- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #275709 przez Mirella
Majówka a wziąć Cię i palnąć??????????????? eehhh, muszę tu Emme zagnać do Ciebie, ona tez ma PCOS i śliczną Tolę do kompletu, może Ci do rozumu przemówi
I kto to jeszcze do palniecia był? Agnesssa chyba, no to masz Agnesssa, aaa maaaaaasz!!!!!!!!
co to w ogóle za pomysły żeby ciężarówki takie durne pomysły miały jedna przez drugą???????????????????
Grypy żołądkowej to raczej nie mam, brak podstawowych objawów, ale masakryczne osłabienie to jak najbardziej.
I kto to jeszcze do palniecia był? Agnesssa chyba, no to masz Agnesssa, aaa maaaaaasz!!!!!!!!
co to w ogóle za pomysły żeby ciężarówki takie durne pomysły miały jedna przez drugą???????????????????
Grypy żołądkowej to raczej nie mam, brak podstawowych objawów, ale masakryczne osłabienie to jak najbardziej.
Temat został zablokowany.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 11 miesiąc temu #275748 przez agnesssa
Gorla ja też w 11 tc poroniłam, z tym, ze ja musiałam do szpitala jechać i miałam zabieg I mimo, że byłam w szpitalu to mi powiedzieli, że jak chce to muszę im zgłosić, ze cytuje: "resztki po poronieniu na badania genetyczne chce zgłosić", co kosztuję bardzo dużo, i na co mnie nie było stać
też jestem ciekawa czy mi będzie kazała brać progesteron, bo cały czas brałam po owulacji przez 10 dni z powodu niedomogi fazy lutealnej, a teraz nic nie biorę, bo po luteinie mam jakieś zapalenie, i jak będzie mi kazała brać to o dupka będę prosić
też jestem ciekawa czy mi będzie kazała brać progesteron, bo cały czas brałam po owulacji przez 10 dni z powodu niedomogi fazy lutealnej, a teraz nic nie biorę, bo po luteinie mam jakieś zapalenie, i jak będzie mi kazała brać to o dupka będę prosić
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275751 przez chłopek
a ja wróciłam, byłam u siostry i reklamówke kiwi dostałam teść siostry przywiózł
mam nadzieje ze w środe mi zrobi usg bo strasznie sie martwie, z Ksawciem tak nie miałam. Martwie sie ze czasem czuje takie muskanie w brzuchu a później cały tydzien nic
mam nadzieje ze w środe mi zrobi usg bo strasznie sie martwie, z Ksawciem tak nie miałam. Martwie sie ze czasem czuje takie muskanie w brzuchu a później cały tydzien nic
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez chłopek.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #275772 przez nikusia1988
Cześć dziewczynki
Nie dawałam znaku życia ani tu ani na skarbku bo byłam na weekendzie u moich rodziców i nie siedziałam tam na necie... a tempki rano tam też nie mierzyłam więc nie wiem jaka dzisiaj była, ale jutro rano napewno zmierze i rano raporcik napisze Albo nie bedę musiała mierzyc bo już mnie zaatakuje @ z samego rana...
ViFi tak wiem że wyższe tempki oznaczaja ciążę dlatego mierze ale i tak mam przeczucie że jutro zobacze niską...
Nie dawałam znaku życia ani tu ani na skarbku bo byłam na weekendzie u moich rodziców i nie siedziałam tam na necie... a tempki rano tam też nie mierzyłam więc nie wiem jaka dzisiaj była, ale jutro rano napewno zmierze i rano raporcik napisze Albo nie bedę musiała mierzyc bo już mnie zaatakuje @ z samego rana...
ViFi tak wiem że wyższe tempki oznaczaja ciążę dlatego mierze ale i tak mam przeczucie że jutro zobacze niską...
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej