BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197914 przez gorla
u na się zdarzały i miesieczne celibaty :) jak kryzys był :dry: ja po porodzie miałam libido zerowe, specjalnie kąpałam sie 20 min, bo wiedziałam, ze małż zaraz zaśnie :laugh: wtedy cicho wchodziłam do łóżka i rano sie tłumaczyłam, ze to ON spał jak kamień :laugh: od roku tak coś sie zmieniło z libido ( zapewne hormony - dokładnie prolaktyna, bo ona hamuje ochotę na bzykanko). Ogólnie ani ja ani małż nie mamy TERAZ dużych libido, przed Oliwia owszem :laugh: :laugh: dwa razy dziennie to mus, potem spowszedniało, a jak Oliwka była to zmęczenie itd. po prostu sie nie chciało MI
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #197917 przez Insomnia
Mesy Jak bym go zamęczala to rozumiem, ale tydzień posuchy?

a tak dobrze się zapowiadalo... Wrócil z pracy z bukietem róż na "miesięcznicę" i sam za mną chodzil. A poźniej? to po jasna cholere sie nakrecalam... bym sie nie rozczarowala a tak dzień do d...

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 miesiąc temu #197918 przez mesy
gorla ja tak miałam przez 2 lata :dry: :dry: to dopiero była udręka dla mojego oczywiście poszłam z tym do lekarza że mi się nie chce że nie mam ochoty :angry: :angry: :angry: on stwierdził że to normalne jedne mają że raz na miesiąc starczy a drugie że kilka razy na dzień :angry: :angry: :angry: ale jakoś mi to samo przeszło :lol: :lol: :lol: :lol:
Pamiętam jak co chwila coś wymyślałam że to mnie boli albo tamto albo mam jakieś opławy i nie możemy haha ale dobrze że mi to zaskoczyło i samo przeszło :lol:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197922 przez mesy
Insomnia myślenia faceta nigdy nie pojmiemy haha pewnie myślał że jak kupi kwiatki to ma już wszystko z głowy :lol: :lol: :lol:
Ja się zawsze śmieje z mojego jak mi przyniesie hahah że coś ode mnie chce a on no tak dajjjj dupyyyy buhahaha ale powiedziałam że ma mi habaźi do domu nie przynosić bo to i tak za dwa dni zwiędnie :P :P :P
13 lata 3 miesiąc temu #197924 przez gorla
chłopek mi sie chce najbardziej seksic między 15 a 18 :laugh: akurat jestem poza domem ,no a w domu Oliwia jeszcze nie spi , wieczorem nie lubię ani rano. Małż woli rano

no ja wczoraj nie poszalałam :angry: dziś jak nie przyjdzie o czasie to się do garażu przejdę :laugh: :laugh: hmm gorzej jak ktoś przyjdzie :blush: albo na sianku w stodółce buhaha.. jeszcze słoma by mi w tyłek weszła

mesy samo ci przeszło ot tak??

Insomnia to u Was ty masz większy temperament? ;) ;)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197925 przez chłopek
dobiją mnie te myszy :( juz mam dośc skrobania

gorla no ja wczoraj tez nie poszalałam mąż poszedła spać, zmęćzony był :( ja tez czasem jestem po całym dniu z młody. mój nie ma czasu na seksik rano bo o 6 do pracy idzie
13 lata 3 miesiąc temu #197926 przez gorla
mesy a no znam ten tekst :angry: mój też myśli że jak przyniesie badyle to ok. , nieraz go z nimi wypierdzieliłam za drzwi..wolę czekoladkę ;)
13 lata 3 miesiąc temu #197928 przez Insomnia
No gorla na to wygląda :( Teraz sie jakoś pozmienialo

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197929 przez gorla
chłopek jakie myszy?? i co ty skrobiesz :unsure: :unsure:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197931 przez chłopek
mam myszy w domu :( bo mam stary domek i juz mnie denerwuja caly czas słychac jak cos gryza
13 lata 3 miesiąc temu #197933 przez gorla
Insomnia ;) spoko , widzę że i u mnie teraz ja mam większą ochotę. Mój to lubi jak ja za nim łaże , za to ja nie koniecznie :P
13 lata 3 miesiąc temu #197939 przez gorla
chłopek aaaaa :laugh: ja też mam myszy i też mieszkam w starym domu i jeszcze na wsi. Mam skosy w domu, niby płyta wełna ze szkłem, ale jakoś france tam wlazły między blachę a płyty i gryzą . myśleliśmy o kupie takiego urządzonka co generuje dzięki odstraszające myszy
13 lata 3 miesiąc temu #197940 przez Insomnia
Myśle że to zmeczenie materialu :) po pracy padamy na pyszczki, a że my to nocne marki... ja pracuje do 22 to jak wracam to sen wygrywa niestety :(

13 lata 3 miesiąc temu #197941 przez chłopek
ja tez na wsi mieszkam, ostatnio jak siedziałam sobie w pokoju juz póznawo było to mi po pokoju zapierdzielała, innym razem ze szafki wyszła
13 lata 3 miesiąc temu #197944 przez gorla
insomnia wszytko możliwe, mój małż tak ma, ja wracam do domu o 17 a pracy raczej siedzę cały czas. On pracuje fizycznie i po prostu mu się nie chce lub nie ma siły. Na zime będzie lepiej, ale mam nadzieje, ze do zimy to ja już zafasolkuję ;) ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia