BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #204483 przez Insomnia
Mesy nie siadałam na żadnym kamieniu :lol: Ja z tych ciepłolubnych :lol: :lol: Wieczna zmarzlina :laugh:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #204484 przez mesy
Insomnia to w takim razie zaczynam odprawiać rytuały żebyś nie dostała @ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #204486 przez gorla
mesy ja wiem czemu masz humor ;) ;) ale nie powiem bo sie wkurzysz na mnie

a ja od 2 dni mam temokę 36,9 , ale śluz już od wczoraj białawy lepki ciut rozciagliwy też , ale rozciąga sie do 1 cm :laugh: :laugh: i pęka :laugh: :laugh: gdzieś o ty czytałam. Jajca nie bola ani cycki niet. Nooo takze co los da... pokręcona jestem na maksa , jakby kurde normalnie nie mogło być

madziaska ja też @ za 2 tyg. a Lacra przeprowadza sie i nie wiem czy neta ma już !!!!!
13 lata 3 miesiąc temu #204488 przez mesy
Pamiętacie ten hit ? :woohoo: :woohoo: :woohoo: chyba zaś czuję wiosnę hahaha

13 lata 3 miesiąc temu #204489 przez mesy
gorla teraz to już musisz powiedzieć :woohoo: :woohoo: :woohoo: ej no mów noooo hahaha bo walnę focha z przytupem :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #204492 przez Insomnia
mesy napisał:

Insomnia to w takim razie zaczynam odprawiać rytuały żebyś nie dostała @ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Mesyodprawiaj odprawiaj :) Nie zaszkodzi :lol: Jakby było to by było ale ciśnienie na bejbika mi przeszło, pewnie przez te problemy w szkole i w pracy...

A słyszałyście piosenkę " Czekam na okres"?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 miesiąc temu #204494 przez gorla
mesy sma napisałaś w poscie :laugh: :laugh:

Insomnia ;) dbaj o dupsko i nie siadaj na kamieniach :P :P

a włąśnie do mojej sąsiadki przyjeżdzaja Ślązaki na wakacje - Heniu i Jolanda :laugh: beka z nimi jak nic. @-3 miechy siedzą zawsze. A Heniu obiecał mi kalpki z targu na Śląsku i nie dotrzymał słowa :angry: :angry: :P :P :P mieszkają w Chorzowie, on Górnik w Wujku a ona laborantka tyż w Wujku. Podoba mi sie ich akcent
13 lata 3 miesiąc temu #204496 przez mesy
gorla no nie którzy to zaciągają po śląsku jak się tylko da haha ja na szczęście zbyt wiele po śląsku nie umie :silly: :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #204498 przez gorla
mesy to ty nie rodowita Ślązaczka ? ;) jak oni coś mówią to ich nieraz nie kumam, a oni mnie jak im zapodam gwarę kociewska :laugh: :laugh: :laugh:

wiecie co ostatnio jestesmy z mażłem tak mili dla siebie, ze wręcz apogeum słodkości .. zaraz nas zemdli ;) noo ale rano mi paliwia zapomniał wlać i nie wiem czy dojadę a ni mam kasiory bo rano na targu była no przecie :P Takze dla równawagi zjebki, wczoraj nie dostał za faktury, bo nawet w miarę porządek zostawił
13 lata 3 miesiąc temu #204502 przez agnesssa
Mesy no w pogoni za butami jestem w stanie dużo zrobić, ale zapychać z nad morza na śląsk :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #204505 przez agnesssa
A wiecie że dzisiaj jest dzień chłopa :unsure: Może cos dobrego na obiadek ugotuję :blink:

13 lata 3 miesiąc temu #204507 przez mesy
gorla urodziłam się i wychowałam na śląsku haha ale gwary nie znam :woohoo: :woohoo: :woohoo:

agnesssa to by było już przegięcie :woohoo: :woohoo: ale co kobieta nie zrobi dla butów buhahaha
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #204508 przez mesy
TA agnesssa dzień chłopaka hehe mój się upomniał to mu powiedziałam że myślałam że on jest już mężczyzną i takiego święta już nie obchodzi :silly: :silly: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #204510 przez agnesssa
Ale dnia mężczyzny chyba nie ma :unsure: czy jest, bo nie wiem :unsure:

13 lata 3 miesiąc temu #204512 przez mesy
Nie wiem hehe ja sobie z mojego zażartowałam bo nic dla niego nie przygotowałam :woohoo: :woohoo: :woohoo: zresztą my nie obchodzimy takich świąt jak dzień chłopaka , dzień kobiet , walentynki :silly: :silly: :silly: za duży staż już mamy chyba :silly: :silly: :silly: :silly:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia