- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu #205237 przez bidol
ajłona napisał:
ajłona ja nie palę i nigdy nie paliłam. moja koleżanka paliła całą ciążę niunia zdrowa się urodziła, ale bardzo mała 2,700
ja nigdy bym nie zaryzykowała zdrowia maleństwa, ale mi łatwo powiedzieć bo nie paliłam wcześniej
pomimo to jestem przeciwna !!!!
Kobietki a Wy paliłyście w ciąży???się rozmowa wywiązała na majówkach...
ajłona ja nie palę i nigdy nie paliłam. moja koleżanka paliła całą ciążę niunia zdrowa się urodziła, ale bardzo mała 2,700
ja nigdy bym nie zaryzykowała zdrowia maleństwa, ale mi łatwo powiedzieć bo nie paliłam wcześniej
pomimo to jestem przeciwna !!!!
Temat został zablokowany.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu #205240 przez ajłona
Mirellcia no ja juz siły tracę jak słyszę takie farmazony. na majówkach się rozpętało, ale moze do dziewczęcia trafi!!!też paliłam ale planując ciążę byłam świadoma ze w jednej sekundzie trza rzucić no i da się przecież eeeee tam szkoda gadać....pozdrówka. a jak tam Twa śliczna Królewna? patrzę na focię Klaudunii i nie mogę się napatrzeć....
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 3 miesiąc temu #205241 przez madziaska
mesy napisał:
dziewczyny ja kupilam olej z wiesiolka po dwoch nieudanych cyklach. Nie zdazylam go wziac Ale mozecie pic tez siemie lniane, na sluz pomaga napewnoAha aha no ja właśnie zauważyłam małą ilość śluzu - pamiętam że w lipcu miałam więcęj tego śluzu a do dziś w ogóle - dlatego zdecydowałam się to kupić
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #205319 przez bidol
ajłona napisał:
ajłona
allle się tam dziejeeee !!!
masakra
no to się dziewczyna pochwaliła
a może jej to uzależnienie na papierosy z matki przeszło skoro tamta w ciąży też paliła - dziwne siostry też palą
podejżane
ajłona zapraszaj nas tam częściej - tam to się przynajmniej coś dzieje, nie to co u nas
wszystkie tematy już wyczerpałyśmy
obgadałyśmy teściowe , owulacje każda wie kiedy ma śluz pomierzony temperaturka tyż mąż wykożystany i miesiąc z bani
a tam gorąco
może i my pochwalmy się natręctwami i nałogami
co wy na to??
Mirellcia no ja juz siły tracę jak słyszę takie farmazony. na majówkach się rozpętało, ale moze do dziewczęcia trafi!!!też paliłam ale planując ciążę byłam świadoma ze w jednej sekundzie trza rzucić no i da się przecież eeeee tam szkoda gadać....pozdrówka. a jak tam Twa śliczna Królewna? patrzę na focię Klaudunii i nie mogę się napatrzeć....
ajłona
allle się tam dziejeeee !!!
masakra
no to się dziewczyna pochwaliła
a może jej to uzależnienie na papierosy z matki przeszło skoro tamta w ciąży też paliła - dziwne siostry też palą
podejżane
ajłona zapraszaj nas tam częściej - tam to się przynajmniej coś dzieje, nie to co u nas
wszystkie tematy już wyczerpałyśmy
obgadałyśmy teściowe , owulacje każda wie kiedy ma śluz pomierzony temperaturka tyż mąż wykożystany i miesiąc z bani
a tam gorąco
może i my pochwalmy się natręctwami i nałogami
co wy na to??
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez bidol.
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #205324 przez ajłona
no Bidolku wpadajcie na majówki - mi będzie bardzo miło! ja tam bez Was taka samotna troszkę się czuję - pisałam już wcześniej nawet...a co do nałogów...przyznawać się Parówki hahahahaha
a wiecie co? jeszcze sobie myślałam tak...to pytanko do mamuniek raczej, ale ciekawam zdania Was wszystkich sex w czasie ciąży - oto temat. jakie macie doświadczenia, wiedzę na ten temat? mi gin powiedział ze zadnych przeciwskazań nie widzi by chopa wykorzystywać...
a wiecie co? jeszcze sobie myślałam tak...to pytanko do mamuniek raczej, ale ciekawam zdania Was wszystkich sex w czasie ciąży - oto temat. jakie macie doświadczenia, wiedzę na ten temat? mi gin powiedział ze zadnych przeciwskazań nie widzi by chopa wykorzystywać...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez ajłona.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #205326 przez chłopek
bidol dobry pomysl to jakie masz nałogi
no to ja sie przyznam obgryzam paznokcie brzydki naług i to bardzo no ale cóż mam zrobić, jedynie tipsy ich nie obgryzam
no to ja sie przyznam obgryzam paznokcie brzydki naług i to bardzo no ale cóż mam zrobić, jedynie tipsy ich nie obgryzam
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez chłopek.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 3 miesiąc temu #205330 przez gosiak
i takie dziewczyny powinny się długo starać o dziecko, takim dziewczynom życze aby jak najdłużej się starały, a jeśli nie potrafią rzucić palenia w ciąży to życze aby takie dziewczyny w ogóle nie zachodziły w ciąże, sorry może to chamskie ale z nerwów aż się trzęsę, opis w profilu tej Pani zupełnie jakby nie prawdziwy....nie wiem, ale słyszy się że matka dla swojego dziecka jest silna i potrafi wszystko dla niego zrobić, rzucenie palenia to powinno być pikuś, wystarczy włączyć wyobraźnie co się z takim maleństwem dzieje jak się kopci to świństwo ehh , i takie pisanie bzdetów że "nie każdy ma tak silna wolą jak inni" to...ach ręce i cycki opadają jak Mirella rzecze....
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #205336 przez bidol
gosiak - racja !!!
moim nałogiem między innymi - a jest ich wiele są chipsy - wiem to świństwo ale raz, dwa razy na tydzień nie umiem sobie odmówić
a uwierzcie mi że w ciąży nie zjadłam ani jednego - śmieszne wiem bo nie są one szkodliwe dla dziecka, ale tak sobie postanowiłam, aż sama nie wierzyłam że wytrzymam.
moim nałogiem między innymi - a jest ich wiele są chipsy - wiem to świństwo ale raz, dwa razy na tydzień nie umiem sobie odmówić
a uwierzcie mi że w ciąży nie zjadłam ani jednego - śmieszne wiem bo nie są one szkodliwe dla dziecka, ale tak sobie postanowiłam, aż sama nie wierzyłam że wytrzymam.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej