BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #204403 przez gorla
agnessa zbyt wysoka i zbyt niska prolaktyna powoduje niewydolność ciałka żółtego a tym samym problem ze zajściem w ciąze

Insomnia współczuję, ja nawet po seksie nieraz latam co chwila na wc, paskudne wnerwiające uczucie
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #204406 przez Insomnia
Czemu się ciągle mnie coś czepia, wczoraj ból masakryczny, dziś ten pęcherz :angry: ja nie mam czasu dzis na pielgrzymki do wc.
Pytanie z innej beczki. Orientuje sie któraś z Was jak to jest jak sie nie zda warunku?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #204407 przez gorla
Insomnia zalezy jaka uczelnia, na jednej poprawka a nawet dwie , warunek i wtedy wek. a na innej poprawka warunek i płatny warunek i wek. Musisz dopytać w uczelni

Na jednej uczelni za pierwszy warunek sie nie płaciło dopiero za natępny. Pamiętam, ze na Morskiej w Gdynii to 2 poprawki i nie było warunku, zależy też od wykładowcy
13 lata 3 miesiąc temu #204409 przez Insomnia
Gorla to można mieć warunek warunku? czytam regulamin i tego akurat wyczytać nie mogę... a Pani z Dziekanatu jest mniej poinformowana ode mnie i jeszcze telefonu nie odbiera flądra jedna

13 lata 3 miesiąc temu #204417 przez chłopek
insomnia to musisz sobie cos wzias na pęcherz :( bo to nie fajna sprawa
13 lata 3 miesiąc temu #204422 przez Insomnia
chłopek dobrze że nie boli i nie piecze... tylko to ciągłe latanie mnie deprymuje... ide zakurzyć :lol:

13 lata 3 miesiąc temu #204430 przez agnesssa
Insomnia przez Ciebie mi też sie zachciało :silly: Gorla zmartwiłaś mnie tą informacją o niewydolności ciałka żółtego, szczerze miałam nadzieję, że to nic poważnego :huh: :huh: a miało nie być smutnych wiadomości :dry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #204433 przez chłopek
Insomnia napisał:

chłopek dobrze że nie boli i nie piecze... tylko to ciągłe latanie mnie deprymuje... ide zakurzyć :lol:

no dobrze:) a i nie kurz tyle :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #204438 przez gorla
agnessa napisałam, ze moze nastąpić, to nie jest nic takiego, nawet sie tego nie leczy, gorsza jest za wysoka. Niektórzy lekarze na niską machają ręka. Także nie nerwuj sie :laugh: :laugh:

Insomnia z tego co wiem to każda uczelnia a naet wydział ma inaczej, zapytaj w dziekanacie
13 lata 3 miesiąc temu #204442 przez agnesssa
Gorla masz rację, wracam do mojego motta co ma być to będzie i wysyłam Wam big smile :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #204450 przez magduska
na mojej uczeli jest tak ,jak nie zdasz warunku,to piszesz podanie o egzamin komisyjny-a jak tego nie zdasz to wylatujesz z uczeli i nie masz mozliwosci powrotu na ten sam rok,tylko mozesz zaczynac od nowa,jesli jestem na IV to wylatuje i moge zaczynac od nowa na I roku
13 lata 3 miesiąc temu #204451 przez magduska
ja borykalam sie na poczatku tego roku z pecherzem i nie zazdroszcze ci,ale potym profilaktycznie jem sobie od czasu do czasu suszona żurawinke,polecila mi znajoma i jak narazie od pukac mam spokoj,ale leki i tak bralam,ale przestawalo na 2 tygodnie,a potem zabawa od nowa :-))))
13 lata 3 miesiąc temu #204453 przez Insomnia
magduska to teraz mi z tym komisem dowaliłaś :dry: głupie zaliczeniue a tyle problemów

13 lata 3 miesiąc temu #204455 przez mesy
Jestem :lol: :lol: :lol: :lol:
Oczywiście dostałam @ - idealnie z datą hehe dobrze że byłam zabezpieczona bo była by masakra :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #204456 przez Mirella
Za moich czasów to się rok powtarzało po prostu, no ale czasy się zmieniły...

Insomnia a Ty jesteś pewna że z powodu pęcherza latasz?

Magduska miło Cię zobaczyć :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka