- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #204102 przez vestusia
No Zuzolek grzeczna, ale ja bardzo opuchnięta i mam okropny obrzęk nóg, aż do kolan. Wczoraj miałam gorszy dzień, ale dziś jest już lepiej
Idźcie i nie siedźcie już tutaj Zajmijcie się czymś konkretnym Powodzonka i trzymam paluchy zaciśnięte
Idźcie i nie siedźcie już tutaj Zajmijcie się czymś konkretnym Powodzonka i trzymam paluchy zaciśnięte
Temat został zablokowany.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 3 miesiąc temu #204154 przez gorla
Mirelka no właśnie ciężko z zafasolkowaniem przy wysokiej prolaktynie. Już robiłam badania i opadła trochę, pewnie znów mnie endokrynolog na bromergon przerzuci. Wizytę mam 13 października 13 stka jest szczęśliwa dla mnie
ja mam często taki śluz , niemal aż twardy
ja mam często taki śluz , niemal aż twardy
- joanna30
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- joanna30
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- joanna30
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #204195 przez joanna30
No juz 31 !!!Jeszcze z rok temu jak by ktos mnie zapytal o trzecie dziecko to popukalabym sie w glowe,ale teraz kiedy dzieciaczki mi podrosly to czuje ze mm duzo sil zeby znowu zostac mama,zreszta kiedys marzylam o tym zeby miec duuzo dzieci:)
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- joanna30
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #204202 przez joanna30
No to mnie kochana pocieszylas.wogole to ciezko nam bylo sie zdecydowac na to dziecko poniewaz od dwoch lat mieszkamy w Anglii i ta opieka medyczna tutaj...poprostu tragedia,jezeli ktos tu mieszka to wie o czym mowie.ponoc jakiekolwiek krwawienie przed koncem 3go miesiaca ciazy to poprostu krwawienie,albo ciaz sie utrzyma albo nie..boje sie troche poniewaz przy poprzednich ciazach mialam bardzo szybko rozwarcie i co za tym idzie zagrozenie przedwczesnym porodem,co prawda obie ciaze donosilam do terminu-hihih nawet dodam ze moje dzieciaczki maja prawie te sama date urodzin 06.06 tylko rok inny:)Jednakze bedac teraz w polsce,rozmawialam z ginekologiem i powiedzial mi ze nie ma reguly ze trzecia ciaza wcale nie musi byc taka sama jak te poprzednie,no i moje tutejsze znajome tez przechodzace tuciaze mialy rozwarcie i jakos donosily,wiec... mysle ze dam rade,bede latac do polski na konkretniejsze badania,chociaz co 2-3 mc.ale nie powiem ze sie nie boje:(
- joanna30
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #204220 przez mesy
Witaj joanna w naszych skromnych progach
Bożżeee a wyście się zaś tak rozpisały że musiałam nadrabiać
agnesssa ty się nie przejmuj tym śluzem zobaczysz będzie wszystko dobrze mnie też bardzo brzuch bolał po owulacji - myślałam że zwariuję - ale przeżyłam więc i ty przeżyjesz
Aha @ nie dostałam jeśli chcecie wiedzieć ale jeszcze cały dzień przede mną więc pewnie mnie zaatakuje - haha muszę się zabezpieczyć bo wychodzę dziś w pizdu a nie chce niespodzianki Gorla ale jak już Ci wcześniej pisałam co @ to inny cyrk bo mnie cycorki w ogóle na ten @ nie bolą a zawsze to makabra jakaś była i mam nadzieję że przyjdzie najpóźniej do niedzieli bo w piątek za tydzień mam wizytę u gienka i wolała bym jej nie przekładać z powodu @
Bożżeee a wyście się zaś tak rozpisały że musiałam nadrabiać
agnesssa ty się nie przejmuj tym śluzem zobaczysz będzie wszystko dobrze mnie też bardzo brzuch bolał po owulacji - myślałam że zwariuję - ale przeżyłam więc i ty przeżyjesz
Aha @ nie dostałam jeśli chcecie wiedzieć ale jeszcze cały dzień przede mną więc pewnie mnie zaatakuje - haha muszę się zabezpieczyć bo wychodzę dziś w pizdu a nie chce niespodzianki Gorla ale jak już Ci wcześniej pisałam co @ to inny cyrk bo mnie cycorki w ogóle na ten @ nie bolą a zawsze to makabra jakaś była i mam nadzieję że przyjdzie najpóźniej do niedzieli bo w piątek za tydzień mam wizytę u gienka i wolała bym jej nie przekładać z powodu @
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez mesy.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 3 miesiąc temu #204241 przez gorla
mesy oby nie przyszła @. Zabierz pampersa ze sobą w razie co . jak u mnie @ tro zabieram spodnie i gatki na przebranie ostatnio jak miałam to w pośpiechu rzuciłam na tylne siedzenie te ciuchy. Wracam do domu a potem Marecki pyta dlaczego na tylnym siedzeniu leżą gatki no musiałam sie grubo tłumaczyć
joanna witaj to jesteśmy prawie w równym wieku, ja si e staram o drugiego dzidziusia
rano poleciałam na targ, napisałam szefowi, ze spózniesie 15 min bo w przychodni jestem kupe ciuchów kupiłam wyprzedaży od groma za grosze normalnie, nie mogłam się powstrzymać
joanna witaj to jesteśmy prawie w równym wieku, ja si e staram o drugiego dzidziusia
rano poleciałam na targ, napisałam szefowi, ze spózniesie 15 min bo w przychodni jestem kupe ciuchów kupiłam wyprzedaży od groma za grosze normalnie, nie mogłam się powstrzymać
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #204243 przez mesy
gorla zapodam se tampaxa w razie czego więc spokojnie mogę łazić ej ja też chodzę na targ przeważnie tam zakupy robię u mnie na targu są zajebiste buty co w większości są na allegro a na targu kosztują od 20 zł max do 40 zł normalnie kocham ten targ
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez mesy.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 3 miesiąc temu #204277 przez agnesssa
Helooo Witaj Joanna tu naprawdę jest wesoło, tyko uważaj bo np. ja się uzależniłam od tego forum
Humor mi dzisiaj dopisuje, może dlatego że jest piątek i pogoda super
Mój śluz oszalał, rano był zbity, a wieczorem jak się ze mnie polało, aż mój mąż się dziwił jak się przytulaliśmy Może jednak jestem przed owulacją A zresztą to nieważne co ma być to będzie
Gorla ja po bromocornie strasznie się czułam i gin mi kazała brać dostinex, a one sa drogie jak jasna cholera, fakt bierze się pół tabsy na tydzień ale jedna tableta kosztuje ok 80zł ale czego się nie robi dla dobra sprawy. Tylko martwi mnie to że teraz mam za niską prolaktynę... muszę to z gin wyjaśnić, bo ta prolaktyna mi sen z powiek spędza
Humor mi dzisiaj dopisuje, może dlatego że jest piątek i pogoda super
Mój śluz oszalał, rano był zbity, a wieczorem jak się ze mnie polało, aż mój mąż się dziwił jak się przytulaliśmy Może jednak jestem przed owulacją A zresztą to nieważne co ma być to będzie
Gorla ja po bromocornie strasznie się czułam i gin mi kazała brać dostinex, a one sa drogie jak jasna cholera, fakt bierze się pół tabsy na tydzień ale jedna tableta kosztuje ok 80zł ale czego się nie robi dla dobra sprawy. Tylko martwi mnie to że teraz mam za niską prolaktynę... muszę to z gin wyjaśnić, bo ta prolaktyna mi sen z powiek spędza
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42