BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275558 przez Lacrijka
Dzien dobry :)
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275564 przez emka
chłopek gorla Ja też mogę mieć 2 córy , nie obrażę się, :) :silly: Ja tez wybieram sie na to lodowisko i jakos dojechać nie mogę! Ale jedziemy w ten weekend na Kaszuby do Stężycy tam podobno jest śnieg :) :lol: :lol: :lol:

Agnessa Bardzo mocno zaciskam kciuki, ale na pewno będzie dobrze, zobaczysz. Nie dziwie ci sie też bym szczękała zębolami :blink: Przytulam mocno :kiss: :kiss: :kiss: I daj szybko znać co i jak !

Majówka A jak Ty sie czujesz? Dalej spokojnie?

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 11 miesiąc temu #275570 przez Lacrijka
Eeej, a gdzie jest Nikusia z testem ??? caly weekend trajkotała a teraz jak trzeba nas informnąc to jej ni ma :angry: :angry: :angry:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275586 przez agnesssa
Lacrjka Nikusia pisała, ze test wyszedł negatywny, ale @ ciągle nie ma więc ja wciąż trzymam kciuki

Majówka Gorla Emka dzięki za dobre słowo :kiss: :kiss: :kiss:

Chłopek w takim razie ja Ci życzę córki :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 11 miesiąc temu #275588 przez gosiak
Ja tez się witam w poniedziałek :lol:
no właśnie Nikusia gdzie jest na skarbku też nic nie odnotowała :dry:

Agnessa trzymam kciuki za wizyte, na pewno będzie ok i nie denerwuj się jak nic nie zobaczysz bo to jeszcze wczesna ciąża :blink: ja wiem że będzie dobrze :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275595 przez Majowka
Emka, wczoraj bylo malutkie rzyganko, no nareszcie :) ale to dlatego, ze zmienilam kolejnosc prysznic-sniadanko i zobaczylam naczynia po sobotnim sniadaniu :laugh:
Teraz juz nic na noc nie zostawiam, zeby sie rano nie przestraszyc :laugh:

Piersi tez zaczely mocniej bolec od wczoraj wieczora :lol:

Juz w srode sie wszystko wyjasni! :)

Nie wiem czy wam mowilam, ale ja jestem od samego poczateczku na duphastonie!
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275640 przez gorla
Lacrus doberek :) Nikusia pisała , ze test negatyw i jak narazie nic więcej ni wiemy. Jak tam ćwiczonka??

Majówka duphaston profilaktycznie dał czy jak?? i jednak mdłości cie dopadły, chciałaś to masz :silly:

Emka daj znaka jak na lodowicho sie bedziesz wybierać :P tyz pójdę i bede się przyglądać wszystkim i pytać, która to ty :blink: :blink: az mnie wkońcu wyrzuca za zakłocanie :S :S :S ja za tydzień w niedzielę idę, nie jezdziłam z 5 lat chyba

ja autko odkurzyłam :lol: ale jestem dumna z siebie, nie nawidze tego robić, raz na kilka tygodni z wielkim bólem to robię :silly: :silly:

agnessa na która masz gina??
12 lata 11 miesiąc temu #275647 przez bidol
Agnesssa - nie martw się. u mnie było tylko widać pęcheżyk z ciałkiem żółtym. Ale już się uspokoiłamże jest cokolwiek, a nie tylko moja wyobraźnia :lol:

Majówka ja też na duphastonie i nospie forte ( do niedawna 3 x dziennie - teraz już 2 )

Aguśka - :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #275654 przez Majowka
Gorla, mi lekarz powiedzial, ze w moim przypadku - PCO, kazda ciaza jest zagrozona, wiec brac profilaktycznie przez pierwsze miesiace :(

Tobie Bidol, tez profilaktycznie?
12 lata 11 miesiąc temu #275659 przez agnesssa
Gorla gina mam a 17:40

Bidol no właśnie o to chodzi, żeby chociaż był pęcherzyk

Jeszcze raz dziewczyny dzięki za wsparcie, jesteście kochane :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275661 przez gorla
didol czyli dupek działa :kiss:

Mówiłam Wam co mnie się Oliwka pytała? :lol: :lol:

Mamo czy boli cię jeszcze macica?
Ja: Dziecko moje a co to jest macica? :cheer: :cheer: :cheer:
No co ty mamo nie wiesz, to w brzuchu gdzie dziecko jest

A wczoraj nasza suczka piszczała a Oliwia Co ona tak piszczy, moze ją boli bo urodziła :cheer: :cheer: :cheer: pies się oszczenił w grudniu i mówie, ze jej już nie boli. Chyba za dużo gadałam o tym przez ten czas i Oliwce sie udzieliło :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Majówko tez mam PCO :silly: hiperprolaktynemie tez, ale badałam przed ciąża i oki było, tarczyca też ... zdaje mi sie, ze brałam luteinę przy Oliwii ale krótko, bo nie było żadnych komplikacji, tylko od 4 miesiąca miałam juz mleko :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275663 przez bidol
Majówka - poprzednią ciążę prawie całą brałam - zagrożona i ta też, częste bóle brzucha a później skórcze i pare razy w szpitalu leżałam. Teraz mam nadzieje że się obędzie :)

gorla - didol to ja??? :silly: tak działa :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #275666 przez gosiak
a gdzie jest mesy? :laugh: :laugh: dziś ja ją pościgam :woohoo: :woohoo:

ja tez uwielbiam łyżwy, ale męża nie wyciągnę bo siary mi narobi :silly: bo jeździć nie umie, kiedys jak bylismy na wakacjach kupiliśmy sobie rolki i śmigaliśmy tzn ja śmigałam a On się zawijał wokół słupa :laugh: siara nie przyznawałąm sie do niego B) :blush: a najlepsze jak tyłem z chodnika na ulice zjeźdżał :laugh: na czterech łapach :laugh: :laugh: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275668 przez emka
Majówka Ja brałam dupka w pierwszej ciąży i może dzieki niemu udało mi sie ją donosić, teraz też lekarz mówił, że zaraz jak zajde to go dostanę, profilaktycznie , przez te poronienia. A Ty jesteś fajna :lol: ja nienawidzę rzygania, cieszyłam sie ze tego w ciaży nie miałam :) ale słyszałam ze jak jest dużo hormonów ciążowych to wtedy sie takie dolegliwości nasilają. :lol: Będzie dobrze! Trzymam kciuki :)

Gorla, W ten weekend wyjeżdżam, będe opiekunką na wypadzie z chórku do którego wiki należy :) :silly: Ja nigdy na łyżwach nie jeździłam , jak zobaczysz najwiekszą łamagę , to bedę JA :) A tak serio to mozemy sie zgadać... :blink:

Gosiak Właśnie gdzie jest mesy??? testuje ??

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275670 przez Majowka
Ojeny Bidol :kiss:
Zycze ci tego z calego serca!

Oliwka, kochana :laugh:

Emka, nie zebym ja lubila :laugh: , ale wiesz stres mnie ogarnia, jak objawow nie ma, wiec jak sie cos pojawia, to ciesze sie jak glupia
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia