BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #204535 przez mesy
gorla ty i ta twoja kula :lol: :lol: :lol: dawaj jakąś wróżbę hahaha

Insomnia nie martw się ja hoduję ''maćka'' na zimę buhaha mój też się drze weź zacznij ćwiczyć ale mam to w nosie :woohoo: :woohoo: :woohoo: nie czuję jeszcze potrzeby hehe
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #204536 przez Insomnia
Noszzz jasna pogoda!!! Te orzeszki nie pomogły, Jak ja wytrzymam półtorej godziny jazdy w samochodzie? Przeciez w lesie nie będę się zatrzymywać, a teraz remonty i korki na drogach no...

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 miesiąc temu #204537 przez gorla
Insomnia kochanego ciaka nigdy za wiele :) znów mój małż narzeka ma moje wystające kości i proponuje żeby dorabiała jako szkielet na lekcjach anatomii albo że z Oświęcimia uciekłam :( no tego mu nie podarował mi sie odwdzięczyłam, bo mu się przytyło
13 lata 3 miesiąc temu #204540 przez mesy
Insomnia to chyba jednak to co myślę :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #204541 przez Insomnia
Mesy tylko raz powiedział czy nie wybieram się na jakąś dietę :lol: :lol: raz jedyny i jestem pewna że tego błędu już więcej nie popełni :P :lol: :lol:

13 lata 3 miesiąc temu #204542 przez mesy
gorla a tam się przejmujesz :silly: :silly: ja za to mam problem z nogami hehe jak patyki normalnie i zawsze jak coś stracę na wadze to od razu widać po nogach :silly: :silly: :silly: a jaki mam problem z kozakami żeby kupić dobre :silly: :silly: wszystkie za duże buhaha wyglądam jak kot w butach :silly: :silly: :silly: ale mi za to idzie w brzuch tylko i wyłącznie w brzuch :dry: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #204545 przez Insomnia
Mesy to nie to co myślisz :lol: to tylko moje obżarstwo :lol: w dwa tygodnie w magiczny i niewyjaśniony do tej pory sposób mogę przytyć z 5 kilo :lol:

13 lata 3 miesiąc temu #204547 przez mesy
Insomnia no zobaczysz :lol: :lol: bo ja już jeden rytuał wykonałam z kolankiem i telemarkiem hahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #204548 przez gorla
mesy ma to samo z brzuchem , dosłownie jak dzieci z Kambodży, chude nóżki i wielki brzuch
13 lata 3 miesiąc temu #204549 przez Insomnia
mesy napisał:

gorla a tam się przejmujesz :silly: :silly: ja za to mam problem z nogami hehe jak patyki normalnie i zawsze jak coś stracę na wadze to od razu widać po nogach :silly: :silly: :silly: a jaki mam problem z kozakami żeby kupić dobre :silly: :silly: wszystkie za duże buhaha wyglądam jak kot w butach :silly: :silly: :silly: ale mi za to idzie w brzuch tylko i wyłącznie w brzuch :dry: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

No i wyobraziłam sobie Ciebie jako tego kota w butach, ze shreka :lol: :lol: :lol:

13 lata 3 miesiąc temu #204550 przez mesy
gorla hehe no myślałam że tylko ja tak mam uffff :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #204551 przez Insomnia
mesy napisał:

Insomnia no zobaczysz :lol: :lol: bo ja już jeden rytuał wykonałam z kolankiem i telemarkiem hahaha :lol: :lol: :lol: :lol:

Cholibka nie kumam :( Weź no mnie oświeć troszke bo nie wiem o co kaman?

13 lata 3 miesiąc temu #204552 przez gorla
mesy to są uroki bycia chudym ;) wez teraz ubierz sukienkeobcisłą , jak byś w 4 miesiącu była :P :P
13 lata 3 miesiąc temu #204554 przez magduska
insomnia nie jestes sama,mi tez sie przybralo i to kurcze w brzuchu,nogi,dupa wszzystko jak bylo prawie,ale tam malo co przypralam,w bioderka i ,tylko to moja sadelko,jak ja tesknie za czasami 52 kg
ale ja biore sie za siebie,starczy tego leniuchowania,wczoraj z psiapsiolom sie zalamalysmy sie normalnie,zryc to potrafimy,ale zrzucic to juz ciezko,zaczynam biegac od soboty i moze jakis fitness sobie zafunduje,a co:-)) tez chce ladnie wygladac
choc nie powiem jak przybralam tych kg,to za to mam plus jeden mam wieksiejsze cyce hehe :-))teraz to waze 58 kg,ale przy moim wzroscie to wygladam jak mala,tlusta kaczuszka,a mam ledwo 160 w kapelusiku hehe
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #204557 przez Insomnia
Wy to same chudziny, moje 77 kg to dopiero potęga :lol: W 9 miesiącu ciąży to byłabym pewnie jak czołg :lol:

A wiecie jaka jest najpopularniejsza dieta?
"Od jutra" :lol:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży