- Otrzymane podziękowania: 42
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #198022 przez agnesssa
Mój mąż dzisiaj do mnie mówi, że nie mogę się denerwować i powinna sie zrelaksować, ale tak się nie da jak Twoje, życie jest wielką nie wiadomą A ja sie jak zawsze artwię za cały świat, moi rodzice są porządnych tarapatach, przez co oni też już wysiadają psychicznie i fizycznie, dzwonią do mnie i niby ni chcą żebym ja sie denerwowała, ale tak się nie da. A jeszcze dzisiaj dzwoni kumpela i chce się do nas wprowadzić bo chce sie przenieść z innego miasta do 3city. I weź odmów, jak to siostra najlepszego przyjaciela, a z drugiej strony, nie będę się czuła swobodnie we własnym domu... nawet dobrze się przytulać nie będziemy mogli, bo ściany cienkie, a ja od razu mam blokadę....
Mówię wam, taka nerwówkę mam od jakiś 2 lat, ale teraz to jest jakieś apogeum, a od czasu poronienia to wszystko się wali ;
Mówię wam, taka nerwówkę mam od jakiś 2 lat, ale teraz to jest jakieś apogeum, a od czasu poronienia to wszystko się wali ;
Temat został zablokowany.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
13 lata 3 miesiąc temu #198023 przez mesy
chłopek widzisz ty czujesz że się nie uda ja czuje że może i już się udało bo mnie brzuch boli po płodnych jak nigdy niby na okres niby nie i biodra mnie bolą jak by mi je coś ciągło ale w tym pewnie ma też bardzo duży udział psychika znajoma mi mówi że dobrze że boli a ja się martwię czy jakieś zapalenie mi się nie robi
A wracając do tego co czujesz i ja to ja na pewno się rozczaruję choć podświadomość mówi mi co innego bo np. czemu po południu już drugi dzień czuję się źle ? i czemu mam temp 36.8 ... ? moja norma to 36.6 albo nawet 36.3 ...;/
A wracając do tego co czujesz i ja to ja na pewno się rozczaruję choć podświadomość mówi mi co innego bo np. czemu po południu już drugi dzień czuję się źle ? i czemu mam temp 36.8 ... ? moja norma to 36.6 albo nawet 36.3 ...;/
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #198029 przez mesy
gorla też mam ochotę jej dogadać powiedzieć co myślę ale będę mądrzejsza i nie powiem bo ona zaraz zadzwoni do rodziców i im nagada hahaha wiesz jak to jest gówn... się nie rusza bo bardziej śmierdzi
agnesssa głowa do góry problemy problemami ale też żyj swoim życiem ale po części cię rozumie ja miałam tak rok temu mój tata w Afganistanie na misji moja mama w szpitalu na operacji na kręgosłup i weź to wszystko ogarnij i się wszystkim zajmuj a jeszcze leżała w szpitalu jakieś 40 km od mojego miejsca zamieszkania ... niby blisko ale ...
Więc głowa do góry wszystko się ułoży mówię Ci
agnesssa głowa do góry problemy problemami ale też żyj swoim życiem ale po części cię rozumie ja miałam tak rok temu mój tata w Afganistanie na misji moja mama w szpitalu na operacji na kręgosłup i weź to wszystko ogarnij i się wszystkim zajmuj a jeszcze leżała w szpitalu jakieś 40 km od mojego miejsca zamieszkania ... niby blisko ale ...
Więc głowa do góry wszystko się ułoży mówię Ci
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #198031 przez gorla
mesy ja sie pzrejechałam na ciążowych objawach w zeszłym cyklu i jakoś staram się nie łączyć z ciąża, bo już nawet mrowienie miałam w sutkach..realne a tempkę miałam powyżej 37 i dziwne bóle takze mnie na pewno z zakoczenia wezmie fasolka przy mich rozbieżnościach to nie sposób skumać czy to to
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 3 miesiąc temu #198032 przez chłopek
ja temp nie mierze, jak zaczełam raz to pozniej zapomnialam i dalam spokoj, przed pierwsza ciaza maz powiedzial ze napewno jestem bo mi wszestko przeszkadzalo zapachy przede wszystkim, ja sie z niego smiałam.
tak wogole to jeszcze nie bedac w ciazy wiedzialam ze bede miec chlopca moja mama mi wrózyła z obraczki no i wyszło chłopiec, nie duża przerwa dziewczynka, wieszka przerwa chłopak ciekawe czy sie sprawdzi chciała bym
tak wogole to jeszcze nie bedac w ciazy wiedzialam ze bede miec chlopca moja mama mi wrózyła z obraczki no i wyszło chłopiec, nie duża przerwa dziewczynka, wieszka przerwa chłopak ciekawe czy sie sprawdzi chciała bym
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #198035 przez mesy
chłopek ja też nie mierzę ale jak czuję że mi ciało od ciepła buzuje to mierzę bo wiem że coś jest nie tak a jak czuję się dobrze to po co mierzyć
Super że ci wywróżyła
A mi siostra od mojego na ślubie ze zbitych kieliszków wywróżyła że albo w ogóle nie będziemy mieć dzieci albo bliźniaki
Super że ci wywróżyła
A mi siostra od mojego na ślubie ze zbitych kieliszków wywróżyła że albo w ogóle nie będziemy mieć dzieci albo bliźniaki
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #198039 przez gorla
mi kiedyś wróżyła ciotka i powiedziała, ze wyjdę za mąż jak będe miała 25 lat z miłóści, będę miała córkę najpierw i potem syna sprawdziło sie do tej pory, z tym, ze ten chłopiec..nie wierzę w to, ale to nie znaczy ze będę miała jeszcze bobo, bo już poroniłam i moze wtedy był chłopiec, co sie już nie dowiem nigdy
Agnessa będzie dobrze, wierzę w to, ze dasz radę człowiek sie z czasem na wszystko uodparnia
Agnessa będzie dobrze, wierzę w to, ze dasz radę człowiek sie z czasem na wszystko uodparnia
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #198042 przez mesy
gorla ale fajnie się mówi że się myśleć nie będzie a w rzeczywistości co innego wiesz ja też tego bólu brzucha nie koniecznie wiążę z ciążą boję się tylko że to jakieś zapalenie ale i tak same się myśli pchają hahaha do czasu jak nie myślałam aż mnie brzuch nie zaczął boleć to się po prostu nie da nooooooooooo
Insomnia a no jędza jędza hehe drugiej takiej nie znam
Insomnia a no jędza jędza hehe drugiej takiej nie znam
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #198044 przez mesy
chłopek no jasne ty już mi tu nie wróż proszę Cię chyba bym jebła jak by się okazało że bliźniaki mój to by bardzo chciał hehe u niego w rodzinie były bliźniaki ale raz się to zdarzyło
gorla no poszalała z tą wróżbą jak nigdy hehhe
gorla no poszalała z tą wróżbą jak nigdy hehhe
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez mesy.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #198049 przez gorla
mesy olej ja, do pięt ci nie dorasta, głupia sie urodziła i głupią umrze a co do przeczucia to mesy na listopad zaskoczysz jak zgadne to stawiasz browca jak nie to ja stawiam i sie razem uchlejemy, bo za też nie zafasolkuje wtedy bo przecież na ciebie czekam no nie?
moje obie prababcie miały blizniaki
moje obie prababcie miały blizniaki
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gorla.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej