tyle stron miałam rano do nadrobienia że mi umknęlo.
Dziewczyny a która z was robiła testy owulacyjne? Te aptekarskie. Wczoraj zrobiłam pierwszy i wyszła mi blada kreska testowa czyli negativ.
Dziewczyny a która z was robiła testy owulacyjne? Te aptekarskie. Wczoraj zrobiłam pierwszy i wyszła mi blada kreska testowa czyli negativ.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #198860 przez gorla
mesy u mnie w rodzinie dużo raków, ta ciocia to mojej mamy siostra- rak nerek, mój brat - białaczka, dziadek rak płuc, pradziadek też miał raka płuc
wiecie że ja znałam swoich pradziadków, umarli jak miałam 22 lata, prababcia urodzia 1-wsze dziecko jak miała 13 lat, pradziadek był 1907 rocznik żył dłuzej od prababci, ona bya ciut młodsza
wiecie że ja znałam swoich pradziadków, umarli jak miałam 22 lata, prababcia urodzia 1-wsze dziecko jak miała 13 lat, pradziadek był 1907 rocznik żył dłuzej od prababci, ona bya ciut młodsza
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 3 miesiąc temu #198862 przez chłopek
cześć dziewczynki u mmnie nic ze staranek nie wyszło bo jak przyszło co do czego to takiej śmiechawy dostałam ze nie mogłam sie seksic i jeszcze młody sie obudził.
dzisiaj działamy juz uprzedziłam męża ze dzisiaj zadnego kumpla
delfinek kot by sie przydała ale mąż sie nie zgadza ale i tak od bratowej załatwie bo sie boje że mi kedyś ta mysza do łożka wejdzie skoro taka odważna i jak pełno ludzi to po pokoju goni
dzisiaj działamy juz uprzedziłam męża ze dzisiaj zadnego kumpla
delfinek kot by sie przydała ale mąż sie nie zgadza ale i tak od bratowej załatwie bo sie boje że mi kedyś ta mysza do łożka wejdzie skoro taka odważna i jak pełno ludzi to po pokoju goni