BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #205189 przez mesy
gosiak i co było widać jakiś efekt ?
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #205225 przez Mirella
Ajłonka, nie i jestem przeciwna zarówno paleniu w ciąży jak i przebywaniu w towarzystwie palących.

Gosiaku no jak tak w łóżku leniuchujecie.... :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #205237 przez bidol
ajłona napisał:

Kobietki a Wy paliłyście w ciąży???się rozmowa wywiązała na majówkach...

ajłona ja nie palę i nigdy nie paliłam. moja koleżanka paliła całą ciążę niunia zdrowa się urodziła, ale bardzo mała 2,700
ja nigdy bym nie zaryzykowała zdrowia maleństwa, ale mi łatwo powiedzieć bo nie paliłam wcześniej ;)
pomimo to jestem przeciwna !!!!
13 lata 3 miesiąc temu #205239 przez agnesssa
Ajłonka ja jestem paląca, ale jak tylko zobaczyłam II na teście automatycznie przestałam i cała ciążę (w moim przypadku 2 miesiace :( ) nie paliłam i unikałam palących. Uważam że kobiety nie powinny palić w ciąży :ohmy:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #205240 przez ajłona
Mirellcia no ja juz siły tracę jak słyszę takie farmazony. na majówkach się rozpętało, ale moze do dziewczęcia trafi!!!też paliłam ale planując ciążę byłam świadoma ze w jednej sekundzie trza rzucić no i da się przecież ;) eeeee tam szkoda gadać....pozdrówka. a jak tam Twa śliczna Królewna? patrzę na focię Klaudunii i nie mogę się napatrzeć....
13 lata 3 miesiąc temu #205241 przez madziaska
mesy napisał:

Aha aha no ja właśnie zauważyłam małą ilość śluzu - pamiętam że w lipcu miałam więcęj tego śluzu a do dziś w ogóle - dlatego zdecydowałam się to kupić :)

dziewczyny ja kupilam olej z wiesiolka po dwoch nieudanych cyklach. Nie zdazylam go wziac ;) Ale mozecie pic tez siemie lniane, na sluz pomaga napewno ;)
13 lata 3 miesiąc temu #205247 przez chłopek
ja nie palę wogóle,ale mąż pali.jednak jak byłam w ciazy to nie palił przy mnie
13 lata 3 miesiąc temu #205278 przez Mirella
Ajłonka podejrzałam majówki, no ręce i piersi opadają....

Duśka też majóweczka, to sie zapatruj i niech Twój szkrab też będzie taki fajny :)
13 lata 3 miesiąc temu #205293 przez chłopek
ło matko co te majówki pisza jak mozna w ciazy palic, moja mama jak była ze mną w ciazy palił do 3 miesiaca:( dlatego jestem poszczelona :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #205319 przez bidol
ajłona napisał:

Mirellcia no ja juz siły tracę jak słyszę takie farmazony. na majówkach się rozpętało, ale moze do dziewczęcia trafi!!!też paliłam ale planując ciążę byłam świadoma ze w jednej sekundzie trza rzucić no i da się przecież ;) eeeee tam szkoda gadać....pozdrówka. a jak tam Twa śliczna Królewna? patrzę na focię Klaudunii i nie mogę się napatrzeć....

ajłona
allle się tam dziejeeee !!!
masakra :ohmy:
no to się dziewczyna pochwaliła :silly:
a może jej to uzależnienie na papierosy z matki przeszło skoro tamta w ciąży też paliła - dziwne siostry też palą :unsure:
podejżane :angry:

ajłona zapraszaj nas tam częściej - tam to się przynajmniej coś dzieje, nie to co u nas :blink:
wszystkie tematy już wyczerpałyśmy :silly:
obgadałyśmy teściowe :silly: , owulacje każda wie kiedy ma :silly: śluz pomierzony :silly: temperaturka tyż :silly: mąż wykożystany :ohmy: :silly: i miesiąc z bani :woohoo:
a tam gorąco :lol: :lol:
może i my pochwalmy się natręctwami i nałogami :lol:
co wy na to??
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #205324 przez ajłona
no Bidolku wpadajcie na majówki - mi będzie bardzo miło! ja tam bez Was taka samotna troszkę się czuję - pisałam już wcześniej nawet...a co do nałogów...przyznawać się Parówki hahahahaha
a wiecie co? jeszcze sobie myślałam tak...to pytanko do mamuniek raczej, ale ciekawam zdania Was wszystkich :lol: :blink: :lol: ;) sex w czasie ciąży - oto temat. jakie macie doświadczenia, wiedzę na ten temat? mi gin powiedział ze zadnych przeciwskazań nie widzi by chopa wykorzystywać... :lol: :lol: :P :P
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #205326 przez chłopek
bidol dobry pomysl to jakie masz nałogi :)
no to ja sie przyznam obgryzam paznokcie :( brzydki naług i to bardzo no ale cóż mam zrobić, jedynie tipsy ich nie obgryzam :P
13 lata 3 miesiąc temu #205330 przez gosiak
i takie dziewczyny powinny się długo starać o dziecko, takim dziewczynom życze aby jak najdłużej się starały, a jeśli nie potrafią rzucić palenia w ciąży to życze aby takie dziewczyny w ogóle nie zachodziły w ciąże, sorry może to chamskie ale z nerwów aż się trzęsę, opis w profilu tej Pani zupełnie jakby nie prawdziwy....nie wiem, ale słyszy się że matka dla swojego dziecka jest silna i potrafi wszystko dla niego zrobić, rzucenie palenia to powinno być pikuś, wystarczy włączyć wyobraźnie co się z takim maleństwem dzieje jak się kopci to świństwo ehh , i takie pisanie bzdetów że "nie każdy ma tak silna wolą jak inni" to...ach ręce i cycki opadają jak Mirella rzecze....

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #205336 przez bidol
gosiak - racja !!!
moim nałogiem między innymi ;) - a jest ich wiele są chipsy - wiem to świństwo ale raz, dwa razy na tydzień nie umiem sobie odmówić :lol:
a uwierzcie mi że w ciąży nie zjadłam ani jednego - śmieszne wiem bo nie są one szkodliwe dla dziecka, ale tak sobie postanowiłam, aż sama nie wierzyłam że wytrzymam. :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #205352 przez Mirella
Kawa kawa kawa.... Juz nawet Duśka wie że kawa to podstawa :lol:

ale do połowy ciązy nie piłam wcale, potem sobie pozwalałam jak, hmmmm, jakby to ująć, no jelita strajkowały :lol:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia