BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 10 miesiąc temu #322593 przez Mirella
My wybraliśmy imiona chyba z pięć lat przed Duśką jak nie lepiej, ot tak sobie, dla zabawy :lol: Ale wybór był jak najbardziej poważny i obowiązujący. Jak Duśka miała dwa miesiące to wybraliśmy imię dla jej siostrzyczki :lol: Bo co by nie mówić imię w zapasie musi być :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #322616 przez madziaska
Lacra właśnie się dopatrzyłam prośby o zdjęcie Hanki mojej. No to prosze specjalnie na zyczenie cioci Lacryyy moja Hania
12 lata 10 miesiąc temu #322634 przez gorla
Lacra super zniosłaś badanko i bez znieczulenia!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: dzielna dziewczynka zasłużyłaś na żelusia :kiss: :kiss: :kiss:

Agnessa ja też siusiaka widzę , ale z tym różnie jak mówi Mirella ;) cieszę sie ze wszystko z dzidkiem oki :kiss: :lol: :lol: Max fajnę imię , mam je na mojej liście tyż hehe

A Mesy przekazuje że @ przylazła wczoraj wieczorem!!! u niej dalej forum nie działa

Majóweczko ja sie czuje na chłopca :silly: ale chciałabym drugą dziewczynkę , yłaby Nadia, a chłopiec Szymon.

Ogólnie super się czuję , śpiąca trochę, a tak ciut miód i malina :kiss: :lol: :lol:

Gosiak teraz twoja kolej na zabieg!!!! będzie dobrze, trzymiem kciuki aż do środy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

madziasku Hanusia słodka i ma taką dorosłą poważną minę :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #322641 przez gosiak
Mirella napisał:

Gosiak a Ty kiedy się idziesz dowiedzieć że wszystko dobrze? :lol:

Mirelluś w środę zabieg, a we wtorek już musze tam liść i co najgorsze spać i co jeszcze gorsze musze już tam o 8 30 być, i sie nie wyśpię :S :huh: :angry: :laugh: :lol: bahahaah :laugh: a czy dowiem się że wszystko dobrze to sie jeszcze łokarze :dry: z całego tego cyrku najbardziej się stresuję tym że właśnie będę musiała tam spać, chyba weznę ze sobą koszulkę eMka i będe w nią płakusiac sobie :silly: :S :blush:

dziękuję za kciuki kochane :kiss:

madzasku słodka Hania Twa, buziaczki dla niej :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 10 miesiąc temu #322663 przez @nulka
madziaska :laugh: Hanka pikna jak malowanie
no właśnie dla takich rajtek pasiastych to bym kciałam córeczke :S :dry:

gorla tak trzymaj, fajnie że wsio ok :kiss:

gogasku bedzie git :kiss:
napiszę Ci to co Lakrze: rachu ciachu i po strachu\
a ze spaniem w szpitalu to koszmar :ohmy: to fakt,
więc poproś te cholery w drewniakach, żeby Ci na noc dały tablete, oni tam chętnie serwują a spała będziesz jak dzidzia i najważniejsze że będziesz wyspana i wypoczęta w dniu badanka.
A jak ludź wypoczęty to i nastawienie do przyrody bardziej pozytywne :blink:
No i co najważniejsze - jak będziesz myśleć tylko o tym po co to robisz to czas szybciej minie :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #322679 przez Mirella
madziaska napisała:

[/quote]

tak wyglądała Duśka jak była ciut młodsza od Hani, mój mąż mówi że dałby się wkręcić że to to samo dziecko ;) zdjęcie obróciłam, więc może trochę dziwnie wyglądać

a tak wygląda teraz:

No więc same rozumiecie że Hanię to nie tylko adoptować ale i porwać bym powinna

Pisałam posta i gdzieś polazł, nie wiecie gdzie?

Gosiak, no weź, jedna noc to jak trening, rodzić pójdziesz na kilka nocy :lol:

Nie wiem jak się śþi na ginekologii, na patologii i na położnictwie się śpi wcale, więc i tak na razie jesteś w dobrej sytuacji :lol:

@nulka jak tam powrót do staranek?
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #322756 przez gorla
Mirell noooo są bardzo a to bardzo podobne :lol: :lol: blizniaczki rzec można!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12 lata 10 miesiąc temu #322796 przez agnesssa
Madziaska piękna córcia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Mirella Klaudia miała troszkę dłuższe włoski, ale faktycznie podobne z Haneczką :woohoo: Nie dziwie, że chciałabym porwać :silly: :silly: :kiss:

Gorla kiedy masz kolejną wizytę :unsure: A Nadia i Szymon piękne imiona :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 10 miesiąc temu #322854 przez Majowka
Hania i Dusia przesliczne! Slodkie bobaski! :kiss: :kiss: :kiss:
A Dusia jak rosnie! :) Przeslicznie wyglada!

Gosiak, trzymam kciuki!!!!!!! :kiss:

Gorla swietnie! Samopoczucie dopisuje! :) Imiona sliczne!
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #322876 przez ann-sunshine
Lacra mam nadzieję, że już po stresie i że się odezwiesz po badankach.

Ty mi prytt i że zdjęcie, a dziecko mi w ryk, że cyc i że natychmiast, więc nie da się tak na zawołanie, ale masz tu specjalnie dla Cioci Lacry

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Duśka im starsza tym ładniejsza, nie mogę się napatrzeć normalnie
12 lata 10 miesiąc temu #322881 przez Mirella
Ciocia Lacra to jakieś chody ma czy co??? Ja też chcę specjalnie dla mnie Martusię!!! A Lacra już po badankach tak w ogóle, zdrowa jak rybka :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #322890 przez ann-sunshine
Mirellko teraz na spacer śmigamy potem bardziej aktualne zdjęcie specjalnie dla Ciebie wklęję.

A o Lacrze już doczytałam, tym bardziej jej się prezentos w postaci foty należy :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu #322898 przez Majowka
Sliczna Martusia! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #322920 przez agnesssa
Ann Martusia jest taka maleńka :woohoo: Śliczności blondaskowe :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 10 miesiąc temu #322921 przez Lacrijka
No piękne mam forumkowe dzieciaczki, słodkości ciocine :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: To sie doczekałam piękniuchów, juz brak mojego mnie tak nie przeraza mając takie w zanadrzu :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Mirell, pisalas mi zebym dala sobie spokój z lekarzami, nawet sobie nie wyobrazasz jak bardzo bym chciala.. Niestety, dwa lata staran bezowocnych mi na to nie pozwalają. Mam cykle z CLO a to cholerstwo wymaga monitu, a bez CLO mam cykle bezowulacyjne niewiedziec czemu bo hormony mam książkowe.
Tak wiec, juz taki Lacry los..

A musze Wam powiedziec, ze wczoraj mój maz oglosił mnie mistrzem allegro !!! Wczoraj o 15 wystawilam swoje autko na sprzedaz a o 16 juz było sprzedane.. i mowia niby ze tak ciezko jest sprzedac samochód :laugh: :laugh: :laugh: I teraz mam problem, bo w tydzien musze znajdnac nowe bo to pani dzis zabiera :( :( a dałam specjalnie zawyzona cene zeby postało troche a ja bym sobie w tym czasie wylukała okazje, a tu doopa :S
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia