BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 miesiąc temu #206914 przez mesy
julana WI-TA-MY :woohoo:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #206918 przez agnesssa
Julana witaj :lol:
Ja to też chętnie bym się z Wami świruskami spotkała i byśmy poświrowały razem :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 2 miesiąc temu #206919 przez agnesssa
Juliana, z doświadczenia Ci powiem, i myślę że pozostałe dziewczyny potwierdzą, że wyczekiwanie na @ i codienne testowanie, tylko odwlekają @. Najlepiej się wyluzować :silly: Wiem wiem, że daję rady, których sama się nie trzymam, ale wiem że spokój jest najbardziej wskazany :lol:

13 lata 2 miesiąc temu #206920 przez chłopek
ide robic frytki :) i trochę ogarnąć :P
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #206921 przez agnesssa
Chłopek fajny ten kalendarz :laugh:

13 lata 2 miesiąc temu #206922 przez julana27
Oj oj na pewno jest to bardzo dobra rada:)Ale ja jestem strasznie niecierpliwa i już bym chciała wiedzieć :unsure: Codziennie sobie obiecuję,że nie zrobię testu i dam sobie spokój na kilka dni ale zaraz mnie coś natknie i biegiem do apteki :) Może z Wami będzie mi łatwiej heh
13 lata 2 miesiąc temu #206923 przez chłopek
no fajny ale czy sie to sprawdza:)
13 lata 2 miesiąc temu #206925 przez mesy
agnesssa zaczynasz dobrze myśleć a raczej podzielać zdanie innych :woohoo: :woohoo:
No chłopek racja kalendarz fajny ;) ;) ;) tylko właśnie pytanie hehe czy się sprawdza :silly:
13 lata 2 miesiąc temu #206926 przez mesy
julana przelicz sobie ile już wydałaś na testy to Ci się odechce latać do apteki :silly: :silly: ja też jak głupia testowałam i przyszła @ dlatego od teraz już luzuję bo ileż można :silly:
13 lata 2 miesiąc temu #206927 przez julana27
Także dojrzałam kalendarzyk ale szczerze wolałabym z niego nie korzystać w następnym msc. :) Mam pytanko czy na ten test krwi potrzebne jest jakieś skierowanko? Bo jak do piątku @ nie będzie będę musiała jakieś kroki podjąć (chyba), bo cykl coś za długo trwa :silly:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #206930 przez chłopek
mesy no mi sie nie sprawdził, chociaż w @ sie nie sprawdza bo mialam calkiem inaczej:)

ale mi ta noga spuchła musze chyba isc do lekarza, jak skreciłam nogę to aż chrupło :( pewnie mi w szyne włożą dobrze ze damian bedzie miał wolne:)

juliana na test krwi nie musisz miec skierowania
13 lata 2 miesiąc temu #206941 przez bidol
witaj Julianna musisz wrzucic na luz , bo dzieci z tedo nie bedzie:silly: a o dłucim cyklu to może Ci powiedzieć Aguśka jakieś 50-pare dni
mesy i chłopek ja z tego kalendarzyka kożystam już pare cylki - jak widać bez efektów :silly: ale co do dat to się sprawdza :blink:
agnesssato nie odkładaj ciąży (albo odłuż staranie to na bank zajdziesz :silly: )
załatw sobie u kogoś znajomego żeby na czas ciąży Cię zatrudnił - przez pierwszy miesiąc zus opłaca pracodawca - to sama byś sobie opłaciła,a dalej to już z górki bo resztę to opłaca ZUS z tego co ja wiem.
13 lata 2 miesiąc temu #206943 przez agnesssa
bibol dzięki za podpowiedz :lol: muszę znaleźć tylko znajomego co mnie może zatrudnić :lol:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #206948 przez chłopek
agnessa ja tak mam juz bylam w ciazy jak mnie zatrudnili tylko ze dopiero tydzien wiedzilam ze jestem:)
musisz oplacac chyba 4 miesiace ja pozniej poszlam na chorobowe
13 lata 2 miesiąc temu #206955 przez agnesssa
no zobaczymy, bo ja na razie nie mam u kogo się zatrudnić, ale jest przynajmniej pomysł :laugh:
A tak z inne beczki, wczoraj obtarłam sobie pięty od butów, i mam zdarte do mięcha :dry: boli jak jasna cholera, nie mogę założyć ani skarpetek, ani butów masakra :cheer: :ohmy:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka