- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #322593 przez Mirella
My wybraliśmy imiona chyba z pięć lat przed Duśką jak nie lepiej, ot tak sobie, dla zabawy Ale wybór był jak najbardziej poważny i obowiązujący. Jak Duśka miała dwa miesiące to wybraliśmy imię dla jej siostrzyczki Bo co by nie mówić imię w zapasie musi być
Temat został zablokowany.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 10 miesiąc temu #322634 przez gorla
Lacra super zniosłaś badanko i bez znieczulenia!!! dzielna dziewczynka zasłużyłaś na żelusia
Agnessa ja też siusiaka widzę , ale z tym różnie jak mówi Mirella cieszę sie ze wszystko z dzidkiem oki Max fajnę imię , mam je na mojej liście tyż hehe
A Mesy przekazuje że @ przylazła wczoraj wieczorem!!! u niej dalej forum nie działa
Majóweczko ja sie czuje na chłopca ale chciałabym drugą dziewczynkę , yłaby Nadia, a chłopiec Szymon.
Ogólnie super się czuję , śpiąca trochę, a tak ciut miód i malina
Gosiak teraz twoja kolej na zabieg!!!! będzie dobrze, trzymiem kciuki aż do środy
madziasku Hanusia słodka i ma taką dorosłą poważną minę
Agnessa ja też siusiaka widzę , ale z tym różnie jak mówi Mirella cieszę sie ze wszystko z dzidkiem oki Max fajnę imię , mam je na mojej liście tyż hehe
A Mesy przekazuje że @ przylazła wczoraj wieczorem!!! u niej dalej forum nie działa
Majóweczko ja sie czuje na chłopca ale chciałabym drugą dziewczynkę , yłaby Nadia, a chłopiec Szymon.
Ogólnie super się czuję , śpiąca trochę, a tak ciut miód i malina
Gosiak teraz twoja kolej na zabieg!!!! będzie dobrze, trzymiem kciuki aż do środy
madziasku Hanusia słodka i ma taką dorosłą poważną minę
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 10 miesiąc temu #322641 przez gosiak
Mirella napisał:
Mirelluś w środę zabieg, a we wtorek już musze tam liść i co najgorsze spać i co jeszcze gorsze musze już tam o 8 30 być, i sie nie wyśpię bahahaah a czy dowiem się że wszystko dobrze to sie jeszcze łokarze z całego tego cyrku najbardziej się stresuję tym że właśnie będę musiała tam spać, chyba weznę ze sobą koszulkę eMka i będe w nią płakusiac sobie
dziękuję za kciuki kochane
madzasku słodka Hania Twa, buziaczki dla niej
Gosiak a Ty kiedy się idziesz dowiedzieć że wszystko dobrze?
Mirelluś w środę zabieg, a we wtorek już musze tam liść i co najgorsze spać i co jeszcze gorsze musze już tam o 8 30 być, i sie nie wyśpię bahahaah a czy dowiem się że wszystko dobrze to sie jeszcze łokarze z całego tego cyrku najbardziej się stresuję tym że właśnie będę musiała tam spać, chyba weznę ze sobą koszulkę eMka i będe w nią płakusiac sobie
dziękuję za kciuki kochane
madzasku słodka Hania Twa, buziaczki dla niej
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
12 lata 10 miesiąc temu #322663 przez @nulka
madziaska Hanka pikna jak malowanie
no właśnie dla takich rajtek pasiastych to bym kciałam córeczke
gorla tak trzymaj, fajnie że wsio ok
gogasku bedzie git
napiszę Ci to co Lakrze: rachu ciachu i po strachu\
a ze spaniem w szpitalu to koszmar to fakt,
więc poproś te cholery w drewniakach, żeby Ci na noc dały tablete, oni tam chętnie serwują a spała będziesz jak dzidzia i najważniejsze że będziesz wyspana i wypoczęta w dniu badanka.
A jak ludź wypoczęty to i nastawienie do przyrody bardziej pozytywne
No i co najważniejsze - jak będziesz myśleć tylko o tym po co to robisz to czas szybciej minie
no właśnie dla takich rajtek pasiastych to bym kciałam córeczke
gorla tak trzymaj, fajnie że wsio ok
gogasku bedzie git
napiszę Ci to co Lakrze: rachu ciachu i po strachu\
a ze spaniem w szpitalu to koszmar to fakt,
więc poproś te cholery w drewniakach, żeby Ci na noc dały tablete, oni tam chętnie serwują a spała będziesz jak dzidzia i najważniejsze że będziesz wyspana i wypoczęta w dniu badanka.
A jak ludź wypoczęty to i nastawienie do przyrody bardziej pozytywne
No i co najważniejsze - jak będziesz myśleć tylko o tym po co to robisz to czas szybciej minie
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #322679 przez Mirella
madziaska napisała:
[/quote]
tak wyglądała Duśka jak była ciut młodsza od Hani, mój mąż mówi że dałby się wkręcić że to to samo dziecko zdjęcie obróciłam, więc może trochę dziwnie wyglądać
a tak wygląda teraz:
No więc same rozumiecie że Hanię to nie tylko adoptować ale i porwać bym powinna
Pisałam posta i gdzieś polazł, nie wiecie gdzie?
Gosiak, no weź, jedna noc to jak trening, rodzić pójdziesz na kilka nocy
Nie wiem jak się śþi na ginekologii, na patologii i na położnictwie się śpi wcale, więc i tak na razie jesteś w dobrej sytuacji
@nulka jak tam powrót do staranek?
[/quote]
tak wyglądała Duśka jak była ciut młodsza od Hani, mój mąż mówi że dałby się wkręcić że to to samo dziecko zdjęcie obróciłam, więc może trochę dziwnie wyglądać
a tak wygląda teraz:
No więc same rozumiecie że Hanię to nie tylko adoptować ale i porwać bym powinna
Pisałam posta i gdzieś polazł, nie wiecie gdzie?
Gosiak, no weź, jedna noc to jak trening, rodzić pójdziesz na kilka nocy
Nie wiem jak się śþi na ginekologii, na patologii i na położnictwie się śpi wcale, więc i tak na razie jesteś w dobrej sytuacji
@nulka jak tam powrót do staranek?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Mirella.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #322876 przez ann-sunshine
Lacra mam nadzieję, że już po stresie i że się odezwiesz po badankach.
Ty mi prytt i że zdjęcie, a dziecko mi w ryk, że cyc i że natychmiast, więc nie da się tak na zawołanie, ale masz tu specjalnie dla Cioci Lacry
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Duśka im starsza tym ładniejsza, nie mogę się napatrzeć normalnie
Ty mi prytt i że zdjęcie, a dziecko mi w ryk, że cyc i że natychmiast, więc nie da się tak na zawołanie, ale masz tu specjalnie dla Cioci Lacry
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Duśka im starsza tym ładniejsza, nie mogę się napatrzeć normalnie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez ann-sunshine.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
12 lata 10 miesiąc temu #322890 przez ann-sunshine
Mirellko teraz na spacer śmigamy potem bardziej aktualne zdjęcie specjalnie dla Ciebie wklęję.
A o Lacrze już doczytałam, tym bardziej jej się prezentos w postaci foty należy
A o Lacrze już doczytałam, tym bardziej jej się prezentos w postaci foty należy
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
12 lata 10 miesiąc temu #322921 przez Lacrijka
No piękne mam forumkowe dzieciaczki, słodkości ciocine To sie doczekałam piękniuchów, juz brak mojego mnie tak nie przeraza mając takie w zanadrzu
Mirell, pisalas mi zebym dala sobie spokój z lekarzami, nawet sobie nie wyobrazasz jak bardzo bym chciala.. Niestety, dwa lata staran bezowocnych mi na to nie pozwalają. Mam cykle z CLO a to cholerstwo wymaga monitu, a bez CLO mam cykle bezowulacyjne niewiedziec czemu bo hormony mam książkowe.
Tak wiec, juz taki Lacry los..
A musze Wam powiedziec, ze wczoraj mój maz oglosił mnie mistrzem allegro !!! Wczoraj o 15 wystawilam swoje autko na sprzedaz a o 16 juz było sprzedane.. i mowia niby ze tak ciezko jest sprzedac samochód I teraz mam problem, bo w tydzien musze znajdnac nowe bo to pani dzis zabiera a dałam specjalnie zawyzona cene zeby postało troche a ja bym sobie w tym czasie wylukała okazje, a tu doopa
Mirell, pisalas mi zebym dala sobie spokój z lekarzami, nawet sobie nie wyobrazasz jak bardzo bym chciala.. Niestety, dwa lata staran bezowocnych mi na to nie pozwalają. Mam cykle z CLO a to cholerstwo wymaga monitu, a bez CLO mam cykle bezowulacyjne niewiedziec czemu bo hormony mam książkowe.
Tak wiec, juz taki Lacry los..
A musze Wam powiedziec, ze wczoraj mój maz oglosił mnie mistrzem allegro !!! Wczoraj o 15 wystawilam swoje autko na sprzedaz a o 16 juz było sprzedane.. i mowia niby ze tak ciezko jest sprzedac samochód I teraz mam problem, bo w tydzien musze znajdnac nowe bo to pani dzis zabiera a dałam specjalnie zawyzona cene zeby postało troche a ja bym sobie w tym czasie wylukała okazje, a tu doopa