BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #198022 przez agnesssa
Mój mąż dzisiaj do mnie mówi, że nie mogę się denerwować i powinna sie zrelaksować, ale tak się nie da jak Twoje, życie jest wielką nie wiadomą :dry: A ja sie jak zawsze artwię za cały świat, moi rodzice są porządnych tarapatach, przez co oni też już wysiadają psychicznie i fizycznie, dzwonią do mnie i niby ni chcą żebym ja sie denerwowała, ale tak się nie da. A jeszcze dzisiaj dzwoni kumpela i chce się do nas wprowadzić bo chce sie przenieść z innego miasta do 3city. I weź odmów, jak to siostra najlepszego przyjaciela, a z drugiej strony, nie będę się czuła swobodnie we własnym domu... nawet dobrze się przytulać nie będziemy mogli, bo ściany cienkie, a ja od razu mam blokadę....

Mówię wam, taka nerwówkę mam od jakiś 2 lat, ale teraz to jest jakieś apogeum, a od czasu poronienia to wszystko się wali ; :(

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #198023 przez mesy
chłopek widzisz ty czujesz że się nie uda ja czuje że może i już się udało bo mnie brzuch boli po płodnych jak nigdy niby na okres niby nie i biodra mnie bolą jak by mi je coś ciągło ale w tym pewnie ma też bardzo duży udział psychika :P :P znajoma mi mówi że dobrze że boli a ja się martwię czy jakieś zapalenie mi się nie robi :angry: :angry: :angry:
A wracając do tego co czujesz i ja to ja na pewno się rozczaruję :P :P :P choć podświadomość mówi mi co innego bo np. czemu po południu już drugi dzień czuję się źle ? i czemu mam temp 36.8 ... ? moja norma to 36.6 albo nawet 36.3 ...;/
13 lata 3 miesiąc temu #198025 przez gorla
mesy dawaj mi tu tą francę to jej kłaki powyrywam z głowy :angry: :angry: nawet z pod pachy..no co za idiotka!!!! takie pierdoły gadać, żeby i ona nie miała takiego problemu w przyszłości.. zaraz jej wywróżę z kuli
13 lata 3 miesiąc temu #198029 przez mesy
gorla też mam ochotę jej dogadać powiedzieć co myślę ale będę mądrzejsza i nie powiem bo ona zaraz zadzwoni do rodziców i im nagada hahaha wiesz jak to jest gówn... się nie rusza bo bardziej śmierdzi :silly: :silly: :silly:

agnesssa głowa do góry :blink: :blink: :blink: problemy problemami ale też żyj swoim życiem ale po części cię rozumie :blink: ja miałam tak rok temu mój tata w Afganistanie na misji moja mama w szpitalu na operacji na kręgosłup i weź to wszystko ogarnij i się wszystkim zajmuj a jeszcze leżała w szpitalu jakieś 40 km od mojego miejsca zamieszkania ... niby blisko ale ...
Więc głowa do góry wszystko się ułoży mówię Ci :)
13 lata 3 miesiąc temu #198030 przez Insomnia
Mesy no co za jędza! Aż mnie zatkało

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 miesiąc temu #198031 przez gorla
mesy ja sie pzrejechałam na ciążowych objawach w zeszłym cyklu i jakoś staram się nie łączyć z ciąża, bo już nawet mrowienie miałam w sutkach..realne ;) a tempkę miałam powyżej 37 i dziwne bóle ;) takze mnie na pewno z zakoczenia wezmie fasolka :laugh: przy mich rozbieżnościach to nie sposób skumać czy to to
13 lata 3 miesiąc temu #198032 przez chłopek
ja temp nie mierze, jak zaczełam raz to pozniej zapomnialam i dalam spokoj, przed pierwsza ciaza maz powiedzial ze napewno jestem bo mi wszestko przeszkadzalo zapachy przede wszystkim, ja sie z niego smiałam.

tak wogole to jeszcze nie bedac w ciazy wiedzialam ze bede miec chlopca :) moja mama mi wrózyła z obraczki no i wyszło chłopiec, nie duża przerwa dziewczynka, wieszka przerwa chłopak ciekawe czy sie sprawdzi chciała bym :)
13 lata 3 miesiąc temu #198035 przez mesy
chłopek ja też nie mierzę ale jak czuję że mi ciało od ciepła buzuje to mierzę bo wiem że coś jest nie tak :silly: :silly: a jak czuję się dobrze to po co mierzyć :lol:
Super że ci wywróżyła :lol: :lol: :lol:
A mi siostra od mojego na ślubie ze zbitych kieliszków wywróżyła że albo w ogóle nie będziemy mieć dzieci :angry: :angry: :angry: albo bliźniaki :silly: :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #198037 przez chłopek
no ja myśle że bedą bliźniaki :P
13 lata 3 miesiąc temu #198039 przez gorla
mi kiedyś wróżyła ciotka i powiedziała, ze wyjdę za mąż jak będe miała 25 lat z miłóści, będę miała córkę najpierw i potem syna :laugh: sprawdziło sie do tej pory, z tym, ze ten chłopiec..nie wierzę w to, ale to nie znaczy ze będę miała jeszcze bobo, bo już poroniłam i moze wtedy był chłopiec, co sie już nie dowiem nigdy :(

Agnessa będzie dobrze, wierzę w to, ze dasz radę :laugh: człowiek sie z czasem na wszystko uodparnia
13 lata 3 miesiąc temu #198042 przez mesy
gorla ale fajnie się mówi że się myśleć nie będzie a w rzeczywistości co innego wiesz ja też tego bólu brzucha nie koniecznie wiążę z ciążą boję się tylko że to jakieś zapalenie ale i tak same się myśli pchają hahaha do czasu jak nie myślałam aż mnie brzuch nie zaczął boleć to się po prostu nie da nooooooooooo :lol: :lol:

Insomnia a no jędza jędza hehe drugiej takiej nie znam :P :P
13 lata 3 miesiąc temu #198043 przez gorla
mesy to se kurde wywróżyła :laugh: mogła iść na pogodynkę, pogoda będzie na pewno, ale albo słońce albo deszcz
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #198044 przez mesy
chłopek no jasne :lol: :lol: :lol: :lol: ty już mi tu nie wróż proszę Cię :lol: :lol: :lol: chyba bym jebła jak by się okazało że bliźniaki :silly: :silly: mój to by bardzo chciał hehe u niego w rodzinie były bliźniaki ale raz się to zdarzyło :silly: :silly: :silly:

gorla no poszalała z tą wróżbą jak nigdy hehhe
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #198049 przez gorla
mesy olej ja, do pięt ci nie dorasta, głupia sie urodziła i głupią umrze ;) a co do przeczucia to mesy na listopad zaskoczysz ;) jak zgadne to stawiasz browca :laugh: jak nie to ja stawiam i sie razem uchlejemy, bo za też nie zafasolkuje wtedy bo przecież na ciebie czekam no nie?

moje obie prababcie miały blizniaki
13 lata 3 miesiąc temu #198050 przez mesy
gorla no a ja na Ciebie :lol: :lol: :lol: o nie listopad nie może być bo się wybieram do Holandii na dłuższy week :laugh: :laugh: :laugh:
Spoko ja mam pycha winko domowej roboty lepsze niż piwo :lol: :lol: :lol: trzy lampki i nawet nie wiesz kiedy Cię z nóg zmogło :lol: :lol: :lol: :lol:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia