BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 tygodni temu #251661 przez emka
Ja w tej chwili nie umiem zadnego polecić... Wiecie co z tymi lekarzami to jest tak , jak wszystko jest ok, to każdy jest SUPER! A jak juz coś nie tak to wtedy są schody...

Vifi Ja też mam dużo skrzepów przy @, hmmm.... mmuszę spytać o to lekarza...

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
13 lata 3 tygodni temu #251667 przez gosiak
i ja tez mam skrzepy i to czasem już po okresie nawet się zdarzają :dry: teraz tak miałam wczoraj 10dc a mi jakieś skrzepki małe wylatywały :( :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 tygodni temu #251670 przez nikusia1988
Mogę się wam pożalić i wypłakać w czyjeś ramie??? :( :( :( :(
13 lata 3 tygodni temu #251673 przez Lacrijka
Nikusia, dawaj dawaj !!!

I nie straszcie mi Gosiulka skrzepiskami !!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 3 tygodni temu #251674 przez monka
Nikusia od tego tu jesteśmy :kiss:
13 lata 3 tygodni temu #251677 przez mesy
Nikusia :kiss: :kiss: :kiss:

gosiak
ja też mam skrzepy :silly: :silly: :silly: ale ponoć to normalne bo się macica oczyszcza :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #251682 przez Lacrijka
Ja kcem juz @ :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Nikusia - pisaj, bom ciekawa a musze chlebka pilnowac :kiss:
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #251693 przez gosiak
no mesy niby normalne w czasie okresu a jeśli tydzień po okresie są? to już chyba nie normalne :dry:

Nikusia co się stało pisz :ohmy: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 tygodni temu #251695 przez nikusia1988
Rycze już od wczoraj non stop. Ale opowiem wszystko od początku.
Nie chodzi tu o mnie tylko o moją ciocię tą 45-letnią.
17 listopada miała wizyte u gina i od tamtych dni się zaczeły problemy z wysokim ciśnieniem, gin dał jej tabletki i miała codziennie sobie mierzyć ciśnienie i zapisywać ale po tabletkach w ogóle jej nie spadało a nawet się pogorszyło, cała opuchła, nogi ręcę a nawet twarz całą opuchniętą miała! Strasznie wyglądała. Po paru dniach znowu poszła do gina i on ją wziął do szpitala ale nawet w szpitalu sie nie poprawiło no i wczoraj zawieżli ją karetką aż do Rudy Ślaskiej do kliniki i tam się nią zajął jakiś profesor. Wczoraj mierzyli jej to ciśnienie i dalej było bardzo wysokie i stwierdzili że to zatrucie ciążowe i że muszą zrobić cc bo dziecko z takim ciśnieniem jakie ma ona w ogóle nie będzie się rozwijało do końca ciąży i nastąpi zahamowanie rozwoju więc postanowili dzisiaj zrobić cesarkę. No i zrobili. Malutka kruszynka przyszła na świat z wagą 700g!!!!! Ciotka miała termin dopiero na koniec lutego więc to jest bardzo wczesny wcześniak. Nie wyobrażam sobie jak ona wygląda... Jak patrze na dzieci na necie z wagą 700g to rycze jeszcze bardziej i boje się żeby przypadkiem nic złego się nie stało. Żeby tylko ta kruszynka była silna i żeby się rozwijała w tym inkubatorze :( Tak mi ich szkoda, tak chcieli dzidziusia, byli pod specjalistyczną opieką w związku z jej wiekiem a teraz same problemy z tym jej ciśnieniem, zatruciem i cc. :( :( :(
13 lata 3 tygodni temu #251699 przez gosiak
Nikusia Kruszynka da radę, moja ciotka tez urodziła kilka lat temu synka wcześniaka, troszkę większy miał 900g leżał w inkubatorku i dziś biega, tyle że jest drobniutki :kiss:
będzie dobrze i nie oglądaj i nie czytaj w necie nic na temat wcześniaków bo tam dużo bzdur piszą będzie dobrze :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 tygodni temu #251701 przez @nulka
witam

ajłonka moja @ jak wczoraj na forumie naszym uwidziała co się święci to dzisiaj już przyszła żeby się z amerykanską ekipą minąć :( :( :( :( :(

wyślij działo gdzie indziej na mnie to już chyba tylko ARMAGEDON...
13 lata 3 tygodni temu #251703 przez gosiak
@nulka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Nikusia a czytałaś o najwcześniejszym wcześniaku?
280 gramów i ma się dobrze ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 tygodni temu #251716 przez Lacrijka
Nikusia - dla cioteczki i dla dzidka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 3 tygodni temu #251721 przez Mirella
Nikusia jak rozumiem dzidziolek żyje i tego się trzymajmy :lol: Tak już zostanie, czarownica mówi :lol:

Nie rozumiem tylko dlaczego to zatrucie tak późno wyszło, przecież po to się w ciąży co chwila badania robi żeby do czegoś takiego nie dopuścić ;)

@nulka, Ty lepiej uważaj na słowa bo nam Ajłonka naprawdę armagedona zrobi ;)
13 lata 3 tygodni temu #251754 przez ajłona
@nulka noż kuwa mać!!!!!!!!! to może będę puszczać 2 ekipy, hmmmm coś wymyślę nie bojaj :silly: :kiss:
Nikusia :kiss: maleńka da radę, zobaczysz!!!
Chłopku ja się dołączam do życzeń oczywista :silly: i mam dla Ciebie cosik, paczaj ile:

Lacruś buciki cudaśne, ale jak!!!! czy to bustagrip?? a zoba te, by chciałam ale nie mam piniąków na razie...

i ja cały czas popylam w glanochach i jest git, póki co daję radę wiązać ;) ;)
a do @nulkowej @ wpadnę w takich

Mesy wyrzucić glany????????!!!!!!!!!!A Ty a TY po łapach!!!!!!!!!! :P
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży