BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 10 miesiąc temu #321888 przez emka
mesy Ile ci sie spóźnia? NIe chcesz testa zrobić??? :blink:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #321889 przez bidol
Majówka - Wasze zachowanie jest całkowicie normalne :laugh: i zdrowe :laugh: :laugh:

Mesy - uuuu tak z rana :ohmy: :ohmy: tak zwany poranniak :laugh: :laugh: zazdroszczę :) ja od miesiąca na głodzie - Jędrula już jak nakręcony chodzi :dry: :silly:

Magduska - trzymam kciuki za Ciebie i Męża :kiss: :kiss: :kiss:

Gorla - to zazdroszczę - mnie męczy do dziś :X

Chłopek
- my z dzidkiem też do 10 :woohoo: ale ja w nocy nie śpię :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #321894 przez mesy
emka dopiero 1 dzień :P :P ale temp się trzyma :angry:

bidol no trza wszystkiego spróbować żeby wymusić hehe nie cierpię czekać :lol: :lol:
A jak na nią czekam to się ze mną bawi :P :P :P a jak jej nie chciałam to przychodziła se kiedy jej się podobało heh
12 lata 10 miesiąc temu #321900 przez chłopek
bidol to ja ostatnio spie w nocy, aale rano juz o 6 na nogach
12 lata 10 miesiąc temu #321916 przez gorla
bidolku ja nigdy w żadnej ciązy nie miałam wymiotów, mdłości jedynie i to zwykle góra przez miesiąc, ale macica sie powieksa :lol: przy mojej chudości zaraz widać hehe i wiecej jem i zaraz mi brzuch wywaliło jak u niedożywionych

chłopek my z małzem tez nie spimy w nocy, bo niemozemy, wiosna idie :silly:

mesy ja nie mam pary do fasolindy???!!! jesteś podejrzana :lol: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #321926 przez chłopek
gorla ja w nocy śpię :) tylko rano już nie, dzieci nie dają ciebie tez to czeka zobaczysz niedłygo tez nie bedziesz spała bo maluch bedzie szalał
no a mesy faktycznie podejrzana
12 lata 10 miesiąc temu #321932 przez gorla
chłopek Oliwia tak mi dała w kosc że nastepne juz gorse byc nie moze. Pierwsza noc z Olwią przespałam jak skonczyła 2 lata, a do dzis jak ma katar nawet mały biadoli całą noc :ohmy: :ohmy: :ohmy: ma to po swoim ojcu :silly: :silly: ja wogóle cierpie na bezsenność przez astmę sto razy sie budze a rano tak oczy sczypią jakbym była na bibce w nocy
12 lata 10 miesiąc temu #321943 przez chłopek
no to masz dwoje biadolących dzieci domu:)
12 lata 10 miesiąc temu #321965 przez bidol
no no no - bidola zostawcie w spokoju :P :P :P :P
12 lata 10 miesiąc temu #321970 przez mesy
Nie jestem podejrzana :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
może owu miałam później :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #322069 przez agnesssa
Hej kobietki :laugh:

Byłam dzisiaj na przezierności karkowej i wizyta była po prostu cudowna :silly: :silly: mój maluszek ma już 5,5 cm i się kręcił dzisiaj pięknie, mam filmik 4d i zdjęcia :woohoo: Wszystkie badanie pomyślne, serduszko super pika, nosek cudny taki lekko zadarty nie wskazuje na żadne wady, i przezierność też ok

To moja kruszynka

No i mój mąż z ginką twierdzą, że widzieli siusiaka (muszę się przyznać, że ja też coś widziałam)Pani doktor powiedziała, że jeszcze nie na 100% ale raczej będzie chłopak :blush:

Zarażajcie się dziewczyny, no i nie zdążyłam Was czytać, tylko z ostatnich postów widzę, że Mesy podejrzana....rób teściora, Tobie się nigdy @ nie spóźniłą :silly: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 10 miesiąc temu #322076 przez bidol
Agnesssa - Superaśny dzidek :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
i bardzo prawdopodobne że będzie chłopczyk - bo to rok chłopców
u nas na lipcówkach same chopaki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cieszę się że zdrowy i że rodzice szczęśliwi :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: myśleliście o imionach???
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #322085 przez agnesssa
Bidolku no właśnie, że zawsze chciałam mieć pierwszą córeczkę, ale imię wybrane miałam tylko dla chłopca, bo dla dziewczynki to bardzo trudny wybór jak dla mnie. Podoba nam się Maksymilian, a moi rodzice są tak zachwyceni, że mogą mieć wnuka Maksymilianka, że od początku ciąży mówili, że to Maxiu będzie... ale jeszcze nie jest na 100% bo jak dla mnie równie dobrze mogliśmy widzieć pępowinę, zresztą same oceńcie :unsure:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 10 miesiąc temu #322096 przez mesy
agnesssa super że wszystko ok :lol: :lol: brzuchol pogłaskaj od cioci Ani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #322113 przez bidol
Agnesssa - no siusiak jak malowany :S
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
ale słodki bobasek :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

08.03 - w dzień kobiet też mam USG - już nie mogę się doczekać - żeby łobuza zobaczyć :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia