BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #290983 przez Insomnia
Gorla ja ma lenia paskudnego ale niebawem zbieram sie do pracy... i juz wiem że mnie czeka masakryczny dzień

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290986 przez gorla
U mnie 15 st. mrozu

No niech troche pomrozi, bo mi zboże nie urosnie i chleba nie dostaniecie hehe bedziecie ryż jesc i wam skosne pipki sie zrobią

mesy no jasne, ja mam stan zapalny wyszło mi z cytologii przed chwilką dzwoniłam a nic nie czuje. Moze tyż mam jakąś bakterie

Inso możes zabrac Oliwkę na sanki bo mi sie dzis nie uśmiecha isc, a jej obiecała, potem ci gorące kakoło postawiem :lol: nudic sie nie bedziesz

Majówko i ty sie tam nie przezięb przy oknie!! ja mam jeszcze smaka na racuchy :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #290989 przez Insomnia
Gorla no chętnie ale nie zdążę :silly: a gdzie pracujesz i co robisz? Bo nie pamiętam czy pisałaś czy nie

12 lata 11 miesiąc temu #290994 przez gorla
Inso w telekomunikacji, szczyt marzen to nie jest, siedze i dzwonie po abonentach , żeby przeszli do tp bo im sie umowa konczy gdzie indziej, mam baze starych dziadków, nieraz babcie gadaja różne śmieszne rzeczy :laugh: :laugh: atmosfera super, babki fajne ale mysle że długo nie porobie, bo grosze marne
12 lata 11 miesiąc temu #290996 przez Insomnia
Ale masz jakąś umowę?

12 lata 11 miesiąc temu #291003 przez gorla
narazie zlecenie, po 3 miechach o pracę
12 lata 11 miesiąc temu #291009 przez Insomnia
Gorla zawsze między ludźmi troche czasu spędzisz :silly:
Uciekam do pracy :silly:

12 lata 11 miesiąc temu #291019 przez ann-sunshine
Witajcie w ten mroźny ale baaarddzoo słoneczny poranek :lol:

Zaczynamy 40 tydzień ciąży, w weekend pomęczę chyba męża żeby sprawę przyspieszyć :blush: a póki co idę na spacer, żeby dzidzi się ładnie do całej akcji układało.

Pozdrówki dla wszystkich staraczek (nie poddawać się!) i dla ciężaróweczek (zdrówka i spokoju życzę)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291022 przez emka
gorla Wielu moich znajomych tam pracowało i wszyscy chwalili atmosferę. :silly: Zimorra dziesiaj, u nas jeszcze piec wysiadł bo wody w nim zabrakło obudziłam się przemarznięta. Na szczeście już mąż sie uporał z usterką. Najlepsze jest to ze zgubiliśmy rachunek za gaz,a jakoś nam tam nie po drodze, mam nadzieje zę nam nie odłączą na te mrozy :)

Mesy

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Czekam na @ jutro ma zawitać, czuję ze już puka do drzwi :) :blink: Ale kolejny cykl nie mam plamień - cud nad wisłą... :woohoo:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 11 miesiąc temu #291025 przez ViFi
mesy napisał:

dzieki ViFi ;) ;)

u mnie było odwrotnie ja miałam te bakterie i lekarz z automatu wypisała leki dla mnie i meża ponieważ stwierdził ze oboje się musimy przeleczyć

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 11 miesiąc temu #291028 przez mesy
emka ale to ma mój mąż a nie ja :P :P
mnie nic nie sędzi cytologia wyszła mi dobrze :P :P :P :P :P :P
12 lata 11 miesiąc temu #291032 przez ViFi
mesy napisał:

emka ale to ma mój mąż a nie ja :P :P
mnie nic nie sędzi cytologia wyszła mi dobrze :P :P :P :P :P :P

to nie wychodzi w cytologi tylko z posiewu i nie ma objawów

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 11 miesiąc temu #291035 przez mesy
To że nie ma objawów to wiem bo mój nie miał żadnych objawów :P :P :P
12 lata 11 miesiąc temu #291050 przez Lacrijka
Zawsze jest tak(tzn powinno), ze leczy sie oboje partnerów. Skoro u twojego meza wyszla bakteria to jest duze prawdopodobienstwo ze Ty tez ja masz. I w tym momencie leczenie Twojego meza jest bezsensowne, bo on moze tepic bakterie antybiotykiem a podczas krzyza znów od Ciebie załapie (teoretycznie) Nawet jak u kobity wyjdzie grzybek, to madry gin, przepisze tez cos dla męża. Wtedy leczenie ma sens. Ale to przeciez tak oczywiste ze az wstyd mi o tym tu pisac
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291051 przez emka
mesy wiem, wiem teraz doczytałam ze to gorla o tej cytologii pisała, pokiełbasiło mi sie :blush:

Vifi czyli trzeba zrobić powsiew? A jak byłam u gina to mówiłam, ze chce tak na wszelki wypadek a on mi na to ze zawsze są jakieś bakterie i tyle...

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka