BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #197946 przez gorla
chłopek znam to , człowiek kurka nie ma nawet spokoju we własnym domu, wszędzie te gryzonie się pchają z butami
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #197947 przez Insomnia
Ja w pracy chodze 10 godzin. Mam nadzieje że do zimy to i ja zafasolkuje :laugh: Ja wogole czuje że to w tym cyklu będzie :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 miesiąc temu #197948 przez mesy
gorla no samo przeszło samo :P :P kurde wiecie co a ja nigdy nie brałam żadnych tabletek anty i dlaczego mi tak długo zajmuje zajście w ciążę ?? :P :P :P
łoooo matko myszy :P :P ja miałam kiedyś jedną w domu a raczej w kuchni hehe nawet rasza jej nie chciała złapać a mąż na delegacji to była makabra :lol: :lol: :lol: kolegę ściągłam do domu i powiedziałam że do puki jej nie złapie to go z domu nie wypuszczę i złapał :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #197951 przez mesy
Insomnia my tu chyba wszystkie tak czujemy haha
13 lata 3 miesiąc temu #197952 przez chłopek
no gorla ma nadzije ze juz w pażdzierniku napiszesz żę jest fasolka
13 lata 3 miesiąc temu #197956 przez gorla
Insomnia :laugh: nie ma innej opcji. Chociaż ja co cykl czuję , ze to ten :P . Powiem ci, ze zanim Oliwii nie było, to mieliśmy sporo czasu dla siebie, mogłam odpocząć wieczorem , odsteresowac sie , w pracy też na stojąco w upale i siła była, a teraz niet.. moja praca sie kończy o 22 jak położę Oliwke i przygotuje obiad na jutro, posprzątam. Wtedy jest czas dla mnie, ale zwykle nie mam siły na nic i idę spać
13 lata 3 miesiąc temu #197960 przez gorla
chłopek mam nadzieję, ze my tu wszystkie napiszemy :laugh: :laugh:

mesy dobrze, ze kolega zapał mysz :laugh: jakby nie to by musiał zostać na noc :laugh: małż wróciłby a tu zonk.. tłumaczyłabyś sie ze myszy łapał :laugh: :laugh: na pewno by ci uwierzył
13 lata 3 miesiąc temu #197962 przez chłopek
no ja jak męża do działania zmusze to możę coś wyjdzie, :)
13 lata 3 miesiąc temu #197963 przez mesy
gorla mój mąż zawsze wie jak ktoś ma do mnie przyjść a jego nie ma a ten kolega co złapał mysz to nasz bardzo dobry kolega znamy się z 10 lat :) :) :) on aż za dobry haha ja jak kupie buty i mnie cisną to on jest w stanie ze mną butami na ulicy się zamienić :lol: :lol: :lol: ale jak są na płaskiej podeszwie hehe bo obcasy to mi w domu rozchodzi :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #197964 przez chłopek
ja czekam aż sie mysza na łapkę złapie,ale długo to potrwa bo sie wycwaniły, kota bym wzieła ale mąż by mnie razem z nim wyrzucił
13 lata 3 miesiąc temu #197965 przez mesy
A wiecie co ja nie wiem czemu ale może to podświadomość psychika ale ..... jakoś tak czuję w środku że w tym cyklu się uda :silly: :silly: no nie wiem jak to wytłumaczyć po prostu tak czuję :P :P :P dlatego też nie chciałam sobie nic wkręcać ale się no nie da :P :P a i tak wiem że pewnie się zawiodę :angry: :angry: :angry: :angry: tym bardziej że zaczęły mnie boleć piersi :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
13 lata 3 miesiąc temu #197966 przez gorla
mesy :laugh: :laugh: :laugh: chodzi po domu na obcasach!!!!

chłopek ja sie brzydze jak mysz na łapce!! feeee, nie tyknę tego, czekam aż małż zabierze
13 lata 3 miesiąc temu #197968 przez chłopek
a mam pytanko któraś z was ma może konflikt serologiczny ? czy nie wiecie o tym?
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197969 przez mesy
chłopek ja nic na ten temat nie wiem bo mój genialny gienek nie zalecił mi żadnych badań przez okres jak chodziłam do niego od stycznia ani mojemu dlatego też w październiku idę do innego i mu wszystko na tamtego powiem a cooooooooooo :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #197975 przez chłopek
gorla ja to samo,kiedyś cały dzien tak siedziała bo sie tego nie chyciłam a mąż do mnie z pretensjami ze śmierdzieć by zaczeło i bym nie wyrzuciła
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia