BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #203905 przez agnesssa
A chodzisz prywatnie, czy na NFZ? Bo założę się, że lekarze nie daja skierowań na NFZ, a moja gin prywatnie to jej to nie robi, bo i tak muszę zapłacić za te badania :dry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #203907 przez mesy
Chodziłam z NFZ ale teraz idę prywatnie a jak mi da skierowanie to tak sobie wykombinowałam że pójdę do normalnego lekarza i na to co będzie mógł da mi skierowanie a na to co nie to zapłacę :silly:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203908 przez chłopek
ja jestem sis u mnie była i dlatego nie miałam jak na forum pisać ale czytałam w wolnej chwili :)

no ale was nie ma:(
13 lata 3 miesiąc temu #203966 przez agnesssa
Mesy tylko musisz trafić na dobrego lekarza, bo mi lekarz pierwszego kontaktu powiedział, że on nie może dać mi skierowania na badania hormonalne, tylko lekarz specjalista. A u mnie guza podejrzewali na tarczycy, i miałam zrobić na przeciwciała TPO i TG, i musiałam za nie zapłacić (a są masakrcznie drogie :ohmy: )

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203969 przez chłopek
agnessa moja siostra ma guza tarczycy, chodzi prywatnie do lekarza

ja robiłam tpo ale nie płaciłam za nie
13 lata 3 miesiąc temu #203983 przez agnesssa
u mnie całe szczęście to tylko jakaś nie groźna zmiana, muszę tyko ją obserwować :) Ale odebarłam swoje wyniki i się zmartwiłam bo coś dziwnego jest z prolaktyną, ja miałam za wysoką i brałam dostinex na obniżenie, a teraz mój wynik to: 10,99 [72-51] to chyba bardzo mało jak na takie normy :huh: :huh: :huh: :ohmy: :ohmy: :unsure: :unsure:

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203991 przez chłopek
agnessa ja tam nie wiem, ja nie robiłam badan na prolaktynę,
mam smaka na coś ale nie wiem na co:)
moja siostra bierze leki i miała robioną biopsję, żadnych zmian, no ale po lekarstwach strasznie przybiera na wadze
13 lata 3 miesiąc temu #203995 przez agnesssa
ja na wadze zaczęłam przybierać 5lat temu, jak zaczęłam leki na astmę przyjmować (sterydy) i teraz nie mogę za cholerę zgubić nawet 1kg :dry: Ale bardzo mnie ta prolaktyna martwi, a do tego ten dziwny śluz :unsure: :unsure: nigdy takiego nie miałam. Jest tak gęsty jak jakaś wazelina :unsure: :unsure:

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203998 przez chłopek
no mi sie dzisiaj płodne skonczyły, z dzidziusia w tym miesiącu chyba nie bedzie :(
niby powinnam miec do soboty ale juz mi sie taki białawy śluz robi
13 lata 3 miesiąc temu #204004 przez agnesssa
chłopek, ale w tym cyklu to Twój chłop się nie przykładał chyba co :unsure: Więc może właśnie teraz się uda ;) :lol:

13 lata 3 miesiąc temu #204010 przez chłopek
no wlansie sie nie starał, ale ostatnio mi powiedzial no przeciez było 3 dni pod rzad to moze akurat
13 lata 3 miesiąc temu #204012 przez Mirella
Lacrijka, nie rób jaj, żyyyyyjeeesz???????????????/

Gorla, ale to podobno jak prolaktyna za wysoka to z zafasolkowania nici, konsultowałaś to z ginem?
13 lata 3 miesiąc temu #204013 przez bidol
gorla napisał:

noo a taki mi sie pojazd podoba

allegro.pl/wozek-kinderkraft-3w1-wielofu...hit-i1848457767.html

mesy no to sie rozumiem w kwestii suwaków ;) mam taki wiosenny kolor suwaka :P :P

i nie kupujcie trójkołowych -jak dla mnie masakra

hej dziewczyny dawno mnie u Was nie było, sporo miałam na głowie
U szwagra dzidzia się urodziła - taka śliczna że ... też chce taką :silly: :blink:

goral wózek bardzo fajny :) :)

co do trójkołowców - to się niestety nie zgodzę mam quinny speedi i buzz - i oba super.
13 lata 3 miesiąc temu #204015 przez chłopek
bidol to moze zalezy od wózka ja mam mikado,tak jestem zadowolona ale niestty to nie wózek na wioske :)
13 lata 3 miesiąc temu #204016 przez Insomnia
Witam się z Wami i ja.... siedzę w pracy do 22 i w wolnej chwili do Was zajrzałam. Umieram, z bólu ledwie mogę chodzić, tak mnie podbrzusze boli...

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka