- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #274809 przez mesy
bidol a ja zauważyłam z tego co mi znajome mówią co zaszły w ciążę że wszędzie chłopy hehe jakiś sezon na płeć męską jest
Inso to dobrze grunt to się dobrze bawić
A ty wiesz czemu ja Cię od pijoków wyzywam haha
nikusia no to dobrze że ci się nic nie robi ja dostałam najniższą dawkę i brałam 4 dni po 1 tabletce i torbiel mi się zrobiła jak się patrzy - 4 cm
Ale doszłam do wniosku że ja to torbielowiec jestem bo na piersi też kiedyś miałam
Inso to dobrze grunt to się dobrze bawić
A ty wiesz czemu ja Cię od pijoków wyzywam haha
nikusia no to dobrze że ci się nic nie robi ja dostałam najniższą dawkę i brałam 4 dni po 1 tabletce i torbiel mi się zrobiła jak się patrzy - 4 cm
Ale doszłam do wniosku że ja to torbielowiec jestem bo na piersi też kiedyś miałam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez mesy.
Temat został zablokowany.
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu #274811 przez nikusia1988
Delfinek gratuluje córuni Uśmiech ma piękny
Aj jestem taka wkurzona na ten chol***y telefon! gdyby nie on to bym miała prawdziwą niezakłóconą tempkę i bym już nie miała głupich myśli że to może za wcześnie test, no ale jak za wcześnie jak to 14dfl???!!! Zawsze już cien cienia wychodzi a w nastepnych dniach ciemnieje a ja nic Imusze czekać do jutra, ale i tak jutro już napewno będzie spadać Może mi się faza lutealna wydłużyła...
Aj jestem taka wkurzona na ten chol***y telefon! gdyby nie on to bym miała prawdziwą niezakłóconą tempkę i bym już nie miała głupich myśli że to może za wcześnie test, no ale jak za wcześnie jak to 14dfl???!!! Zawsze już cien cienia wychodzi a w nastepnych dniach ciemnieje a ja nic Imusze czekać do jutra, ale i tak jutro już napewno będzie spadać Może mi się faza lutealna wydłużyła...
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #274813 przez mesy
nikusia nie zawsze każdemu wychodzi test pozytywny w dniu @ więc głowa do góry
Kiedy masz mieć @ ?
Nie wiem czy zauważyłyście ale trochę stron nam wróciło mamy 1600 coś
Kiedy masz mieć @ ?
Nie wiem czy zauważyłyście ale trochę stron nam wróciło mamy 1600 coś
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez mesy.
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #274814 przez nikusia1988
Mesy no tak ale gdymym dzisiaj widziala tempke spadajaca to bym wiedziala na 100% ze nic z tego i lada chwila bedzie @ a ja mam niższą tempkę i nie wiem czy to faktycznie spadek i lipa czy to z tego zerwania się z łóżka... No dzisiaj albo wczoraj powinnam miec @ bo przeważnie w 12 lub 13 dniu fazy lutealnej przychodzi a dzisiaj już 14, no to moze jutro przyjdzie i rano zobacze tempke lecącą na łeb na szyje...
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #274822 przez nikusia1988
Ja od listopada 2010 się staram więc tych załamek już troche przeszłam... a pierwszy raz od tych starań mnie bolą lekko piersi przy dotyku po bokach i z dołu więc myślałam że to jakis objaw a dzisiejsza krecha mowi sama za siebie i jednak to po Clo chyba...
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 11 miesiąc temu #274846 przez bidol
dziewczyny nie łamcie się. Zauweżcie że dzieci lubią zaskakiwać. Nie znam żadnej mamy która byłaby pewna i powiedziała - jestem w ciąży na bank a test tylko to potwierdzi. A najfajniejsze są te stracone cykle - one to potrafią zaskoczyć
głowa do góry
głowa do góry
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 11 miesiąc temu #274872 przez agnesssa
Nikusia skoro nadal nie dostałaś @ to jeszcze nic straconego, ja nadal zaciskam kciuki
Mesy Ty taka cicho ciemna w tym cyklu jesteś nie zdziwię się jak też zaskoczysz i wszystkie razem z Inso i Nikusią nam tu dobre nowiny przyniesiecie
Bidolku no to nieźle, a ja przekonana byłam, że dziewczyn będzie No to wstępnie gratuluję synusia
Delfinku Śliczności z Twojej córci a uśmiech ma tak piękny, że nie mogę oderwać wzroku od zdjęcia buziaki dla Was
Majóweczka ja też ryczę za każdym razem, jak komuś mówię... chociaż jak na razie wiedzą tylko rodzice i przyjacióła, która znała mój cykl lepiej niż ja sama To jest tak wielka radość, że nie ma w tym nic dziwnego, że się wzruszamy
Insomnia a ja mojemu mężowi nie powiedziałam tylko dałam prezent Nie widzieliśmy się cały dzień bo byliśmy w pracy, a po pracy miał wychodne, więc jak wróciłam do domu to miałam czas wymyślić coś, no i spakowałam mu malutkie papucia a do środka włożyłam test... wrócił do domu, gadaliśmy chyba z godzinę, spoglądał w stronę zapakowanego prezentu ale się nic nie odezwał gamoń jeden, w końcu musiałam mu powiedzieć, że tak to jest prezent dla niego, no i jak rozpakował, to też się wzruszyłam a mój mąż mnie wyściskał i wycałował, o czy mu się tak błyszczały ze szczęścia, jak chyba nigdy w życiu To na prawdę jest cudowne uczucie
Mesy Ty taka cicho ciemna w tym cyklu jesteś nie zdziwię się jak też zaskoczysz i wszystkie razem z Inso i Nikusią nam tu dobre nowiny przyniesiecie
Bidolku no to nieźle, a ja przekonana byłam, że dziewczyn będzie No to wstępnie gratuluję synusia
Delfinku Śliczności z Twojej córci a uśmiech ma tak piękny, że nie mogę oderwać wzroku od zdjęcia buziaki dla Was
Majóweczka ja też ryczę za każdym razem, jak komuś mówię... chociaż jak na razie wiedzą tylko rodzice i przyjacióła, która znała mój cykl lepiej niż ja sama To jest tak wielka radość, że nie ma w tym nic dziwnego, że się wzruszamy
Insomnia a ja mojemu mężowi nie powiedziałam tylko dałam prezent Nie widzieliśmy się cały dzień bo byliśmy w pracy, a po pracy miał wychodne, więc jak wróciłam do domu to miałam czas wymyślić coś, no i spakowałam mu malutkie papucia a do środka włożyłam test... wrócił do domu, gadaliśmy chyba z godzinę, spoglądał w stronę zapakowanego prezentu ale się nic nie odezwał gamoń jeden, w końcu musiałam mu powiedzieć, że tak to jest prezent dla niego, no i jak rozpakował, to też się wzruszyłam a mój mąż mnie wyściskał i wycałował, o czy mu się tak błyszczały ze szczęścia, jak chyba nigdy w życiu To na prawdę jest cudowne uczucie
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #274968 przez Majowka
Osz kurcze Nikusia, szkoda moze za wczesnie, nie trac jeszcze nadziei
Jutro rano powtorz, lub tak za 2 dni...
Delfinek, jaka piekna kruszynka! A jak sie slicznie usmiecha! Cudo! Ale masz dobrze juz Laura w domku!
gratuluje!
Bidol, gratuluje synka!!!
Agnessa, ja to juz jak czytam takie opowiesci jak twoja, to mam lzy w oczach, a co dopiero w nich uczestniczyc
Gratuluje jeszcze raz!
Dzieki dziewczyny
Jutro rano powtorz, lub tak za 2 dni...
Delfinek, jaka piekna kruszynka! A jak sie slicznie usmiecha! Cudo! Ale masz dobrze juz Laura w domku!
gratuluje!
Bidol, gratuluje synka!!!
Agnessa, ja to juz jak czytam takie opowiesci jak twoja, to mam lzy w oczach, a co dopiero w nich uczestniczyc
Gratuluje jeszcze raz!
Dzieki dziewczyny
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275009 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
nikusia1988 napisał:
18 wyższych temp może zwiastować ciaże może jest za wczesnie.
Mnie lekarz powiedział tak przeważnie okres mam co 30-33dni więc jak nie bedzie w 33 dniu to mam zrobić test z krwi BetaHCG i dzwonić ....
obecnie mam 26dc===>czekam
Wczoraj się dowiedziłam ze kuzynka jest przy nadziei z 2dzieckiem....
czasami nie mam siły walczyć...
Delfinek gratuluje córuni Uśmiech ma piękny
18 wyższych temp może zwiastować ciaże może jest za wczesnie.
Mnie lekarz powiedział tak przeważnie okres mam co 30-33dni więc jak nie bedzie w 33 dniu to mam zrobić test z krwi BetaHCG i dzwonić ....
obecnie mam 26dc===>czekam
Wczoraj się dowiedziłam ze kuzynka jest przy nadziei z 2dzieckiem....
czasami nie mam siły walczyć...
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez ViFi.