BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #197882 przez nikusia1988
Witam ponownie :)
Dzisiaj u mnie był skok tempki. Tylko się zastanawiam czy ta owulka jest... Bo ten dzisiejszy skok to jest w 3 dniu brania luteiny i nie wiem czy luteina nie zablokowała mi owulki. Ale mam nadzieję że nie, bo skok jest i to jeszcze duuuży :laugh: bo o 0.3 kreseczki :laugh: a przeważnie miałam o 0.2. Od 2 lub 3 dni dała mi znać lewa strona dołu brzucha ale tylko troche, prawie niezauważalnie, trzeba było się wczuć żeby poczuć :laugh: A jak byłam u gina to właśnie mi powiedział że w tym cyklu owulka będzie z lewego...
Czytałam na wielu forach że wzięcie luteiny pare dni przed owulka nie powinno jej zablokowac ale wzięcie jej np tydzień wcześniej, już tak a ja mam dopiero 3 dzień. Co o tym myślicie?
I jeszcze jedno pytanko: czy skok mógłby wystąpić bez owulki? czy zawsze skok oznacza owulkę? czy może skok by był ale malutki i niezauważalny gdyby jej nie było?
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197884 przez gorla
a ja się przyznaję ze będą myslala o płodnych i ciąży itd, nie będę się oszukiwać żebym nie myślała to musiałabym harać po 15 godz. dziennie i słaniać się ze zmęczenia , albo spać non stop..nie ma to tamto. Ja juz tak mam,samo musi przyjśc, jeden momemt i przestaje sie meczyć, bo sama siebie niestety nie zmuszę :P :P

mnie brzuch zaczyna boleć, jestem przed owu
13 lata 3 miesiąc temu #197888 przez mesy
gorla dobrze niech boli :lol: :lol: :lol: :lol: a w week pykanko i musisz zaskoczyć - czuję że to ten miesiąc ja Ci mówię :lol: :lol: :lol:
No więc właśnie to się nie da po prostu nie myśleć sama masz przykład na mnie zero wkrętów miało być i co :silly: :silly: :silly: ja się jakos po południu zaczynam czuć jak z du....y :P :P wczoraj zaś temp. 36.9 ... ale ciała nie w piczce :P brzuch boli i bądź tu mądra :silly: :silly: :silly: :silly: wczoraj mnie nawet zabolał jak było przytulanko :angry: :angry: :angry:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197892 przez gorla
mesy wczoraj dzwonie wieczorem do małża "dawaj do domu , są już 2 dni przerwy!! wyłaz z tego garazu" on " zaraz ide, drzwi muszę zrobć w aucie " ja " zrobisz jutro, już chodz do domu" małż" a moze być rano? bo jestem zmeczony bardzo i mi ie dygnie.." :laugh: :laugh:
Przyszedł za godzinę, umył się i poszliśmy do łoża :laugh: chwilke ghadaliśmy i małż w tarkcie rozmowy zasnął, a rano zadzwonił facet (jak jeszcze spaliśmy) ze zaraz przyjedzie na ocenę mleka :( no i tyle w temacie..rano byłam wściekła i dostał w ciery :) pierdziele go, nie będę sama tu kombinować , on też musi ...

jeszcze rano auto nie chciało odpalić :angry: :angry: oczywiście była małża wina, a jak, nrazie się uspokajam i wpierdzielam nalesniczki, które przyjechały ze mna z domu :laugh: :laugh: z dzemem :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #197893 przez gorla
też tak czuje że to ten cykl :silly: :silly: pod warunkiem , ze znajdziemy czas z małżem żeby kopulować :laugh: ja mu dziś dam jak wróce, jakaś nerwowa jestem od 2 dni , ze hej

jak Rasza :laugh: opowiadałam małżowi o niej wczoraj, małż mówi , ze jeszcze kiedyś wezmiemy amstaffkę, ale też ją wykastrujemy, bo na podwórku mamy ogólnie 3 pieski, jak to na wiosce ;) i nie upilnuję jej
13 lata 3 miesiąc temu #197895 przez mesy
Naleśniki są dobre :lol: :lol: :lol: doskonale rozumie jak się czujesz :lol: :lol: :lol: mi tak mój kochany mąż zrobił w niedzielę rano haha wiedział że się ten teges bo potem wiadome się nie chce albo coś innego ;p to wyobraź sobie wstał rano o 9 - ja oczywiście wcześnie bo wiadome musiałam wziąść kąpiel i wyjść z psem :lol: :lol: I GO BUDZĘ a ten wstał i poszedł robić śniadanie :lol: :lol: :lol: no myślałam że jebnę - chodziłam zła jak osa :lol: :lol: :lol: ale mówię ok poczekam aż zje zjadł i mu mówię choć do sypialni a ten mi że teraz nie może bo się najadł i nie da rady hahaha ale i tak go zaciągłam :lol: :lol: :lol:
więc doskonale wiem jaka zła byłaś :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197897 przez mesy
gorla nerwowa bo płodne idą :lol: :lol: ja tak zawsze mam :unsure: :unsure:

