BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 miesiąc temu #207226 przez agnesssa
Lacrijka wiedziałam, że się znajdzie :lol: A kociaki to już takie są powsinogi, a teraz Twój kocurek ma wieś to po niej łazi :laugh: @nulka 3mam kciukasy, co by się @ nie pojawiło, tak samo za Ciebie Chłopek kiedy miałaś dostać fachowo :unsure: I generalnie trzymam mocno za wszystkie dziewczyny :lol:
Moc buziaków na dobry dzień :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #207236 przez chłopek
agnesa dopiero mam dostać tak jak liczyłam to 10 października
13 lata 2 miesiąc temu #207237 przez mesy
chłopek to już nie długo :lol: :lol: oby nieeeeeeeee :woohoo:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #207239 przez chłopek
no nie długo a ja mam ochote juz zrobić test :)

kurcze musze sie sprężyc z ty prawkiem bo bratowa zda wczesniej ode mnie ale bedzie wstyd a moja mama bedzie m to do konca zycia wypominac
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #207244 przez mesy
chłopek nie rób :silly: :silly: przed @ i tak nie ma co testować :silly: :silly: :silly: i co zatestujesz zobaczysz jedną krechę i się zawiedziesz :( lepiej poczekać na @ a jak nie przyjdzie to wtedy zrobić :blink: :blink: :blink:
13 lata 2 miesiąc temu #207251 przez chłopek
mesy ja tylko tak o tym myślę ale napewno nie będe robić bo musze jechać do apteki :) a nie mam jak :) znaczy sie dzisiaj jade do lekarza z tą noga
13 lata 2 miesiąc temu #207253 przez mesy
Nawet się nie waż kupować :silly: :silly: ja Ci mówię najlepiej poczekać :silly: :silly: :silly: ja was teraz będę tu wszystkie ustawiała hahaha
A co noga dalej spuchnięta ?
13 lata 2 miesiąc temu #207256 przez agnesssa
mesy napisał:

chłopek nie rób :silly: :silly: przed @ i tak nie ma co testować :silly: :silly: :silly: i co zatestujesz zobaczysz jedną krechę i się zawiedziesz :( lepiej poczekać na @ a jak nie przyjdzie to wtedy zrobić :blink: :blink: :blink:

Taaaa Mesy i kto to mówi :silly: zresztą ja tak samo, tylko w gębie mocna :blush: A i tak teściory szły w ruch już przed terminem @ :lol:

13 lata 2 miesiąc temu #207258 przez mesy
agnesssa no u mnie szły ale już nie będą szły - wyluzowałam po całości hehe nie ma co :lol: :lol: :lol: :lol: przynajmniej mam głowę spokojną :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #207259 przez agnesssa
Ja mam dostać jakoś kole 12, więc chłopek będziemy razem świrować zobaczysz, i to pewnie już w tym tyg ;)

13 lata 2 miesiąc temu #207262 przez chłopek
no własnie spuchnięta i boli
13 lata 2 miesiąc temu #207265 przez joweg
chlopek- bylas juz u tego lekarza ???:) ja z urzedu juz wrocilam :) i wlasnie jemy smadanko ze mezusiem :D
13 lata 2 miesiąc temu #207266 przez agnesssa
Mesy ja na razie też tak myślę i sobie powtarzam że na luzie, generalnie jestem dużo bardziej wyluzowana niż w zeszłym miesiącu, pewnie dlatego, że nie sądzę żeby coś wyszło w tym cyklu :huh: Ale ciekawe do kiedy będę taka wyluzowana :lol:

13 lata 2 miesiąc temu #207270 przez mesy
agnesssa a ja koło 12-tego będę po płodnych :lol: :lol: :lol: ale dobrze że mam teraz inne rzeczy na głowie to przynajmniej nie myślę :lol: :lol: :lol: :lol: bo raz weselicho później wyjazd na początku listopada co prawda na 4 dni ale już się doczekać nie mogę haha bo będę pierwszy raz leciała samolotem :lol: :lol: haha wiem wiem jak dziecko :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #207272 przez mesy
agnesssa no nam od stycznia nie wychodzi to wyobraź sobie jaką ja miałam burze mózgu :dry: :dry: :dry: :angry: dlatego dla własnego dobra wyluzowałam - co ma być to będzie a tym bardziej że przyspieszyć się tego nie da to po co się głowić :silly: :silly: :silly:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia