BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 10 miesiąc temu #321216 przez chłopek
@nulka u nas nie jest ciepło w domu, bo przeważnie 18 stopni,
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #321225 przez @nulka
gosiak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
no taki scenariusz!!! splułam monitor po tym Twoim dziurawieniu :laugh: :laugh: :laugh:

mój ojciec miał wrzody stwierdzone po gastroskopii i wyleczył się sam bez leków, bo on uparty jest jak osioł
pił codziennie wodę po gotowanym siemieniu lnianym, na czczo szklankę a przed każdym posiłkiem kilka łyków. Nie stosował żadnej diety, nie unikał kawy, alkoholu.
Po roku takiej kuracji przestał miewać napady bólu. Do dzisiaj jednak stosuje rano na czczo to siemie, chyba z przyzwyczajenia

gorla no to same pozytywy, jest czym się cieszyć :)
12 lata 10 miesiąc temu #321226 przez chłopek
ja słyszałąm ze picie wody z alg pomaga wyleczyć wrzody
12 lata 10 miesiąc temu #321234 przez sylka
Mi ciotka przynosiła jakąś nalewkę chyba orzechówkę że niby pomaga na wrzody picie raz dziennie małej ilości. Tyle że u mnie wykluczyli wrzody a po 2 byłam w ciąży :P
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #321239 przez gorla
gosiak u mnie taki ból żołądka zdarza sie rzadko, ostatnio w zeszłym roku na lato, baaaardzo często mam mdłości i wymioty, tyle że u mnie wymioty to makabra .. mdleje, dusze się mroczki ciemno przed oczami , małz musi mnie trzymac bo nie ustane na nogach :P :P

Ostatnio w nocy mnie wzieło .coś zjadłam na kolacje, w łazience spał pies, poszłam tam na żyganko a marek znalał mnie na podłodze obok psa :silly: :silly: se leżałyśmy z Dorą, bo taka słaba byłam hehe

Kazdemu co innego pomaga na te wrzody
12 lata 10 miesiąc temu #321247 przez gosiak
muszę te siemię spróbować pić a nóż pomoże :blink: @nula nie ma co do śmiania, ja sobie jeszcze wyobrażam, że ta kamerka co do rurki jest przyczepiona (nigdy tego nie widziałam) odczepia się od rurki i spada mi tam w środku i gdzieś się zgubi hahhaah

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #321267 przez Majowka
dzieki dziewczyny!

Zobaczcie pisiorka :)

To zdjecie zrobione z dolu. Ma podkurczone nozki, a wsrodku ptaszek! :lol:

a tu piatka! :woohoo:

Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #321282 przez emka
Majóweczko Gratulacje!!! Ale sie uśmiałam! :laugh: :laugh: :laugh: Wżyciu nie wiedziałam tak genialnie zrobionego zdjątka na USG z tak wyraźnym ptaszkiem!!! :laugh:

A na koniec powiem.... A nie mówiłam! :) (Że będzie chłopak) :blush:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #321286 przez agnesssa
Majówka zdjęcia genialne :lol: :lol: Ja też nigdy nie wiedziałam tak wyraźnego świadectwa dla chłopca :lol: :lol: A rączka nadaje się na zdjęcie w ramkę :woohoo: :woohoo:

@nulka wykręcać się już nie będę wrzucę zdjęcie brzucholka jak tylko takowe będę posiadała :silly: A jak się czujesz, znaleźliście pozycje nie bolącą :unsure:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 10 miesiąc temu #321290 przez Majowka
Emka, dziekuje! :kiss:

Ja tez wiedzialam od dnia testa, ze to synus! :woohoo:

Nawet lekarz powiedzial, ze zostaly zrobione badania kobiet, ktore w momecie pozytywnego testu (nie pozniej) odczuwaja plec, to odczucie sprawdza sie w okolo 90 przypadkach :)

sylka napisał:

Gratuluję :) Też na początku miałam sen, że będę miała synka i się sprawdził. Zresztą jakoś od początku czułam że chłopiec będzie odkąd ujrzałam 2 kreseczki :) Wybraliście już imię?

Sylka, dziekuje bardzo! tez tak mialam jak zobaczylam 2 kreseczki :) Chyba bedzie Lucas :laugh: :laugh: :laugh:
...ale jeszcze nie zapadla ostateczna decyzja :)
12 lata 10 miesiąc temu #321294 przez nikusia1988
Majóweczko jak tylko zobaczyłam rączkę to od razu mi się przypomniała reklama sieci komórkowej Heyah :D :D :D he he he
Gratuluje bardzo chłopczyka!
A moja szwagierka właśnie teraz leży na porodówce i cesarke jej robią, i też będzie miała chłopaka :) Drugiego...
12 lata 10 miesiąc temu #321306 przez bidol
Święci Pańscy - forum działa :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #321308 przez mesy
Majowka super zdjątka :lol: :lol: :lol: jest i pierwsza piątka :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

bidol
mi jeszcze tak do końca nie działa :P :P :P dalej mi gada że jakieś zagrożenie zostało wykryte .... ale póki co nie wybija mnie z foruma :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #321333 przez Dorciaition
Majówka to cudownie! Gratuluję! Ale ma dużego siusiaka :silly:
A zdjęcie rączki cudowne!

Pozdrawiam Dziewczyny :kiss:

Alanek[*] :(
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #321334 przez Majowka
dzieki dziewczyny! :kiss:

hehe, Dorciu lekarz tez powiedzial, ze hojnie obdarowany przez nature! :lol:
Moderatorzy: kasiorailona