- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275564 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
chłopek gorla Ja też mogę mieć 2 córy , nie obrażę się, Ja tez wybieram sie na to lodowisko i jakos dojechać nie mogę! Ale jedziemy w ten weekend na Kaszuby do Stężycy tam podobno jest śnieg
Agnessa Bardzo mocno zaciskam kciuki, ale na pewno będzie dobrze, zobaczysz. Nie dziwie ci sie też bym szczękała zębolami Przytulam mocno I daj szybko znać co i jak !
Majówka A jak Ty sie czujesz? Dalej spokojnie?
Agnessa Bardzo mocno zaciskam kciuki, ale na pewno będzie dobrze, zobaczysz. Nie dziwie ci sie też bym szczękała zębolami Przytulam mocno I daj szybko znać co i jak !
Majówka A jak Ty sie czujesz? Dalej spokojnie?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez emka.
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275586 przez agnesssa
Lacrjka Nikusia pisała, ze test wyszedł negatywny, ale @ ciągle nie ma więc ja wciąż trzymam kciuki
Majówka Gorla Emka dzięki za dobre słowo
Chłopek w takim razie ja Ci życzę córki
Majówka Gorla Emka dzięki za dobre słowo
Chłopek w takim razie ja Ci życzę córki
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez agnesssa.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 11 miesiąc temu #275588 przez gosiak
Ja tez się witam w poniedziałek
no właśnie Nikusia gdzie jest na skarbku też nic nie odnotowała
Agnessa trzymam kciuki za wizyte, na pewno będzie ok i nie denerwuj się jak nic nie zobaczysz bo to jeszcze wczesna ciąża ja wiem że będzie dobrze
no właśnie Nikusia gdzie jest na skarbku też nic nie odnotowała
Agnessa trzymam kciuki za wizyte, na pewno będzie ok i nie denerwuj się jak nic nie zobaczysz bo to jeszcze wczesna ciąża ja wiem że będzie dobrze
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275595 przez Majowka
Emka, wczoraj bylo malutkie rzyganko, no nareszcie ale to dlatego, ze zmienilam kolejnosc prysznic-sniadanko i zobaczylam naczynia po sobotnim sniadaniu
Teraz juz nic na noc nie zostawiam, zeby sie rano nie przestraszyc
Piersi tez zaczely mocniej bolec od wczoraj wieczora
Juz w srode sie wszystko wyjasni!
Nie wiem czy wam mowilam, ale ja jestem od samego poczateczku na duphastonie!
Teraz juz nic na noc nie zostawiam, zeby sie rano nie przestraszyc
Piersi tez zaczely mocniej bolec od wczoraj wieczora
Juz w srode sie wszystko wyjasni!
Nie wiem czy wam mowilam, ale ja jestem od samego poczateczku na duphastonie!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Majowka.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275640 przez gorla
Lacrus doberek Nikusia pisała , ze test negatyw i jak narazie nic więcej ni wiemy. Jak tam ćwiczonka??
Majówka duphaston profilaktycznie dał czy jak?? i jednak mdłości cie dopadły, chciałaś to masz
Emka daj znaka jak na lodowicho sie bedziesz wybierać tyz pójdę i bede się przyglądać wszystkim i pytać, która to ty az mnie wkońcu wyrzuca za zakłocanie ja za tydzień w niedzielę idę, nie jezdziłam z 5 lat chyba
ja autko odkurzyłam ale jestem dumna z siebie, nie nawidze tego robić, raz na kilka tygodni z wielkim bólem to robię
agnessa na która masz gina??
Majówka duphaston profilaktycznie dał czy jak?? i jednak mdłości cie dopadły, chciałaś to masz
Emka daj znaka jak na lodowicho sie bedziesz wybierać tyz pójdę i bede się przyglądać wszystkim i pytać, która to ty az mnie wkońcu wyrzuca za zakłocanie ja za tydzień w niedzielę idę, nie jezdziłam z 5 lat chyba
ja autko odkurzyłam ale jestem dumna z siebie, nie nawidze tego robić, raz na kilka tygodni z wielkim bólem to robię
agnessa na która masz gina??
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gorla.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 11 miesiąc temu #275647 przez bidol
Agnesssa - nie martw się. u mnie było tylko widać pęcheżyk z ciałkiem żółtym. Ale już się uspokoiłamże jest cokolwiek, a nie tylko moja wyobraźnia
Majówka ja też na duphastonie i nospie forte ( do niedawna 3 x dziennie - teraz już 2 )
Aguśka -
Majówka ja też na duphastonie i nospie forte ( do niedawna 3 x dziennie - teraz już 2 )
Aguśka -
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275661 przez gorla
didol czyli dupek działa
Mówiłam Wam co mnie się Oliwka pytała?
Mamo czy boli cię jeszcze macica?
Ja: Dziecko moje a co to jest macica?
No co ty mamo nie wiesz, to w brzuchu gdzie dziecko jest
A wczoraj nasza suczka piszczała a Oliwia Co ona tak piszczy, moze ją boli bo urodziła pies się oszczenił w grudniu i mówie, ze jej już nie boli. Chyba za dużo gadałam o tym przez ten czas i Oliwce sie udzieliło
Majówko tez mam PCO hiperprolaktynemie tez, ale badałam przed ciąża i oki było, tarczyca też ... zdaje mi sie, ze brałam luteinę przy Oliwii ale krótko, bo nie było żadnych komplikacji, tylko od 4 miesiąca miałam juz mleko
Mówiłam Wam co mnie się Oliwka pytała?
Mamo czy boli cię jeszcze macica?
Ja: Dziecko moje a co to jest macica?
No co ty mamo nie wiesz, to w brzuchu gdzie dziecko jest
A wczoraj nasza suczka piszczała a Oliwia Co ona tak piszczy, moze ją boli bo urodziła pies się oszczenił w grudniu i mówie, ze jej już nie boli. Chyba za dużo gadałam o tym przez ten czas i Oliwce sie udzieliło
Majówko tez mam PCO hiperprolaktynemie tez, ale badałam przed ciąża i oki było, tarczyca też ... zdaje mi sie, ze brałam luteinę przy Oliwii ale krótko, bo nie było żadnych komplikacji, tylko od 4 miesiąca miałam juz mleko
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gorla.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275663 przez bidol
Majówka - poprzednią ciążę prawie całą brałam - zagrożona i ta też, częste bóle brzucha a później skórcze i pare razy w szpitalu leżałam. Teraz mam nadzieje że się obędzie
gorla - didol to ja??? tak działa
gorla - didol to ja??? tak działa
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez bidol.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 11 miesiąc temu #275666 przez gosiak
a gdzie jest mesy? dziś ja ją pościgam
ja tez uwielbiam łyżwy, ale męża nie wyciągnę bo siary mi narobi bo jeździć nie umie, kiedys jak bylismy na wakacjach kupiliśmy sobie rolki i śmigaliśmy tzn ja śmigałam a On się zawijał wokół słupa siara nie przyznawałąm sie do niego a najlepsze jak tyłem z chodnika na ulice zjeźdżał na czterech łapach
ja tez uwielbiam łyżwy, ale męża nie wyciągnę bo siary mi narobi bo jeździć nie umie, kiedys jak bylismy na wakacjach kupiliśmy sobie rolki i śmigaliśmy tzn ja śmigałam a On się zawijał wokół słupa siara nie przyznawałąm sie do niego a najlepsze jak tyłem z chodnika na ulice zjeźdżał na czterech łapach
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275668 przez emka
Majówka Ja brałam dupka w pierwszej ciąży i może dzieki niemu udało mi sie ją donosić, teraz też lekarz mówił, że zaraz jak zajde to go dostanę, profilaktycznie , przez te poronienia. A Ty jesteś fajna ja nienawidzę rzygania, cieszyłam sie ze tego w ciaży nie miałam ale słyszałam ze jak jest dużo hormonów ciążowych to wtedy sie takie dolegliwości nasilają. Będzie dobrze! Trzymam kciuki
Gorla, W ten weekend wyjeżdżam, będe opiekunką na wypadzie z chórku do którego wiki należy Ja nigdy na łyżwach nie jeździłam , jak zobaczysz najwiekszą łamagę , to bedę JA A tak serio to mozemy sie zgadać...
Gosiak Właśnie gdzie jest mesy??? testuje ??
Gorla, W ten weekend wyjeżdżam, będe opiekunką na wypadzie z chórku do którego wiki należy Ja nigdy na łyżwach nie jeździłam , jak zobaczysz najwiekszą łamagę , to bedę JA A tak serio to mozemy sie zgadać...
Gosiak Właśnie gdzie jest mesy??? testuje ??
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez emka.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275670 przez Majowka
Ojeny Bidol
Zycze ci tego z calego serca!
Oliwka, kochana
Emka, nie zebym ja lubila , ale wiesz stres mnie ogarnia, jak objawow nie ma, wiec jak sie cos pojawia, to ciesze sie jak glupia
Zycze ci tego z calego serca!
Oliwka, kochana
Emka, nie zebym ja lubila , ale wiesz stres mnie ogarnia, jak objawow nie ma, wiec jak sie cos pojawia, to ciesze sie jak glupia
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Majowka.