- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #204464 przez magduska
Insomnia,ale to wszystko zalezy od uczeli,ja np.nie place za warunek,za komisa i za przedluzenie sesji,chyba mi to wliczaja w oplate studiow hehe,bo tylko zdzieraja ze mnie co miesiac i zawsze i malo,ale jesli zlozylas do dziekanatu zobowiazanie,czy tam podanie o warunek,to z tego co pamietam masz chyba trzy terminy,wiec nie masz sie czym martwic,
ja cie pociesze,ze na pierwszym roku studiow podchodzilam 10 razy do jednego egzaminu,lacznie z warunkami,jak mialam pisac o komis to wolalam do skutku,ale w koncu na tym dla mnie ostatnim terminie puscil mnie,z wielkim niedosytem,ze tylko trzy,ale teraz to juz puscilam w nie pamiec,do tego momentu,jak okazalo sie,ze znow mam z moim najukochanszym doktorkiem zajecie konczace sie egzaminem hehe ) moze pomyslisz,ze jakis matol,ze mnie,ze tyle razy podchodzilam,ale nie bylam osamotniona w tym boju,polowa mojego roku,wieksza tak miala,ufff...ale sie rozpisalam
mirellla tez cie witam,mam dzis wolne to moge sobie pozwolic na popisanie,a tak pozatym szykuje sobie miedzy czasie obiadek,dzis zaserwuje malzoneczkowi gulasz wolowy hehe ))i obiad od nie pamietam kiedy robie,wiec zaszaleje i potem moze cos jeszcze upichce na kolacyjne
ja cie pociesze,ze na pierwszym roku studiow podchodzilam 10 razy do jednego egzaminu,lacznie z warunkami,jak mialam pisac o komis to wolalam do skutku,ale w koncu na tym dla mnie ostatnim terminie puscil mnie,z wielkim niedosytem,ze tylko trzy,ale teraz to juz puscilam w nie pamiec,do tego momentu,jak okazalo sie,ze znow mam z moim najukochanszym doktorkiem zajecie konczace sie egzaminem hehe ) moze pomyslisz,ze jakis matol,ze mnie,ze tyle razy podchodzilam,ale nie bylam osamotniona w tym boju,polowa mojego roku,wieksza tak miala,ufff...ale sie rozpisalam
mirellla tez cie witam,mam dzis wolne to moge sobie pozwolic na popisanie,a tak pozatym szykuje sobie miedzy czasie obiadek,dzis zaserwuje malzoneczkowi gulasz wolowy hehe ))i obiad od nie pamietam kiedy robie,wiec zaszaleje i potem moze cos jeszcze upichce na kolacyjne
Temat został zablokowany.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #204469 przez Insomnia
Magduska wiem jak to jest chodzić tyle razy też połowa roku tak chodzi, i w tym przypadku wiedza nie ma nic do rzeczy... zależy od widzimisię Pana Doktora
Gorla w tym cyklu mnie się nie da nakręcić... wiem i już... To na pewno pęcherzysko
Gorla w tym cyklu mnie się nie da nakręcić... wiem i już... To na pewno pęcherzysko
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 3 miesiąc temu #204473 przez gorla
Insomnia nie daj się dziołchom
mesy mi coś wino nie wyszło w zeszłym roku.. nie smakuje mi, ale teściowi tak jak idzie do naszej piwnicy nam ziemniaki przebierać to se łyka noo i tym sposobem zmniejsza się ilość niepostrzeżenie .. jak dla mnie wino za cieżki, piwko stoi na zapleczu zawsze nieraz długo stoi nieruszone, bo ja musze mieć wenę na alkohol , z racji migreny i że na zadupiu mieszakm , jakby trza było nagle jechać to pozamiatane, a małż pracuje codziennie do północy , wczoraj do 2 w nocy na polu siedział
madziaska ja też miałam przeboje z jednym pacanem na uczelni, moja wiedza nie miała znaczenia , oblał nas i ujjjjjj powtarzała statystykę , noo u innego miałam super ocenkę , wykułam sie już wtedy, ale cóż...
mesy mi coś wino nie wyszło w zeszłym roku.. nie smakuje mi, ale teściowi tak jak idzie do naszej piwnicy nam ziemniaki przebierać to se łyka noo i tym sposobem zmniejsza się ilość niepostrzeżenie .. jak dla mnie wino za cieżki, piwko stoi na zapleczu zawsze nieraz długo stoi nieruszone, bo ja musze mieć wenę na alkohol , z racji migreny i że na zadupiu mieszakm , jakby trza było nagle jechać to pozamiatane, a małż pracuje codziennie do północy , wczoraj do 2 w nocy na polu siedział
madziaska ja też miałam przeboje z jednym pacanem na uczelni, moja wiedza nie miała znaczenia , oblał nas i ujjjjjj powtarzała statystykę , noo u innego miałam super ocenkę , wykułam sie już wtedy, ale cóż...
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #204480 przez magduska
goral na temat tych doktorkow to nawet nie chce mi sie wypowiadac,polowa to amanty takie,ze chocho ))i mysla ze kazda mloda studentka,odrazu by z nim poszla,za dobra ocene
a ja spodziewam sie @ za dwa tygodnie,byle by nie przyszla w moja rocznice,bo chcialam zrobic mojeju niespodzianke i kolacyje przy swiecach zafundowac w koncu to 9 lat razem,a 11 znajomosci,ale w sumie nic w tym nie przeszkadza,nie robi sie dla kogos trzegos,zeby potem byl sex ) z sexem poczekamy najwyzej po rocznicy hehe
a tak pozatym to gdzie gosiaczek,wyprowadzil sie z forum czy co???? helołłł kochana gdzie jestec
a lacra to co? mysli,ze jak sie przeprowadza to nie moze sie udzielac na foru:-)m,
a ja spodziewam sie @ za dwa tygodnie,byle by nie przyszla w moja rocznice,bo chcialam zrobic mojeju niespodzianke i kolacyje przy swiecach zafundowac w koncu to 9 lat razem,a 11 znajomosci,ale w sumie nic w tym nie przeszkadza,nie robi sie dla kogos trzegos,zeby potem byl sex ) z sexem poczekamy najwyzej po rocznicy hehe
a tak pozatym to gdzie gosiaczek,wyprowadzil sie z forum czy co???? helołłł kochana gdzie jestec
a lacra to co? mysli,ze jak sie przeprowadza to nie moze sie udzielac na foru:-)m,
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej