- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Staramy sie :)
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- julana27
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #207116 przez julana27
A długo się staracie? Ja dopiero pierwszy cykl ale mam wrażenie,że dłużej poczekam Z pierwszym dzieckiem nie było najmniejszego problemu, chociaż wtedy się tak nie przejmowałam, zrobiłam test bo 3 okres się opóźniał i 2 kreseczki były:)
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #207128 przez Dorciaition
Lacrijka znalazł się Maciek?
Julana powodzenia. Zyczę aby szybko pojawiły się II kreseczki
Julana powodzenia. Zyczę aby szybko pojawiły się II kreseczki
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez Dorciaition.
- julana27
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- julana27
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #207138 przez julana27
Ja właśnie z pierwszym sama nie wiem kiedy się udało, za to teraz właśnie za bardzo o tym myślę i dlatego nie wierzę,że uda się tak szybko. Zresztą mój limit szczęścia mógł się już wyczerpać Pożyjemy zobaczymy Mój mąż ma już mnie serdecznie dość
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #207152 przez chłopek
julana27 napisał:
moj mnie tez bo mu tylko marudzeJa właśnie z pierwszym sama nie wiem kiedy się udało, za to teraz właśnie za bardzo o tym myślę i dlatego nie wierzę,że uda się tak szybko. Zresztą mój limit szczęścia mógł się już wyczerpać Pożyjemy zobaczymy Mój mąż ma już mnie serdecznie dość
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 2 miesiąc temu #207195 przez @nulka
hejka
Mirella ależ Duśka się zmieniła , to już nie dzidziol tylko pannica Lacra co z Maćkiem?? szukałaś, wołałaś?? Może faktycznie jak zgłodnieje to przyjdzie? Może poszedł obczaić kocice z obcej wioski albo co? Lub zwyczajnie obczaja teren.
Dorcia i wygłaskaj busia
Julana witaj no z pierwszym to i ja nie bardzo trybię jak się udało bo to był koniec cyklu I powtórzę się ale uważam że testy, śluzy, i inne objawy owulacyjne to nic w obliczu przeznaczenia (któremu należy w.w. metodami pomagać )
Póki co pomagam od lutego i góóóóóóó.....uuuuuuuzik
Jutro termin @ na którą pierwszy raz od lutego czekam (cholera, tak se teraz myślę że zawsze k.. coś )
pozdrawiam resztę staraczek, wybaczcie ale nie sposób wszystkim odpisać bo zwyczajnie nie nadążam za Wami!!! Jakby można przeliczyć ilość postów na czas oczekiwania na poczęcie to ustępuję Wam pierwszeństwa bo powinnyście z tym zapałem być już ciężarówkami bliźniaczymi haha
cierpliwości babole, moment i bedzie cud. Czas się nie liczy. Cel się liczy!
Mirella ależ Duśka się zmieniła , to już nie dzidziol tylko pannica Lacra co z Maćkiem?? szukałaś, wołałaś?? Może faktycznie jak zgłodnieje to przyjdzie? Może poszedł obczaić kocice z obcej wioski albo co? Lub zwyczajnie obczaja teren.
Dorcia i wygłaskaj busia
Julana witaj no z pierwszym to i ja nie bardzo trybię jak się udało bo to był koniec cyklu I powtórzę się ale uważam że testy, śluzy, i inne objawy owulacyjne to nic w obliczu przeznaczenia (któremu należy w.w. metodami pomagać )
Póki co pomagam od lutego i góóóóóóó.....uuuuuuuzik
Jutro termin @ na którą pierwszy raz od lutego czekam (cholera, tak se teraz myślę że zawsze k.. coś )
pozdrawiam resztę staraczek, wybaczcie ale nie sposób wszystkim odpisać bo zwyczajnie nie nadążam za Wami!!! Jakby można przeliczyć ilość postów na czas oczekiwania na poczęcie to ustępuję Wam pierwszeństwa bo powinnyście z tym zapałem być już ciężarówkami bliźniaczymi haha
cierpliwości babole, moment i bedzie cud. Czas się nie liczy. Cel się liczy!
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 2 miesiąc temu #207197 przez Mirella
@nulka może nie aż tak strasznie się zmieniła ale trochę na pewno a ta fota to przez przypadek taka wyszła poważna ale baaaardzo mi się podoba.
Maciek Lacrijki to jakiś nie do końca kot o ile pamiętam, niedorozwój jąder czy co tam miał, to nie wiem czy on się na kocice nadaje
@nulka a to czasem nie jest tak że jak czekasz to się nie doczekasz? łapaj fluidy, obyś się nie doczekała
Maciek Lacrijki to jakiś nie do końca kot o ile pamiętam, niedorozwój jąder czy co tam miał, to nie wiem czy on się na kocice nadaje
@nulka a to czasem nie jest tak że jak czekasz to się nie doczekasz? łapaj fluidy, obyś się nie doczekała
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #207207 przez Lacrijka
Melduję iz Maciek sie odnalazł..ale musiałam go szukac hahaha.. Siedział sobie z kotami sąsiada u nich na podjeździe Ale mu siare zrobiłam ze po niego polazłam co ???? hehe Wiecie co ? chyba musze sie pogodzic z tym ze teraz to będzie "inny" kotek niz miałam w bloku Siedzi pod balkonem i miałczy, pewnie chce wyjsc.. A mi sie serce kraje jak pomysle ze mam otworzyc mu ten balkon echhhhh, ja sie tak o kota martwie, a co bedzie jak bedą dzieci ???
Dobra, ide mu otworzyc, niech lizie powsinoga mała hehehe
Miłego dnia dziewczynki :kis
Mirella - Maciek całe dotychczasowe swoje zycie był kotką o imieniu Maciek, po zostawieniu go na sterylke u weta okazało sie jest jest kocurem i trzeba kastrowac (po 2,5 roku ) no ale cos tam miała z tym dżonderkami nie tak, ze zaden wet do tej pory sie nie zorientował.. Maluckie miał..No ale kocur jest haha Choc ja dalej do niego mowie córeczko hahahaha Ocipieje ten kot !!!!
Dobra, ide mu otworzyc, niech lizie powsinoga mała hehehe
Miłego dnia dziewczynki :kis
Mirella - Maciek całe dotychczasowe swoje zycie był kotką o imieniu Maciek, po zostawieniu go na sterylke u weta okazało sie jest jest kocurem i trzeba kastrowac (po 2,5 roku ) no ale cos tam miała z tym dżonderkami nie tak, ze zaden wet do tej pory sie nie zorientował.. Maluckie miał..No ale kocur jest haha Choc ja dalej do niego mowie córeczko hahahaha Ocipieje ten kot !!!!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez Lacrijka.
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Staramy sie :)
Mniej Więcej