A Rasza dobrze hehe śpi w łóżku w sypialni :P :P i tak pewnie pośpi do 10-00 :lol: :lol: :lol: ale dobrze niech śpi przynajmniej mam spokój :lol: :lol: :lol: się obudzi i będzie pewnie baraszkować po kuchni bo oczywiście śniadanie musi zjeść :lol: :lol: :lol:

gorla a ja to mojej nie musiałam pilnować jak nie miała jeszcze sterylki :lol: :lol: zawsze jej powtarzałam że ma dupy pilnować i nikomu nie dawała haha ale pamiętam jak miała jeszcze cieczki to miała straszne urojone ciąże ... a mało tego jakieś duże psy nam na wycieraczce pod drzwiami spały :lol: :lol: :lol: a weź je wygoń to warczą normalnie.... ;) ;) :angry:
13 lata 3 miesiąc temu #197898 przez gorla
ja mojego już nie mogłam zaciągnąć , bo facet czekał na podwórku :P :laugh: no i rozumisz, wyjścia nie było

a ty jej jakieś śnaidanie robisz specjalne?? :lol: moja dostawała sucha karmę, kaszę , ale nie codziennie... no i musimy ja oddać :( :( :( zerwała się wczoraj i pogryzła małe krówki . To już drugi raz, znajomy ma domek pod laskiem i potrzebuje pieska do pilnowania
13 lata 3 miesiąc temu #197900 przez gorla
mesy moja też sie odganiała, ale którys ją dopadł, bo raz na wieczornym spacerze mi spierdoliła z podwórka i godzinę jej nie było, wróciła sama ..zaciążona
13 lata 3 miesiąc temu #197901 przez Aguska23
Mesy - przynajmniej wiem na czym stoję ;)
Dziś mam całkiem dobry dzień, po pracy mam jazdę, wcześniej do fryzjera skoczę - trzeba uporządkować włoski.
A za jakąś godzinkę lecę szkolić nowych pracowników - znowu ;p
13 lata 3 miesiąc temu #197904 przez gorla
Aguska dobrze że w świetnym humorze wstałaś :laugh: teraz czekaj na @ i kolejny cykl, razem z nami :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #197907 przez mesy
gorla no to nie źle się puściła :lol: :lol: :lol:
Ja jej gotuje mielone z makaronem albo ryżem ale ryż jej cieżko wchodzi :P :P chrupki ona je ale bardzo rzadko no chyba że ze śmietaną jej zrobię to je aż się uszy trzęsą hehe ona wybredna jest - tosta lubi jeść kanapeczki itp a najbardziej lubi czpisy :lol: :lol: :lol: a jak je je to jeszcze tak żeby było słychać że chrupią :lol: :lol:
To musiały ją te krówki denerwować hehe moja by zobaczyła krowę to by chyba uciekła haha ona się wszystkiego boi :silly: :silly: :silly: a jak jest burza to już w ogóle włazi mi pod pościel i psa nie ma hehe ale ona to w ogóle jak coś stuknie a jej powiem że to beboki to zaraz idzie na zwiady na dom i szczeka haha

Aguska to dobrze że masz dobry dzień nie ma co się dołować a i ty zasuwaj do innego lekarza niech Ci coś z tymi hormonami zrobi :silly: :silly: ile ty masz w ogóle lat że masz takie problemy ? 23 tak jak przy nicku ?
13 lata 3 miesiąc temu #197909 przez Insomnia
dzień doberek :)
Aguskateraz czas znów zabierać się do pracy po @
Jaka ja wściekła chodze to szok... Wczoraj wieczorem chodze, sie przymilam a tu dupa, nic i zero. Nosz taka wściekla bylam że myslałam że sie rozlece. Normalnie czuje się jak jakas nimfomanka :ohmy: Po tygodniowym celibacie

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 miesiąc temu #197912 przez mesy
Insomnia haha to teraz pomyśl co nasze chłopy muszą czuć jak im wymyślamy dziś nie bo boli mnie głowa nie chce mi się albo coś innego hahaha gorla też wczoraj nie wykorzystała :lol: :lol: chyba tylko ja wczoraj aktywna byłam :lol: :lol: :lol: ale znalazłam se na mojego sposób co 2 dni haha to aż sam się prosi o to a nie tak jak było co dziennie :P :P :P
13 lata 3 miesiąc temu #197913 przez chłopek
Witam gorla wiem co za ból jak trzeba psa oddać :( my też mielismy oddac Aresa no ale jakos sie obeszło, ale musimy na łancuchy go trzymać nie mamy wyjścia :( on jest zadowolony bo caly czas sobie biega, a w kojcu to sam sobie krzywdę robił bo rozgryzał siatkę i kaleczył sobie pysk. Jest na łańcuchu ale chodze z nim na spacery,

no ja dzisiaj musze mojego męza do łóżka zaciągnać mam nadziej ze nam mlody pozwoli :) bo przeważnie jak jest ten teges to on sie budzi
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia