BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #198149 przez chłopek
mirella dzieki za podpowiedz, ja zdjecia nie ukrywam mnie żadna szwagierka nie prześladuje :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #198150 przez mesy
chłopek mnie też nie ale różnie to bywa tym bardziej że moja siedzi w domu bo jest w ciąży a wy jesteście kupyyyy nagadałyście mi tak wy wszystkie :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #198152 przez agnesssa
Coś jest ze mną nie tak i t ewidentnie, najpierw ten dziwny przerywany @, który dopiero co się skończył, a mnie dzisiaj podbrzusze pobolewa (ale jeszcze nie umiem określić czy bardziej jak na @ czy bardziej na na owulację, po za tym jest za szybko na jedno i drugie), jest mi nie dobrze i strasznie zimno i siusiam co chwile!!!! Dobrze, że idę do gin w piątek, bo może coś się dzieje niedobrego, albo jakieś zapalenie pęcherza. Ale już nie chcę się tak czuć... :P

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #198154 przez mesy
agnesssa mnie też boli podbrzusze z tym że ja jestem już po płodnych .... :angry: :P
13 lata 3 miesiąc temu #198161 przez nikusia1988
MadziuM ja np dziś rano napisałam o tym co u mnie. Czyli ze dzisiaj pokazał się skok w tempkach a również dziś jest 3 dzień brania luteiny i nie wiem czy ten skok to owulka czy ta luteina mi zablokowała owulkę... Ale na kilku forach czytałam że jeżeli się lutkę weźmie kilka dni przed owu to sie nic nie stanie ale jezeli tydzien przed owu sie wezmie to moze ja zablokowac, no i teraz nie wiem czy jest ta owu czy nie. Okaże się na koniec miesiąca czy była czy nie. :)
13 lata 3 miesiąc temu #198162 przez mesy
Ale się cisza zrobiła :silly: :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #198163 przez eash
a mnie tez pobolewa podbrzusze, tez sikam jak wariatka i tez mi niedobrze, bo jestem w ciąży, więc wiecie... ;) trzymam kciuki za wszystkie :)
13 lata 3 miesiąc temu #198165 przez mesy
eash ale ty wiesz że jesteś w ciąży :silly: :silly: ja mam za 1,5 tyg dostać @ ale zawsze po płodnych brzuch mnie nie bolał ;/ dopiero jakoś 4 dni przed @ a teraz od owulacji mnie non stop pobolewa :dry: to jest taki dziwny ból bo niby na @ a jedna nie :dry: :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #198170 przez agnesssa
Mesy no właśnie mnie przy owulce też boli, a teraz nie mam sensownego wytłumaczenia na to :angry: te nasze organizmy sa tak złożone, że to jakas masakra

Eash nie dość, ze się ciążą możesz cieszyc, to jeszze wiesz skąd masz objawy hehe a my milion myśli na... czy cos jest ze mną nie tak, czy czuję się na ciąże, czy na owulację, czy na @ a wszytskie objawy podobne :blush: :huh: :ohmy:

13 lata 3 miesiąc temu #198174 przez eash
heh, ale mi chodzilo o zasugerowanie wam, babska kochane, ze moze i wy juz jestescie, chociaz jeszcze nie wiecie ;)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #198175 przez mesy
agnesssa masz rację wszystkie objawy podobne hehe i bądź tu mądra :silly: :silly: :silly: przydał by się mąż ginekolog hehehe

Ej gdzie wyście się wszystkie zmyły coooooo :unsure: :unsure: :P :P

eash jasne jeszcze ty nas nakręcaj hehe- żart :silly: :silly:
eash oby to było to :silly: i mam nadzieję że to nie zapalenie jakieś :P
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #198182 przez gorla
mesy żeby cię pocieszyc to ci powiem, ze jak tak miałam w tym cyklu 2 dni przed owulką zle sie czułam i aż do @ , w trakcie @ mdłości i słabo mi sie robiło..nooo i tyle w temacie.. ;)

eash witaj :laugh: ale masz fajniutko, łatwiej zniesc takie dolegliwości jak wiesz że za niecałe 9 m-cy didzius z tego będzie, dbaj o siebie i się nie przemęczaj :)
13 lata 3 miesiąc temu #198185 przez MagdaM
Nikusia o mamo to ja slepa jestem, wybacz mi starej babie z infekcja :silly: :blush:
To trzymam mocno kciuki!! Zeby sie udalo :) Ja nie wiem jak to jest dokladnie z Luteina bo bralam ja wczesniej na uregulowanie cyklu i teraz na podtrzymanie, wiec sie nie wypowiadam co by w blad nie wprowadzac :)
Mirella zdrowka (bo zapomnialam ;))

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 3 miesiąc temu #198186 przez mesy
gorla wiem i jeszcze do tego cycki :lol: :lol: :lol: wszystko wiem :lol: :lol:
Toś mnie pocieszyła :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #198187 przez agnesssa
Eash Mesy to ma jeszcze szansę, bo dopiero czeka na @, a mi się skończyła w niedziele czyli 2dnitemu, więc nic z tego... za to coś jest nie halo i to mnie martwi :silly:

Ja to jednak nie chciałabym mieć męża ginekologa :P :side:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży