BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 miesiąc temu #207273 przez agnesssa
Mesy ja tylko raz leciałam w tym roku i też tylko na 4 dni do Londynu do kuzynki i tez się cieszyła jak dziecko :laugh: A gdzie lecisz :unsure: Pochwal sie co bym mogła trochę Ci pozazdrościć :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #207278 przez agnesssa
mesy napisał:

agnesssa no nam od stycznia nie wychodzi to wyobraź sobie jaką ja miałam burze mózgu :dry: :dry: :dry: :angry: dlatego dla własnego dobra wyluzowałam - co ma być to będzie a tym bardziej że przyspieszyć się tego nie da to po co się głowić :silly: :silly: :silly:

No ja się staram od sierpnia zeszłego roku, a właściwie już od maja, z tym że od sierpnia to już tak na maxa, więc ponad rok :dry: Z tym, że poroniłam w międzyczasie :(

13 lata 2 miesiąc temu #207279 przez joweg
macie racje , ja tez musze chyba wyluzowac bo chec dziecka to juz powoli obsejsja :/
wiec tez musze wyluzowac i w spokoju czekac na okres :)
13 lata 2 miesiąc temu #207280 przez mesy
agnesssa do Holandii haha co prawda nie daleko ale ....lot będzie :lol: :lol: :lol:
No to też już trochę walczycie .... ale niestety tak to już jest zawsze że jak się coś bardzo chce to się tego nie ma :(
13 lata 2 miesiąc temu #207283 przez mesy
joweg to jest najlepsza metoda :silly: :silly:
13 lata 2 miesiąc temu #207285 przez joweg
mesy- zawsze tak jest, a 13 latki bez problemu zachodza :/ a my sie stramy i stramy i nic :/
13 lata 2 miesiąc temu #207288 przez chłopek
mesy ale ci fajnie :) ja w holandi byłam w Amsterdamie :P
13 lata 2 miesiąc temu #207290 przez mesy
Haha nie wiem ale czytałam że najlepszy i najbardziej płodny okres kobiety na ciążę jest między 18 a 25 rokiem życia hehe niestety ja się już nie mieszczę w tym przedziale :silly: :silly: :silly:
13 lata 2 miesiąc temu #207292 przez mesy
chłopek mam zamiar zwiedzić Amsterdam :lol: :lol: :lol: i w ogóle czerwoną ulicę :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #207297 przez chłopek
no to ja tez sie nie łapie:)
13 lata 2 miesiąc temu #207302 przez chłopek
no czerwona ulica:) ja bylam w holandi niestety sama bez meza :( bo pracowalam w hotelu i resturacji
13 lata 2 miesiąc temu #207307 przez joweg
ja sie lapie na ten okres heheh jeszcze 5 lat :) co mi po tym jak moj maz nie plodny
13 lata 2 miesiąc temu #207309 przez mesy
chłopek ja miałam sama jechać w zeszłym roku d pracy ze znajomą wszystko pięknie załatwione a tam mi tydzień przed wyjazdem że nie jedzie no i nie pojechałam bo jak sama :silly: :silly: :silly:
13 lata 2 miesiąc temu #207311 przez agnesssa
mesy napisał:

Haha nie wiem ale czytałam że najlepszy i najbardziej płodny okres kobiety na ciążę jest między 18 a 25 rokiem życia hehe niestety ja się już nie mieszczę w tym przedziale :silly: :silly: :silly:

To samo chciałam napisać, z tym, że ja w grudniu kończę 25 więc mam jeszcze 2 miechy, żeby się w tych widełkach zamknąć :silly:

13 lata 2 miesiąc temu #207314 przez mesy
agnesssa to działaj działaj ale pamiętaj bez parcia :lol: :lol: :lol: :lol:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby