BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #207026 przez chłopek
mesy naodpoczywasz mlodego uspac gary umyc,
jak narazie na forum siedze :laugh: póżniej bede sprzatac
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #207040 przez Mirella
Lacrijka, na noc to nie, ale rano na śniadanie na bankkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)
13 lata 2 miesiąc temu #207088 przez ajłona
Lacra w pralce pewnie sprawdzałaś co????!!!! ;) ;) ;) tyle terenu wokół ma, pewnie zwiedza...

pozdro Kobitki! witam nową Staraczkę i powodzenia życzę. Dziewczynki luzujecie już czy jak??
13 lata 2 miesiąc temu #207091 przez joweg
ja mam caly zlew zawalony garami :P i niemma ochoty dzis nic robic :)
13 lata 2 miesiąc temu #207103 przez chłopek
ajłona ja czekam na @ a jak nie wyszło teraz nic to luzuje
13 lata 2 miesiąc temu #207116 przez julana27
A długo się staracie? Ja dopiero pierwszy cykl ale mam wrażenie,że dłużej poczekam :( Z pierwszym dzieckiem nie było najmniejszego problemu, chociaż wtedy się tak nie przejmowałam, zrobiłam test bo 3 okres się opóźniał i 2 kreseczki były:)
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #207128 przez Dorciaition
Lacrijka znalazł się Maciek?

Julana powodzenia. Zyczę aby szybko pojawiły się II kreseczki :)

Alanek[*] :(
13 lata 2 miesiąc temu #207131 przez julana27
A ja Tonie Dorciaition serdecznie gratuluję!!!!!!! :)
13 lata 2 miesiąc temu #207133 przez chłopek
ja 2 cykl sie staram z pierwszym dzieckiem 9 meiesiecy próbowałam, no i sie udalo nawet nie wiem kiedy :)
13 lata 2 miesiąc temu #207138 przez julana27
Ja właśnie z pierwszym sama nie wiem kiedy się udało, za to teraz właśnie za bardzo o tym myślę i dlatego nie wierzę,że uda się tak szybko. Zresztą mój limit szczęścia mógł się już wyczerpać :( Pożyjemy zobaczymy :laugh: Mój mąż ma już mnie serdecznie dość :silly:
13 lata 2 miesiąc temu #207152 przez chłopek
julana27 napisał:

Ja właśnie z pierwszym sama nie wiem kiedy się udało, za to teraz właśnie za bardzo o tym myślę i dlatego nie wierzę,że uda się tak szybko. Zresztą mój limit szczęścia mógł się już wyczerpać :( Pożyjemy zobaczymy :laugh: Mój mąż ma już mnie serdecznie dość :silly:

moj mnie tez :) bo mu tylko marudze
13 lata 2 miesiąc temu #207195 przez @nulka
hejka

Mirella ależ Duśka się zmieniła :cheer:, to już nie dzidziol tylko pannica :) Lacra co z Maćkiem?? :( szukałaś, wołałaś?? Może faktycznie jak zgłodnieje to przyjdzie? Może poszedł obczaić kocice z obcej wioski albo co? Lub zwyczajnie obczaja teren.

Dorcia :) :) i wygłaskaj busia

Julana witaj :) no z pierwszym to i ja nie bardzo trybię jak się udało bo to był koniec cyklu B) I powtórzę się ale uważam że testy, śluzy, i inne objawy owulacyjne to nic w obliczu przeznaczenia (któremu należy w.w. metodami pomagać :P )
Póki co pomagam od lutego i góóóóóóó.....uuuuuuuzik :)
Jutro termin @ na którą pierwszy raz od lutego czekam :S (cholera, tak se teraz myślę że zawsze k.. coś :P )

pozdrawiam resztę staraczek, wybaczcie ale nie sposób wszystkim odpisać bo zwyczajnie nie nadążam za Wami!!! :lol: :P Jakby można przeliczyć ilość postów na czas oczekiwania na poczęcie to ustępuję Wam pierwszeństwa bo powinnyście z tym zapałem być już ciężarówkami bliźniaczymi haha :laugh: :laugh:
cierpliwości babole, moment i bedzie cud. Czas się nie liczy. :) Cel się liczy! :)
13 lata 2 miesiąc temu #207197 przez Mirella
@nulka może nie aż tak strasznie się zmieniła ale trochę na pewno :) a ta fota to przez przypadek taka wyszła poważna ale baaaardzo mi się podoba.

Maciek Lacrijki to jakiś nie do końca kot o ile pamiętam, niedorozwój jąder czy co tam miał, to nie wiem czy on się na kocice nadaje :P

@nulka a to czasem nie jest tak że jak czekasz to się nie doczekasz? łapaj fluidy, obyś się nie doczekała :lol:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #207207 przez Lacrijka
Melduję iz Maciek sie odnalazł..ale musiałam go szukac hahaha.. Siedział sobie z kotami sąsiada u nich na podjeździe :) :) :) Ale mu siare zrobiłam ze po niego polazłam co ???? hehe Wiecie co ? chyba musze sie pogodzic z tym ze teraz to będzie "inny" kotek niz miałam w bloku :( :( :( Siedzi pod balkonem i miałczy, pewnie chce wyjsc.. A mi sie serce kraje jak pomysle ze mam otworzyc mu ten balkon :( :( :( :( :( :( echhhhh, ja sie tak o kota martwie, a co bedzie jak bedą dzieci ??? :huh: :huh: :huh:

Dobra, ide mu otworzyc, niech lizie powsinoga mała hehehe :)

Miłego dnia dziewczynki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kis

Mirella - Maciek całe dotychczasowe swoje zycie był kotką o imieniu Maciek, po zostawieniu go na sterylke u weta okazało sie jest jest kocurem i trzeba kastrowac (po 2,5 roku :ohmy: ) no ale cos tam miała z tym dżonderkami nie tak, ze zaden wet do tej pory sie nie zorientował.. Maluckie miał..No ale kocur jest haha Choc ja dalej do niego mowie córeczko hahahaha Ocipieje ten kot !!!! :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 2 miesiąc temu #207225 przez joweg
julinaa27 witam serdecznie i trzymam goraco kciuki napewno sie uda:)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia