BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 tygodni temu #251767 przez Lacrijka
Nooooo, TruckBoots sa zajebiaszcze !! Ja mam jeszcze jedna pare Trucków jeszcze z podstawówki !!! Tak sie skubane trzymaja !! Nigdy ich nie wyrzuce, bo mam sentyment, sama sobie na nie zarobiłam u ciotki ! juz nie ma tej fabryczki co je robila :( :( :( Była miescinke obok mnie i kupowalo sie po hurcie hihi..Jeju, jakie to były czasy :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 tygodni temu #251772 przez Insomnia
Witam
ja juz po wizycie, ginek bardzo sympatyczny, stwierdził co następuje: wszystko prawidłowo, endo według niego śliczne (1,2 cm) budowa książkowa, i dał dupka na wspomaganie... od nastepnego cyklu ma sie rozumieć :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 tygodni temu #251776 przez Lacrijka
No to piknie Marjanku.. :kiss: :kiss: :kiss: Endo - rewelacja !! No to po @ (o ile nadejdzie) mierzysz tempke caly cykl, wyznaczamy owu i dupek...ok ??? :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 3 tygodni temu #251779 przez Insomnia
Tak tak Lacruniu :kiss: :kiss: doktorek też tak mówił :silly: Ale jak mówił tak jak Lacra to nie mógł kłamać :lol: :lol: Nawet o Mężulka wypytywał, czy się dobrze odżywia, nie przemęcza się :lol:

13 lata 3 tygodni temu #251781 przez ViFi
Lacrijka napisał:

ViFi napisał:

emka napisał:

Vifi ja w pierwszej ciaży miałam krwiaka, musiałam leżeć czy taki lek mógłby temu zapobiec?

wydaje mi sie, ze tak

a ja z wyników podejrzewam u siebie zakrzepice... moze dlatego mam tak bolesne miesiaczki i duzo skrzepów
leki Acard, heparyna, enkorton=moze ale zobaczymy co lekarz powie...wizyta 27-12-2011
( www.znanylekarz.pl/tomasz-milewicz/ginek...-endokrynolog/krakow )
www.poradnia.pl/heparyna-substancja-hamu...rzepniecie-krwi.html

może stworzyłybyśmy posta o polecanych lekarzach z różnej części Polski ??? Co wy na to???

Bardzo dobry pomysł !!!!!

To jak działamy ???

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #251783 przez Lacrijka
Vifiulka - zakładaj wątek !! Ja tam ze jednego lekarza mam do polecenia z Wrocka.

Ciesza mnie dobre wiesci od Waszych ginów.. Wiecie ze moj mąż wysyła mnie na studia medyczne ??? bułahahaaaa Jak ja od igły mdleje hahhahaha
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #251789 przez Insomnia
Lacra a jak z szyciem u Ciebie? M. przyszywa guziki? :silly:
Ja idę się zająć M. bo ma śliwe pod okiem, w pracy sie tak urządził i aż wrócił wcześniej :ohmy: a wiecie same... teraz jest umierający :lol:

13 lata 3 tygodni temu #251791 przez Lacrijka
Od zastrzykowo-szczeponkowo-pobieraniowej krwi mam mdlenia, przeciez no ! Ale wiecie co, od slubu jeszcze nic nie szyłam, cerowalam, przyszywałam.. :ohmy:
13 lata 3 tygodni temu #251796 przez gosiak
niedługo będziemy chodzić na wizyty i jak lekarz coś powie nie tak to będziemy gadać "a Lacra powiedziała..."

ja Ci dawno mówiłam że masz iść na medycyne a najlepiej na ginekologię :lol: :lol:

ja polecę moją ginkę jak pomoże mi zajść w ciążę :P

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 tygodni temu #251813 przez Lacrijka
A Iloncia zrobila ta bakterie ????

Maryśki, Wy mi tak do konca nie wierzcie w to co ja pisze.. Bo ja owszem, moge komus cos poradzic ale pamietajcie ze kazdy przypadek jest indywidualny.. Ja troszke przeszłam juz podczas staranek i coniecos wiem, ale do ginów Waszych sie nie umywam.
13 lata 3 tygodni temu #251960 przez ilona
Iloncia nie poszła bo się nie zdarzyła wydepilować :laugh:
13 lata 3 tygodni temu #251961 przez ViFi
Lacrijka napisał:

Vifiulka - zakładaj wątek !! Ja tam ze jednego lekarza mam do polecenia z Wrocka.

Ciesza mnie dobre wiesci od Waszych ginów.. Wiecie ze moj mąż wysyła mnie na studia medyczne ??? bułahahaaaa Jak ja od igły mdleje hahhahaha

A mnie namawia abym skonczyła kurs zielarski albo ratunkowy

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
13 lata 3 tygodni temu #251963 przez ilona
Dziewczyny to migiem zaczynać te kursy, studia i co tylko chcecie.
Zajmiecie się nauką to dzidziolki od razu się pojawią :)
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #251965 przez Mirella
ilona napisał:

Iloncia nie poszła bo się nie zdarzyła wydepilować :laugh:

umarłam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 tygodni temu #251971 przez ilona
Mirella no co? :laugh:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży