BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 4 miesiąc temu #252423 przez emka
Lakrijak włśnie i tu jest zagwostka, skąd ten progesteron :dry:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #252443 przez agnesssa
ale plamienia w terminie @ w ciąży to ponoć normalna rzecz :P :P Zrób teściora szybciorem :silly: :silly: :silly: ;) :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #252447 przez emka
nie robie pierdziele... najwyzej jutro zrobie jak mnie odwiedzicie, :P

13 lata 4 miesiąc temu #252453 przez emka
mam dobre wieści GOrla bedzie :laugh:

13 lata 4 miesiąc temu #252464 przez agnesssa
Oooo to fajnie bo się zastanawiałam :D

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 4 miesiąc temu #252468 przez chłopek
no ale mi sie udała przepowiednia ze madzia 1 grudnia urodzi :)
ide na śniadanko
13 lata 4 miesiąc temu #252503 przez Mirella
Dla Madzi i Hanusi buziale ogromne :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Gosiak i Lacra, remont pod kota to nic, zobaczycie jak się urządza mieszkanie pod dziecko :lol: to strąci, to pociągnie, to za wysokie, to za śliskie... dla kotów to właściwie nic nie robiłam, a teraz jak mam krzesła wymienić to patrzę czy ciężkie są, bo za lekkie Duśka przewróci na siebie jak pociągnie. Ha, przyszłoby Wam do głowy patrzeć na wagę krzeseł??????????
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #252560 przez Lacrijka
Urządzanie domu pod dziecko, jest dla większości ludzi bardziej normalne i zrozumiałe niz pod kota.. Teraz dopiero zdałam sobie sprawe, ile rzeczy chciałam inaczej tu zrobic ale nie było opcji przez sierściucha .. Paranoja !! Ale fakt, zeby sprawdzac cięzkośc krzesla pod katem dziecka to bym nie wpadła hihi

Szukam sobie nowego gina , bo ten co teraz do niego chodz..hmmmm Mam wrażenie ze on nie wie co ze mna dalej zrobić.. Mam nadzieje ze tym razem cel-pal bedzie trafiony :) :) :)
13 lata 4 miesiąc temu #252573 przez mesy
Lacra ty urządzasz dom pod kota a ja muszę pod psa :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #252584 przez Lacrijka
No widzisz, tak to juz jest.. Tata mój sie smieje ze mnie, ze jak ja tak na kotka dmucham chucham to on wspołczuje moim dzieciom hehe

Postanowiłam z eMusiem właśnie, ze idziemy do tej kliniki niepłodności co juz bylismy w sierpniu. O 16 dzwonie umowic eMusia na nasionka zeby były aktualne wyniki (kazała nam zrobic przed kolejna wizyta) i to w takim labo gdzie sie tym specjalizuja wiec wyniki beda dokładne, nie zawyzane. Jak tylko dostane @ to dzwonie sie umówic na wizyte, bo nie wiem kiedy @ bezie a chce jeszcze po drodze zrobic te hormonki w 3-5dc bo tez mi kazała zrobic i jej pokazac. Sie nakręciłam pozytywnie jakos.. Tylko zeby @ szybka przylazła zanim mi ten zapał znów przejdzie :lol: :lol: :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #252593 przez mesy
Lacra no i dobrze pozytywne nastawienie wręcz wskazane :lol: :lol: :lol: ja przez tego doktorka to też teraz do przodu :lol: :lol: :lol:

A o do zwierząt to tak samo mam że na moją dmucham chucham :lol: :lol: mój tata się śmieje że ona to strasznie delikatna hehe teraz jej się coś na palcu z tyłu zrobiło i we wtorek jedziemy na zabieg bo muszą jej to wyciąć :dry:
13 lata 4 miesiąc temu #252650 przez Lacrijka
Nooo, mamy badanko na środe umówione.. Żal mi eMusia, ale co zrobić.. Znów mam nadzieje, której tak dawno nie miałam..
13 lata 4 miesiąc temu #252655 przez mesy
A tam żal hehe mój też musi do kubeczka zaś oddać żeby zrobić ten posiew bakteryjny nasienia :silly: :silly: :silly: i powiem Ci że wcale nie drogie to bo 30 zł a już myślałam że zaś będzie musiał stówkę zostawić :silly: no a ten mój progresteron to też 22 zł więc spoko :)
13 lata 4 miesiąc temu #252659 przez emka
Lacrijka takie nastawienie to połowa sukcesu :) Trzymam mocno kciuki!
mesy super, że gość podzszedł do ciebie z taką troską, też chciałąbym na kogoś takiego trafić :)

A ja zmykam na zakupki, tak na pocieeszenie... :blush:

13 lata 4 miesiąc temu #252661 przez mesy
emka a gdzie twój @ ? jest w końcu czy ni mo ? :silly:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby