BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 tygodni temu #251975 przez Mirella
no wykręt gimnazjalistki normalnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tak jak @nulka mówiła, że tak się jej uczennice tłumaczą :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 tygodni temu #251976 przez ViFi
Lacrijka napisał:

Vifiulka - zakładaj wątek !! Ja tam ze jednego lekarza mam do polecenia z Wrocka.

Ciesza mnie dobre wiesci od Waszych ginów.. Wiecie ze moj mąż wysyła mnie na studia medyczne ??? bułahahaaaa Jak ja od igły mdleje hahhahaha

zajrzyj tu
www.zapytajpolozna.pl/forum/ciaza-forum/...dzy-i-in.html#251969

moze kazda bedzie prowadzić 1 region aby nie było bałaganu np małopolska=miasta;
wielkopolska=miasta :) itp...

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #251977 przez gosiak

edit: to z Ilony :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #251983 przez ilona
oj tam, oj tam... :lol:

gosiak tez się ze mnie brechta?
13 lata 3 tygodni temu #252000 przez mesy
Nikusia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

A ja właśnie wróciłam od lekarza .... godzinę mnie tam trzymał ale wszystko pięknie wytłumaczył :lol:
Torbiela nie ma pękła :lol: :lol: te endo coś tam mam 12.,8 cm ... owulację już miałam albo dziś rano albo wczoraj wieczorem..
Lekarz ogólnie super trzymał mnie tam godzinę ....
No i mam zrobić progresteron i mąż posiew nasienia czy nie ma bakterii
13 lata 3 tygodni temu #252023 przez gosiak
Ilonka tak troszeczkę, bo ja sama nie wydepilowana pewnie też we wtorek przed wizyta dopiero zaczną się depilejszyn :lol:

mesy super wieści, widac lekarz oki skoro tyle czasu Ci poświęcił :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #252024 przez nikusia1988
Dziękuję dziewczynki :kiss: :kiss: :kiss:
A oto Madzia :) (o ile przejdzie mi ta fotka)
Jednak nie przeszła to muszę pomniejszyc
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #252028 przez Dorciaition
Nikusia jak byłam w szpitalu urodziło się maleństwo z wagą 550 g. Z tego co wiem ładnie przybiera na wadze i jest ok. Wiec główka do góry :kiss:

Mesy lekarz chyba faktycznie ok skoro tak długo Ciebie trzymał. U mnie najdłuższa wizyta to max 20 min.

Alanek[*] :(
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #252031 przez nikusia1988
Madzia:

Jak zobaczyłam pierwszy raz to zdjęcie to tak płakałam, tak mi szkoda jej jest, jeszcze powinna być w brzuszku a nie lezeć z tymi rurkami :( :( :( Biedna :(
Załączniki:
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #252048 przez gosiak
na pierwszy rzut oka wygląda tak jak normalny donoszony(w sensie do 9-go msc) dzidziolek ale po pampelku widać jaka to kruszynka :kiss: walcz malutka :kiss: :kiss:
nie martw się Nikusia będzie dobrze :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 tygodni temu #252067 przez Mirella
Nie no Nikusia, luuuuzik, przecież to dziewczynka, dziewczynki mają o wiele większe szanse w takim wypadku, to nmie plota, wypytałam lekarzy kiedyś. Mówię Ci że będzie cacy. A wiesz co jest najlepsze? Ona tego w ogóle nie będzie pamiętała :lol:
13 lata 3 tygodni temu #252084 przez Lacrijka
Ale malizna kokaniutka :kiss: :kiss: :kiss: Da rade !! Paczajcie jak piąstke zaciska, silna dziewuszka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 3 tygodni temu #252090 przez ann-sunshine
Nikusia, będzie dobrze, sprzęt i inkubatory teraz świetne są, więc pod specjalistyczną opieką kruszynka się rozwinie jak trza, nie takie maleństwa już ratowano

Ajłonka jak zaczniesz 8 m-c ciąży to o wiązaniu butów sobie jeszcze porozmawiamy

Insomnia i Mesy super wieści :)
13 lata 2 tygodni temu #252229 przez gorla
Hej :)
witam się tylko poczytałam , dużo tego było. Idę spać. Buziaki
13 lata 2 tygodni temu #252246 przez Marta M
Nikusia wszystko bedzie dobrze :) Musi byc :kiss: :kiss: Malutka i ciocia dadza rade :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia