BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #204612 przez magduska
nie martw sie w przyszlym miesiacu bedzie lepiej :-)) glowa do gory,wytrzymujesz juz tyle,wiec nie trac humoru przez @
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #204613 przez magduska
ja trzymam za nas wszystkie kciuki,tez sobie cicho myslalam,ze moze na moje urodzinki bede miec prezent i rocznice,ale juz w tamtym roku tak myslalam i nic z tego,wiec daruje sobie hehe :laugh: :laugh: :laugh: chociaz nie powiem,ze bym nie chciala takiego prezentu :dry: :dry: :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #204614 przez mesy
No tylko miałam gdzieś tam cichą nadzieję :silly: :silly: :silly: a czy za miesiący wyjdzie to nie wiem bo odpuszczam :silly: :silly: mam dość miesiąc w miesiąc czekać na @ a później te rozczarowanie :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #204619 przez magduska
oj mesy,a kto by nie chcial :P chyba los sam wie,kiedy zgotuje nam taka niespodzianke :silly: :silly: :blink:

tylko ile mozna czekac boooossszzzccchhhhee........zwariowac mozna tylko :angry: z tym czekaniem :laugh:
ja to juz mesy czasami nawet nie wiem czy mam sie smiac czy plakac,ze kolejna @ zawita :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #204630 przez mesy
magduska no właśnie ileż można czekać hehe no ja też tak mam z tym czy się śmiać czy płakać hehe
13 lata 3 miesiąc temu #204638 przez magduska
ja to mesy zauwazylam u siebie,ze zazdroszcze niektorym kolezanka,ze maja dziecko :dry: ,ze moga je przytulic do siebie,ze jest taki szkrab,dla ktorego oddalo by sie caly swiat i jeszcze wiecej :laugh:
ja wiem,ze nawet nie powinnam tak myslec,a juz wogole zazdrosci,ale czasami jest to silniejsze ode mnie :dry:

czasami mysle,ze to wszystko co teraz mam oddalabym za jeden usmiech takiego malucha,za jedno slow wypowiedziane przez niego :lol: czasami warto sobie pomazyc :dry: :dry: :dry: :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #204640 przez mesy
magduska ja mam dokładnie tak samo :silly: :silly: a jak już dorwę jakieś dziecko od znajomych hehe to jest biedne że tak powiem :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #204642 przez magduska
:lol: hehe wspolczocia dla brzdaca,ale ja tez tak mam :P hehe coz trafila sie dziecku szufnieta cioteczka,ze hohoh :laugh: :laugh: :laugh: :side:
13 lata 3 miesiąc temu #204674 przez Mirella
Możecie przyjść moje wyściskać i nawet na spacer zabrać nie obrażę się :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #204678 przez magduska
oj mirella ,a jak bym jej potem nie chciala ci oddac :laugh: dobiero bys plakala za duska :silly: przyzwyczila bym sie do niej :laugh: ale z checia moge,na spacer,na plac zabaw,na lody-jak mama pozwoli :laugh: :laugh: i moge kupowac jej stos ubranek,
ja zawsze jak wybieram sie do jakiejs kolezanki,ktora ma malego brzdaca,musze cos kupic,a to ubranko,zabawke,czekoladke-taka ze mnie rozpuszczalska dzieci ciotka klotka :laugh: :lol: :lol: hehe
13 lata 3 miesiąc temu #204687 przez chłopek
hej laseczki dzisiaj nie mialam czasu zeby na forum siedziec męzulek wolne miał :)
dowiedziała sie ze kolezanka w cizy jest 3 lata sie starała ma juz córeczke, i ostatnio wszystkie ciuchy po niej rozdała no i sie jej udało :)
13 lata 3 miesiąc temu #204739 przez bidol
Insomnia napisał:

Wy to same chudziny, moje 77 kg to dopiero potęga :lol: W 9 miesiącu ciąży to byłabym pewnie jak czołg :lol:

A wiecie jaka jest najpopularniejsza dieta?
"Od jutra" :lol:

Insomnia nie martw się ja też zdrowo wyglądam :lol: .
Za to w ciąży jakoś tak jest że te zdrowsze kobitki mniej tyją.
:lol:
13 lata 3 miesiąc temu #204744 przez bidol
agnesssa napisał:

Ja też się staram nie przejmować, ale obawiam się, że jak już w ciąży będę to moje stawy będą się przejmować :ohmy:

spoko :blink: nie będzie tak źle.
ja w ciąży przytyłam 16 kg a chucherkiem nie byłam
a teraz moja szwagierka urodziła, przed ciążą - wysoka rozmiar 36, przytyła ponad 25 kg
a jej koleżanka w tym samym czasie w ciąży przytyła tylko 12 kg (przed ciążą warzyła ponad 70 kg) i w trzy tygodnie po porodzie wróciła do swojej wagi :woohoo:
a szwadierka zrzuciła dopiero 5 kg ;)
jest załamana
więc jak widzicie to nie ma regóły :woohoo:
można przytyć 35 kg (tak jak moja siostra) :ohmy: :ohmy: i też zrzucić to w szybkim czasie
lub przytyć 10 kg i męczyć się z tym latami
13 lata 3 miesiąc temu #204753 przez bidol
chłopek to pozazdrościć udanego wczorajszego wieczoru :lol: :blink: :lol:
ja sobie wczoraj dałam spokój - to wino co miało mnie rozluźnić i wprawić w nastrój zadziałało nasennie :dry: :dry:
ale dziś zauwarzyłam że moje dni płodne się na nowo rozkręcają :lol:
co się ze mną dzieje - to ja nie mam pojęcia ale cieszę się, bo więcej szans, choć przyznam że to raczej mało normalne żeby mieć 12 dni płodnych, ale z dwojga złego lepiej więcej płodnych niż niepłodnych :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #204768 przez chłopek
bidol no wieczór udany no ale juz po płodnych.

własnie sobie shrek 3 ogladam :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka