BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #204283 przez chłopek
hej dziewczynki, mi sie wczoraj męża udało wykorzystać :) no ale pewnie juz za późno bo mi sie płodne konczą.
ale tak sobie myśle, ze inne raz sie bzykaja w płodne i od razu wpadka,to moze u nas tez sie udało
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #204299 przez vestusia
chłopek, różnie to bywa, nie myśl teraz o tym :) Tak, jak piszesz - niektóre raz się pykną i jest fasolka, więc czemu by nie :) Trzymam kciuki :)
13 lata 3 miesiąc temu #204307 przez agnesssa
chłopek co ma być to będzie :laugh: to jest moje motto na dzisiaj, jak będzie miało się udać, to na pewno zaskoczysz :lol: A ja mocno 3mam za nas kciuki, Mesy za ciebie też wariatko jedna, co by Cię @ jednak nie nawiedziła. Dzisiaj proszę o same pozytywne myśli :woohoo: piękny weekend prze nami :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #204327 przez chłopek
no to ja teraz spróbuje wyłaczyc moj mózg na mysleniu o tym czy sie udalo okaze sie jak @ nie przyjdzie
13 lata 3 miesiąc temu #204330 przez gorla
agnessa jak odebrałąś wyniki to obok są wartości referencyjne?? dziwne to, ze miałaś nadmiar a teraz taki niedobór. Sprawdź symbole

ja mam tą prolaktynemie czynnościowa, po tej tabletce MTC wzrosła ponad 10-ciokrotnie, gorzej jak mało wzrośnie wtedy podejrzenie guza przysadki :( ja mam to od PCO , bo prolaktynemia to nie choroba ale objaw

chłopek :laugh: to mówisz, ze wczoraj przeleciałaś mężulka ?? :P
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #204335 przez chłopek
gorla no wkoncu sie udało :)ale juz za późno chyba ale przynajmiej dla relaksu był seksik :)
13 lata 3 miesiąc temu #204342 przez gorla
chłopek ja poszłam za radą Lacry ;) i nie gadam mu o dzidzi, bo wiemy oboje po co sie kochamy teraz ;) mój stary rano miał chętkę , ale niestety za późno sie obudziliśmy i uciekłam mu z łoża
13 lata 3 miesiąc temu #204343 przez chłopek
no ja tez tak chyba zrobie,jak Ksawcia robilisy to nawet nie wie kiedy :) moze akurat tylko raz bylo i sie udalo nie ma pojecia
13 lata 3 miesiąc temu #204347 przez agnesssa
Gorla mój wynik to 10,99 mlU/l normy podane na wyniku to [72-511mlU/l], z tym, że tym razem nie miałam robionej prolaktyny po godzinie bo ponoć lekarze już od tego odchodzą, nie pamiętam teraz jak wysoki miałam ostatni wynik, muszę sprawdzić w domu, ale robione miałam w styczniu, od tego czasu biorę ten dostinex, tzn nie brałam jak byłam w ciąży, ale po poronieniu gin dalej mi kazała to łykać, a ja jedynie znalazłam taką stronkę i niestety mój wynik nie mieści się w żadnych przedziałach :ohmy:

wiki.28dni.pl/normy_laboratoryjne_dla_ko...w_badan_hormonalnych

13 lata 3 miesiąc temu #204353 przez gorla
chłopek u mnie raz nie było :) ale za drugim razem tez nie wiem kiedy, a tak robiłam żeby nie zajść i sie pomyliłam :) ale niestety wyszło potem jak wyszło

na tym targu to butów niet :( ale bluzek ogrom!!! za to jest taka galeria handlowa, butów od zarąbania i ceny :laugh: od 30 zł , moja mama na wesele se kupiła śliczne srebrne na obcasie za 35 zł. Cudo!!
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #204358 przez gorla
agnessa kurcze skonsultuj sie z endokrynologiem, te tablety zaniżają ci prolaktynę , może nie powinnaś ich brać. Ja po bromku po ścianach chodziłam i też tylko pół tabletki brałam

a jaką dawkę bierzesz tego leku, moze za duża dla ciebie
13 lata 3 miesiąc temu #204366 przez agnesssa
w poniedziałek mam wizytę u gin, zobaczymy co ona mi powie, bo jest to co najmniej dziwne :unsure: generalnie nie mogę znaleźć żadnego info o tym co dlaczego wynik może być niższy, i to mnie martwi :cheer: Teraz to mi się nawet skończyły te tabsy więc może nie będe musiała już ich brać. Zastanawia mnie jeszcze to, że w czasie owulacji jest prolaktyny jest więcej wydzielane, ja robiłam wyniki wczoraj gdzie wg obliczeń powinnam mieć owulację :unsure: :unsure: Chyba się już nad tym nie będę zastanawiać, bo oszaleć można :P

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #204367 przez agnesssa
Gorla biorę pół tabletki na tydzień

13 lata 3 miesiąc temu #204383 przez gorla
agnessa to mała dawka

ja teraz miałam PRL 20,95 ng/ml a MTC nie miałam , dopiero endo mi da skierowanie , wcześniej. Prolaktyna rośnie od byle czego.
13 lata 3 miesiąc temu #204400 przez Insomnia
Witam, chyba sobie pęcherz przeziębiłam :( tylko gdzie i kiedy :unsure: latam od rana do toalety a dopiero jedną kawę dziś wypiłam :dry:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka