BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #321057 przez Majowka
dziewczyny,

Musze Wam to powiedziec! Jestem dzis najszczesliwsza na swiecie! :woohoo:
chloooooooooooooooooooooopczyk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rycze ze szczescia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ten sen naprawde sie spelnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
z calego serca zycze Wam tych emocji!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Jutro pokaze Wam siusiaczka :lol: i najslodsza na swiecie raczke :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #321083 przez agnesssa
Majówka cudowne wieści :lol: Fantastycznie, że synuś się już pokazał :D Czekam na zdjęcia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 10 miesiąc temu #321101 przez mesy
Majowka super że chłopczyk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nie nadrobię was bo nawet nie wiem gdzie skoczyłam rzez tego wirusa :angry: :angry: :angry:

agnesssa
a ty jak się czujesz ?

Lacra a ty się nie martw będzie wszystko dobrze ;) ;) ;)
12 lata 10 miesiąc temu #321102 przez Insomnia
Majówka moje gratulacje :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Agnesssa a Tobie brzuszek już rośnie?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #321105 przez gorla
Gosiak idziesz na ta gastroskopie???? jesteś moją idolką, fuull ludzi miało z mojego potoczenia i przeżyło i niby nie jest tak źle, ale mnie nie nabiorą hehe :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: a co ci zapisali>> Ja dostałam HALICID, po 2 miechach brania jak ręką odjął. Trzymam kciuki za zabieg :blink:

Majówcia ale super!!!!!!!!!!!! pokazuj nam te foto fasolinka :lol: :lol: :lol:

Lacra bedzie dobrze :kiss: :kiss: nie bojaj sie zabiegu :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: wez piżamkę na zmiane w arzie co :silly: ;) ;) ;)

Inso ja nie palę 6 lat juz, miałam super mobilizacje, udusiło mnie prwie przez astmę i takeigo dostałam starcha , ze nie tknełam do dzić, za to mój małż jak sie dowiedział , ze moze mieć POCHP rzucił.. na 2 tyg. i pali dalej skurkowaniec :angry: :angry:

A ja miałam wczoraj rano chwile strahu, dostałam bóli, takich jak perzy poronieniu :ohmy: :ohmy: :ohmy: już wyłam normalnie, trzymało z pół godziny potem przeszło. Akurat miałam wizyte miec z tym zapalenie. Poszłam .. spojrzała na szyjke nie badała mnie, żeby nie naruszyć usg zrobiła i niby ok. Prwdopodobnie coś z jelitami , bo rano miałam rewolucje i na usg tez szalały tzn. jelita

mesy wirusa pokonałaś???? a jak u ciebie z @??
12 lata 10 miesiąc temu #321106 przez mesy
gorla to dobrze że to okazały się tylko jelita :lol: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #321108 przez gorla
mesy noo tak to zinterpretowałyśmy z ginka ;) ale naprawdę to nie wiem od czego :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: poddałam sie normalnie , trzęsiawa ze strachu, leżałam cały dzień
12 lata 10 miesiąc temu #321109 przez mesy
gorla no jak nie wiesz :lol: :lol: :lol: ja rewolucja była to wszystko wiadome :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja mam czasem tak ze az mnie wyrostek boli ani kichnac pierdnac ani nic a potem rewolucja i jak reką odjąl :lol: :lol: :lol: :lol:

nie wiem ile będę na forumie bo mnie może wirus wyrzucić :P :P :P
12 lata 10 miesiąc temu #321110 przez Insomnia
Gorla i bardzo dobrze, leż ile wlezie... Masz termin na początek listopada tak?

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #321114 przez gorla
Inso noo chyba na 5 listopada, ale jeszcze nie chce wogóle mysleć , boje się kurewsko rozczarowania , bólu :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: nadaje sie już na leczenie u psychiatry.

Zanim sie dowiedziałam że zaszłam miałam sen, że urodziłam żywe zdrowe dziecko córeczke :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: jesuuuu oby był proroczy :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Ciekawe kiedy skończą te adminowe naprawy :angry: :angry: :angry: :angry:

mesy pytam sie o twoją @??!!! i sie powtarzam i doopa nie ma odpowiedzi :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: ale se na skarbku luknęłam i juz wiem o!!!
12 lata 10 miesiąc temu #321115 przez Insomnia
To naturalne że masz stracha, szybciej się tutaj uleczysz niż mu lekarza :silly:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #321116 przez mesy
gorla będzie wszystko dobrze :) :) :) :)
ale rozumie się trzęsiesz portami ... też bym teraz chuchała i dmuchała ;) ;)

A mojej znajomej się śniło dzień przed tym jak szła do szpitala rodzić ... że dzieci robiły
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
aż po same szyje hehe i mówiła że tak miałam cały czas co chciała się położyć spać to ten sen wracał :P :P :P

gorlaaaaaaaaaaaaaaa nie wiem kaj je moja @ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
pewnie przylezie lada chwila :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu #321119 przez agnesssa
Emka Mesy Insomnia czuje ciągle niezmiennie :silly: I mimo, że powolutku pierwszy trymestr dobiega końca mi nie przechodzi. Zobaczymy co będzie może za dwa tygodnie będzie lepiej :blink: A brzuszek jak już mówiłam ja mam po porostu duży więc jeszcze nie widać, że ciąża, ale ja czuje, że jest większy bo się w spodnie nie zmieściłam, a waga jak spadła tak się trzyma.

Gosiak mam nadzieję, że ten głupi zabieg coś wyjaśni przynajmniej :ohmy:

Gorla przestań się denerwować, na pewno będzie dobrze, zobacz ja właśnie kończę 12tc, jutro mam badanie przezierności karkowej. Za chwilkę Ty będziesz kończyć pierwszy trymestr :woohoo: Będzie dobrze :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: A do psychiatry nie ma co iść :silly: Inso ma rację tu się szybciej wyleczysz :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 10 miesiąc temu #321122 przez chłopek
gorla dobrze że wszystko ok, nie stresuj.

a ja dzisiaj z młodym do lekarza jade znowu chory :(
12 lata 10 miesiąc temu #321164 przez gorla
chłopek zdrówka dla Kswcia, u nas też non stop Oliwka chora
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby