BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 tygodni temu #252255 przez mesy
Nikusia dzidzi malutka ale tak jak Mirella pisze dziewczynki są silniejsze od chłopców więc ona na pewno da radę ;) ;) ;)

gorla
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

No i macie dziewczyny rację lekarz super aż sama byłam w szoku że mnie tyle tam trzymał :silly: a i powiedział że następna wizyta to ma być mój mąż bo staranie się o dziecko to sprawa bardziej intymna i lepiej by było jak on by był ze mną na wizycie więc superowo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lacra jak chleb ? wyszedł Ci ? coś się nie chwalisz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #252274 przez gosiak
mesy extra, niech się eMek do wizyt przyzwyczaja bo niedługo na usg dzidziolka podglądac będzie chodził :laugh: tez bym kiedyś z moim chciała iść do gina, ale po pierwsze sama się wstydze spytac czy mogę bo może padnie pytanie a po co? choć ta ginka do której chodze to raczej nie miała by nic przeciwko...a po drugie mój do gina? nie no na usg na pewno będzie ze mnia chodził i na pewno z chęcią ale teraz to nie wiem czy dał by się namówić zaraz by było gadanie "tak tam same baby w kolejce i ja " och...a po trzecie to na razie nie ma takiej możliwości z braku czasu :dry:

kuwa dziewczyny te ceny paliwa nas zjedzą, jak przeliczyłam ile w zeszłym miechu na paliwo poszło to całą noc nie spałam...co raz gorzej... :dry:

Gorluś jak się czujesz ? hmm głupie pytanie :dry: jak tylko chcesz wiesz że możesz nam o wszystkim pisać? :kiss: :kiss: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
13 lata 2 tygodni temu #252278 przez Insomnia
Gosiak jak tak dalej bedzie to będziemy miec w Polsce drugą Holandię :dry: Wszędzie rowery a w niedziele przejażdżka autkiem :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 2 tygodni temu #252290 przez gosiak
Insomnia, gdyby transport nie był naszym jedynym źródłem utrzymania to dawno na rowery byśmy się przesiedli...a niestety to męża praca jeździć musi a niestety na wodę się nie da :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #252297 przez ilona
Gosiaku Ty nie śpisz? :cheer: :cheer: :cheer: :)

A tak serio to cena wachy masakra. My 100 co dwa dni wydajemy. :dry: :dry: :dry:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #252301 przez Lacrijka
No paliwo to masakra !! Mój eMus leje raz w tyg do pełna a to prawie 300zł za bak wiec przelicznik orosty.. ja moze nie tyle ale tez ze 400 miesiecznie.. masakierka. Dlatego szukamy teraz benzyniaka zeby zrobic na gaz..

Gosiak
, jak mam wkleic te glittery ???? :angry: :angry: :angry:
Mesy - chlebus mówisz ???? A idź pan w uj !!!!!
Załączniki:
13 lata 2 tygodni temu #252304 przez gosiak
no jade z eMkiem bo na powrocie panele musimy kupić bo jutro będziemy kłaść :cheer:

my jakieś 2 stówki dziennie :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 2 tygodni temu #252308 przez gosiak
Lacrijka napisał:

No paliwo to masakra !! Mój eMus leje raz w tyg do pełna a to prawie 300zł za bak wiec przelicznik orosty.. ja moze nie tyle ale tez ze 400 miesiecznie.. masakierka. Dlatego szukamy teraz benzyniaka zeby zrobic na gaz..

Gosiak
, jak mam wkleic te glittery ???? :angry: :angry: :angry:
Mesy - chlebus mówisz ???? A idź pan w uj !!!!!

Lacra musisz tam na stronie gliterów zapisać ten napis w albumie, potem link z gliterem wkleić tu w podpis tak jak masz suwaczki :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #252309 przez Lacrijka
Widze remonty pełna para, kanapy, panele.. A zaraz trza bedzie pokoj dzidkowy szykowac hihi

Robiłam tak :( :( :( :( :( :( :(
A ten link to który, bo sa 3 ..
- na strone
- na foruma
- bezposredni
13 lata 2 tygodni temu #252311 przez Insomnia
Lacrijka że chlebuś nie smakował?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 2 tygodni temu #252316 przez gosiak
no remonty my zawsze na zime się wysrywamy :S no łóżko dopiero będziemy zamawiać bo nie ma sensu najpierw kanape a potem panele :laugh:

a co do kanapy to zarąbistą widzieliśmy z eko skóry ale ze względu na kota musieliśmy zrezygnować :dry: wariactwo kupować mebel pod kota :angry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 2 tygodni temu #252319 przez Lacrijka
Nie, bo nie lubie zakalca hahaha. Nie kumam tego piekarnika jeszcze i nie wiem jak przejsc z termoobiegu na normalny tryb i mi cos nie poszło :dry: :dry: :dry:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #252320 przez gosiak
Lacrijka napisał:

Widze remonty pełna para, kanapy, panele.. A zaraz trza bedzie pokoj dzidkowy szykowac hihi

- na strone
- na foruma
- bezposredni

link ten co pisze na początku html i na końcu też html czy jakooś tak

sory nie ten, ten trzeci na samym dole

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 2 tygodni temu #252322 przez Lacrijka
gosiak napisał:

no remonty my zawsze na zime się wysrywamy :S no łóżko dopiero będziemy zamawiać bo nie ma sensu najpierw kanape a potem panele :laugh:

a co do kanapy to zarąbistą widzieliśmy z eko skóry ale ze względu na kota musieliśmy zrezygnować :dry: wariactwo kupować mebel pod kota :angry:

u nas to samo..tego nie kupimy bo Maciek podrapie, to trzeba wyzej dac bo maciek straci itd itd
13 lata 2 tygodni temu #252325 przez Lacrijka
gosiak napisał:

Lacrijka napisał:

- na strone
- na foruma
- bezposredni

link ten co pisze na początku html i na końcu też html czy jakooś tak

to mi takiego nie pokazuje, url albo http normalnie :angry: :angry: :angry: A uj z tym !
Ilonka Ty mi mozesz too wstawic ??? Moduś moze wszystko :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia