BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 miesiąc temu #206863 przez mesy
chłopek gdyby kózka nie skakała .... :silly: już na nic- już mi dziewczyny napisały :blink: :blink:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #206866 przez gosiak
agnesssa napisał:

Wiecie co mnie jeszcze zastanawia :huh: jaka powinna być wielkość endometrium w poszczególnych dc. Skoro mi gin powiedziała, że się poprawiło, bo z 5cm wzrosło do 7cm. A ja oczywiście nie zapytałam jej wczoraj, tylko teraz zaczęłam się zastanawiać :unsure:

agnessa chyba 7mm? bo w centymetrach to raczej nie :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 2 miesiąc temu #206867 przez agnesssa
no właśnie nie mogę się doczytać co ona mi nabazgrała na zdjęciu USG :huh: a nie znam się na tych wymiarach :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #206877 przez chłopek
mesy to nie jest śmieszne boli mnie ta noga ma pecha ona zawsze jest skręcona. juz raz ja w szynie mialam
13 lata 2 miesiąc temu #206884 przez mesy
chłopek czubku jeden ja się nie śmieje przecież :blink: :blink: :blink:
Zrób sobie okład z czegoś zimnego ...
13 lata 2 miesiąc temu #206886 przez chłopek
ni mam jak mlody mi na rekach spi :P

i ja ci dam czubka :)
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #206889 przez chłopek
13 lata 2 miesiąc temu #206896 przez julana27
Witam!Pierwszy raz piszę na tym forum ale bardzo potrzebuję porady doświadczonych, ponieważ niepewność mnie wykańcza. Staram się o dzidzię, 2 września miałam ostatnią @ wg. obserwacji śluzu dni płodne miałam od 19 września (wcześniej tak 15-18 września przytulałam się z mężem codziennie). Według moich obliczeń @powinnam dostać 3 września, ale póki co w ogóle się na nią nie zanosi a test wychodzi mi negatywny. Zaznaczam,że dopiero co odstawiłam antykoncepcję hormonalną czy możliwe,że rozszalały się hormony i dlatego nie mam okresu?Czy może za szybko robię test? Mam już 4letniego synka i on został poczęty w pierwszym msc po odstawieniu tabletek. Czy któraś z Was będzie umiała mi coś doradzić?
13 lata 2 miesiąc temu #206899 przez chłopek
julana27 napisał:

Witam!Pierwszy raz piszę na tym forum ale bardzo potrzebuję porady doświadczonych, ponieważ niepewność mnie wykańcza. Staram się o dzidzię, 2 września miałam ostatnią @ wg. obserwacji śluzu dni płodne miałam od 19 września (wcześniej tak 15-18 września przytulałam się z mężem codziennie). Według moich obliczeń @powinnam dostać 3 września, ale póki co w ogóle się na nią nie zanosi a test wychodzi mi negatywny. Zaznaczam,że dopiero co odstawiłam antykoncepcję hormonalną czy możliwe,że rozszalały się hormony i dlatego nie mam okresu?Czy może za szybko robię test? Mam już 4letniego synka i on został poczęty w pierwszym msc po odstawieniu tabletek. Czy któraś z Was będzie umiała mi coś doradzić?

to 3 października masz dostać @ ? to moze za wczesnie na test
13 lata 2 miesiąc temu #206902 przez julana27
W sumie odpowiedź jest logiczna:) ale tak bardzo się już niecierpliwię, robię test codziennie o 3 dni i codziennie wychodzi negatyw. Data mojej @ jest przypuszczalna, ponieważ antykoncepcję stosuję praktycznie od kilku lat a czytałam, że po antykoncepcji hormony mogą szaleć i właśnie tego bardzo się obawiam:(
13 lata 2 miesiąc temu #206904 przez mesy
chłopek a tam hehe wiesz że Cię lubię :lol: :lol: :lol: :lol: was wszystkie w ogóle :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #206908 przez chłopek
mesy wiem :P
szkoda ze nie miaszkamy bliżej bo byśmy si na jakąś kawe wybrały albo piwko:) ( chodzi mi o wszystkie dziewczyny)
13 lata 2 miesiąc temu #206910 przez mesy
A no szkoda szkoda ale dobrze że mamy te forum :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #206911 przez julana27
A tak poza tym to zawsze miło porozmawiać z osobami z podobnymi planami :laugh: . Witam serdecznie wszystkie dziewczyny :laugh: Rozumiem,że wszystkie z was starają się o dzidzię, więc ja dołączam bardzo chętnie :laugh:
13 lata 2 miesiąc temu #206912 przez chłopek
witamy :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży