BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #204459 przez Insomnia
Mirellciu a może być inny powód ?:silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #204460 przez Mirella
a czemużby nie?
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #204461 przez chłopek
insomnia u mnie jak to było zaliczenie to 3 razy mogła byc poprawka, oczywiscie jesli przedmiot sie nie konczyl egzaminem
13 lata 3 miesiąc temu #204462 przez agnesssa
Mirella o tym samym sobie myślałam, tylko nie chciałam Insomni nakręcać :lol: Insomnia kiedy masz termin @ :unsure: :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #204463 przez Insomnia
Chlopek przedmiot się kończy zaliczeniem. Warunku nie zdałam, popytam jutro w dziekanacie...
Agnessa to jest impossible... a termin @ za tydzień

13 lata 3 miesiąc temu #204464 przez magduska
Insomnia,ale to wszystko zalezy od uczeli,ja np.nie place za warunek,za komisa i za przedluzenie sesji,chyba mi to wliczaja w oplate studiow hehe,bo tylko zdzieraja ze mnie co miesiac i zawsze i malo,ale jesli zlozylas do dziekanatu zobowiazanie,czy tam podanie o warunek,to z tego co pamietam masz chyba trzy terminy,wiec nie masz sie czym martwic,
ja cie pociesze,ze na pierwszym roku studiow podchodzilam 10 razy do jednego egzaminu,lacznie z warunkami,jak mialam pisac o komis to wolalam do skutku,ale w koncu na tym dla mnie ostatnim terminie puscil mnie,z wielkim niedosytem,ze tylko trzy,ale teraz to juz puscilam w nie pamiec,do tego momentu,jak okazalo sie,ze znow mam z moim najukochanszym doktorkiem zajecie konczace sie egzaminem hehe :-)) moze pomyslisz,ze jakis matol,ze mnie,ze tyle razy podchodzilam,ale nie bylam osamotniona w tym boju,polowa mojego roku,wieksza tak miala,ufff...ale sie rozpisalam

mirellla tez cie witam,mam dzis wolne to moge sobie pozwolic na popisanie,a tak pozatym szykuje sobie miedzy czasie obiadek,dzis zaserwuje malzoneczkowi gulasz wolowy hehe :-)))i obiad od nie pamietam kiedy robie,wiec zaszaleje i potem moze cos jeszcze upichce na kolacyjne
13 lata 3 miesiąc temu #204466 przez gorla
mesy no szkoda @. :( no ale nie ma tego złego, mozesz dzis sie upić :laugh: :laugh: teraz poczekaj na mnie ;) i wtedy za 2 tyg. jeszce raz sie upijesz, już razem ze mną ;) ;)

ciekawe jak joweg po zabiegu

nie nakręcajcie Insomnii :P :P :P
13 lata 3 miesiąc temu #204467 przez mesy
gorla a żebyś wiedziała że się upije :lol: :lol: mój przyjdzie to wyślę go do piwnicy po winko a cooo :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #204469 przez Insomnia
Magduska wiem jak to jest chodzić tyle razy :lol: też połowa roku tak chodzi, i w tym przypadku wiedza nie ma nic do rzeczy... zależy od widzimisię Pana Doktora :(

Gorla w tym cyklu mnie się nie da nakręcić... :lol: wiem i już... :lol: To na pewno pęcherzysko :laugh:

13 lata 3 miesiąc temu #204473 przez gorla
Insomnia ;) nie daj się dziołchom :laugh: :laugh:

mesy mi coś wino nie wyszło w zeszłym roku.. nie smakuje mi, ale teściowi tak :angry: :angry: :angry: jak idzie do naszej piwnicy nam ziemniaki przebierać to se łyka :angry: :angry: noo i tym sposobem zmniejsza się ilość niepostrzeżenie .. jak dla mnie wino za cieżki, piwko stoi na zapleczu zawsze :laugh: nieraz długo stoi nieruszone, bo ja musze mieć wenę na alkohol , z racji migreny i że na zadupiu mieszakm , jakby trza było nagle jechać to pozamiatane, a małż pracuje codziennie do północy , wczoraj do 2 w nocy na polu siedział :angry:

madziaska ja też miałam przeboje z jednym pacanem na uczelni, moja wiedza nie miała znaczenia , oblał nas i ujjjjjj :angry: :angry: powtarzała statystykę , noo u innego miałam super ocenkę :laugh: :laugh: , wykułam sie już wtedy, ale cóż...
13 lata 3 miesiąc temu #204476 przez mesy
gorla mi też nie ale te domowe robione to wchodzi i nawet się nie wie kiedy jest się kaput :lol: :lol: :lol: a ja pomimo tego że @ mam to i tak humor bez zmian aż dziwo :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #204478 przez mesy
Insomnia a ja bym obstawiała co innego niż pęcherz :silly: :silly: :silly: :silly: no chyba że siedziałaś gołym tyłkiem na zimnym kamieniu hahahah
13 lata 3 miesiąc temu #204479 przez agnesssa
Toć ja nikogo nie nakręcam :P Mesy smutno. Zobaczycie niedługo zaciążymy :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #204480 przez magduska
goral na temat tych doktorkow to nawet nie chce mi sie wypowiadac,polowa to amanty takie,ze chocho :-)))i mysla ze kazda mloda studentka,odrazu by z nim poszla,za dobra ocene

a ja spodziewam sie @ za dwa tygodnie,byle by nie przyszla w moja rocznice,bo chcialam zrobic mojeju niespodzianke i kolacyje przy swiecach zafundowac w koncu to 9 lat razem,a 11 znajomosci,ale w sumie nic w tym nie przeszkadza,nie robi sie dla kogos trzegos,zeby potem byl sex :-)) z sexem poczekamy najwyzej po rocznicy hehe

a tak pozatym to gdzie gosiaczek,wyprowadzil sie z forum czy co???? helołłł kochana gdzie jestec

a lacra to co? mysli,ze jak sie przeprowadza to nie moze sie udzielac na foru:-)m,
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #204482 przez mesy
agnesssa nie ma źle hehe byłam nastawiona że przyjdzie - teraz mój przynajmniej na badania pójdzie :lol: :lol: :lol:

Aha a ten targ to jest u mnie na śląsku :lol: :lol: :lol:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka