BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #204102 przez vestusia
No Zuzolek grzeczna, ale ja bardzo opuchnięta i mam okropny obrzęk nóg, aż do kolan. Wczoraj miałam gorszy dzień, ale dziś jest już lepiej :)

Idźcie i nie siedźcie już tutaj :D Zajmijcie się czymś konkretnym :D Powodzonka i trzymam paluchy zaciśnięte :D
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #204154 przez gorla
Mirelka no właśnie ciężko z zafasolkowaniem przy wysokiej prolaktynie. Już robiłam badania i opadła trochę, pewnie znów mnie endokrynolog na bromergon przerzuci. Wizytę mam 13 października ;) 13 stka jest szczęśliwa dla mnie :P :P

ja mam często taki śluz , niemal aż twardy
13 lata 3 miesiąc temu #204181 przez joanna30
Czesc dziewczyny,jestem nowa.Staramy sie o dzidziusia-naszego trzeciego:)od ostatniej ciazy minelo juz prawie 7 lat wiec na nowo szukam wiadomosci co i jak bo troszke mi sie zapomnialo:) ;)
13 lata 3 miesiąc temu #204187 przez Mirella
Cześć Joanna, witaj i rozgość się, co prawda do wariatkowa trafiłaś, ale lepiej trafić nie mogłaś :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #204190 przez joanna30
No to swietnie:)najwazniejsze ze jest wesolo:)Kurcze mam straszne buuuuummmm na 3 dziecko,a juz myslalam ze moj zegar biologiczny przestal tykac>ale coz natura chyba zrobila mi psikusa :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #204192 przez Mirella
To niby ile masz lat że miał już przestać?
13 lata 3 miesiąc temu #204195 przez joanna30
No juz 31 !!!Jeszcze z rok temu jak by ktos mnie zapytal o trzecie dziecko to popukalabym sie w glowe,ale teraz kiedy dzieciaczki mi podrosly to czuje ze mm duzo sil zeby znowu zostac mama,zreszta kiedys marzylam o tym zeby miec duuzo dzieci:)
13 lata 3 miesiąc temu #204196 przez Mirella
31 to nie wiek, ja mam więcej i nie jestem tu najstarsza :P
13 lata 3 miesiąc temu #204202 przez joanna30
No to mnie kochana pocieszylas.wogole to ciezko nam bylo sie zdecydowac na to dziecko poniewaz od dwoch lat mieszkamy w Anglii i ta opieka medyczna tutaj...poprostu tragedia,jezeli ktos tu mieszka to wie o czym mowie.ponoc jakiekolwiek krwawienie przed koncem 3go miesiaca ciazy to poprostu krwawienie,albo ciaz sie utrzyma albo nie..boje sie troche poniewaz przy poprzednich ciazach mialam bardzo szybko rozwarcie i co za tym idzie zagrozenie przedwczesnym porodem,co prawda obie ciaze donosilam do terminu-hihih nawet dodam ze moje dzieciaczki maja prawie te sama date urodzin 06.06 tylko rok inny:)Jednakze bedac teraz w polsce,rozmawialam z ginekologiem i powiedzial mi ze nie ma reguly ze trzecia ciaza wcale nie musi byc taka sama jak te poprzednie,no i moje tutejsze znajome tez przechodzace tuciaze mialy rozwarcie i jakos donosily,wiec... mysle ze dam rade,bede latac do polski na konkretniejsze badania,chociaz co 2-3 mc.ale nie powiem ze sie nie boje:(
13 lata 3 miesiąc temu #204203 przez joanna30
ok,bede zmykac bo jutro musze wstac do pracy-nie ma lekko.Wiec do juterka!!Pozdrawiam izycze spokojnej nocki :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #204220 przez mesy
Witaj joanna w naszych skromnych progach :lol: :lol: :lol:
Bożżeee a wyście się zaś tak rozpisały że musiałam nadrabiać :silly: :silly:
agnesssa ty się nie przejmuj tym śluzem zobaczysz będzie wszystko dobrze :silly: mnie też bardzo brzuch bolał po owulacji - myślałam że zwariuję - ale przeżyłam więc i ty przeżyjesz :lol: :lol: :lol: B)

Aha @ nie dostałam jeśli chcecie wiedzieć :silly: :silly: ale jeszcze cały dzień przede mną więc pewnie mnie zaatakuje - haha muszę się zabezpieczyć bo wychodzę dziś w pizdu a nie chce niespodzianki :lol: :lol: :lol: Gorla ale jak już Ci wcześniej pisałam co @ to inny cyrk bo mnie cycorki w ogóle na ten @ nie bolą a zawsze to makabra jakaś była :silly: :silly: i mam nadzieję że przyjdzie najpóźniej do niedzieli bo w piątek za tydzień mam wizytę u gienka i wolała bym jej nie przekładać z powodu @ :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #204241 przez gorla
mesy oby nie przyszła @. Zabierz pampersa ze sobą w razie co :P :P . jak u mnie @ tro zabieram spodnie i gatki na przebranie :laugh: ostatnio jak miałam to w pośpiechu rzuciłam na tylne siedzenie te ciuchy. Wracam do domu a potem Marecki pyta dlaczego na tylnym siedzeniu leżą gatki :P :P no musiałam sie grubo tłumaczyć

joanna witaj :laugh: to jesteśmy prawie w równym wieku, ja si e staram o drugiego dzidziusia

rano poleciałam na targ, napisałam szefowi, ze spózniesie 15 min bo w przychodni jestem ;) ;) kupe ciuchów kupiłam wyprzedaży od groma za grosze normalnie, nie mogłam się powstrzymać :P :P
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #204243 przez mesy
gorla zapodam se tampaxa w razie czego więc spokojnie mogę łazić :lol: :lol: :lol: ej ja też chodzę na targ przeważnie tam zakupy robię :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: u mnie na targu są zajebiste buty co w większości są na allegro a na targu kosztują od 20 zł max do 40 zł :lol: :lol: :lol: normalnie kocham ten targ :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #204277 przez agnesssa
Helooo :laugh: Witaj Joanna tu naprawdę jest wesoło, tyko uważaj bo np. ja się uzależniłam od tego forum :cheer:
Humor mi dzisiaj dopisuje, może dlatego że jest piątek i pogoda super :lol:
Mój śluz oszalał, rano był zbity, a wieczorem jak się ze mnie polało, aż mój mąż się dziwił jak się przytulaliśmy B) Może jednak jestem przed owulacją :unsure: A zresztą to nieważne co ma być to będzie :woohoo:
Gorla ja po bromocornie strasznie się czułam i gin mi kazała brać dostinex, a one sa drogie jak jasna cholera, fakt bierze się pół tabsy na tydzień ale jedna tableta kosztuje ok 80zł :angry: ale czego się nie robi dla dobra sprawy. Tylko martwi mnie to że teraz mam za niską prolaktynę... muszę to z gin wyjaśnić, bo ta prolaktyna mi sen z powiek spędza :huh: :huh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #204278 przez agnesssa
Mesy gdzie ty masz ten targ, bo zakochałam się w nim od pierwszego przeczytania B)

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka