- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #320113 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Agnessa Wcale nie jestem taka silna... ale od kiedy zaczęły się kłopoty z mamą to wszystko inne przestałó mieć znaczenie, doszłam do wniosku że muszę się cieszyc z tego co mam... a jeśli kiedy się uda to będzie super! Ale tzręsie mnie cos w środku, takie jakieś lęki, chyba bardziej po tym jak z mamą było krucho, ale pewnie wszystko razem...
Teraz zajęłam się urodzinami Wiki, 5 marca ma kinderbal na kręgielni , no i jeszcze 4 przyjedzie rodzinka. A potem będę myśleć o przyjęcinach, takze mam zajecie a to najważniejsze...
Gosiak Ja jestem przewrażliwiona ale jeśli boli z prawej strony w pachwinie to może być wyrostek!
@nulka Mój lekarz zawsze mówił... delikatnie na boczku
Gorla Ja miałam tez takie swędzenia na początku ciąży, chyba od tych upławów ciążowych, zrobiłam posiew i było wszystko super! NIe wiem może PH sie zmienia w ciąży...
Mirella Ale byłoby fajowo
Teraz zajęłam się urodzinami Wiki, 5 marca ma kinderbal na kręgielni , no i jeszcze 4 przyjedzie rodzinka. A potem będę myśleć o przyjęcinach, takze mam zajecie a to najważniejsze...
Gosiak Ja jestem przewrażliwiona ale jeśli boli z prawej strony w pachwinie to może być wyrostek!
@nulka Mój lekarz zawsze mówił... delikatnie na boczku
Gorla Ja miałam tez takie swędzenia na początku ciąży, chyba od tych upławów ciążowych, zrobiłam posiew i było wszystko super! NIe wiem może PH sie zmienia w ciąży...
Mirella Ale byłoby fajowo
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez emka.
Temat został zablokowany.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 10 miesiąc temu #320120 przez agnesssa
Gosiak A ty tez jakoś to HSG miałaś mieć robione w końcu A z żołądkiem współczuję I racja, musisz lekarza zmolestować, bo nie ma żartów
@nulka To super Tak trzymaj A co do pozycji, to na pewno ciś wymyślicie
Emka dużo zajęć na głowie trochę pomaga, więc będzie lepiej, i tak uważam, że jesteś dzielna
@nulka To super Tak trzymaj A co do pozycji, to na pewno ciś wymyślicie
Emka dużo zajęć na głowie trochę pomaga, więc będzie lepiej, i tak uważam, że jesteś dzielna
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu #320122 przez sylka
Mirella napisał:
Kiedyś chciałam, ale życie zrewidowało plany. Chcemy kolejnego malucha jak Kuba bedzie miał 2.5 a ja wrócę do pracy. Teraz jakbym wróciła to praktycznie pracowałabym na opiekunkę na żłobek narazie nie ma szansy. Także wolę posiedzieć w tym miejscu z KubusiemAle Kubuś to już roczniak, nie chciałabyś dwuletniej różnicy wieku między dziećmi? To był mój plan który niestety nie wypalił
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 10 miesiąc temu #320169 przez gorla
Ja planowałam róznice 5 lat między dzieciakami, ale też nie wyszło
Gosiak jak cię boli z prawej to może wyrostek, znów moja mama ma wrzody i jak wiosna idzie to cierpi... a wiosna idzie po ptaki już wracają
@nulcia to sie sie cieszę , ze już o starankach myślisz
Emcia dobrze że masz zajęć tyle, a mama właściwie jak sie czuje, lepiej coś??
Faktycznie pisalo na ulotce clotrimazolu, ze skutki uboczne pieczenie swędzenie tzn, ze ich nie mogę brać. Jutro mnie ginka w przychodni przyjmie niech zobaczy co tam jest grane
Gosiak jak cię boli z prawej to może wyrostek, znów moja mama ma wrzody i jak wiosna idzie to cierpi... a wiosna idzie po ptaki już wracają
@nulcia to sie sie cieszę , ze już o starankach myślisz
Emcia dobrze że masz zajęć tyle, a mama właściwie jak sie czuje, lepiej coś??
Faktycznie pisalo na ulotce clotrimazolu, ze skutki uboczne pieczenie swędzenie tzn, ze ich nie mogę brać. Jutro mnie ginka w przychodni przyjmie niech zobaczy co tam jest grane
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #320210 przez gosiak
Emka Gorla wyrostek to to na pewno nie jest, bo już kiedyś leżałam na obserwacji z wyrostkiem i wiem jak boli, to jest ból na środku mniej więcej tak jak żebra się kończą, Gorla a wrzody na wiosne się odzywają? czy jak? bo wiesz zawsze jak mnie atakują te bóle to tak właśnie na wiosnę czasem na jesień i tez się zastanawiałam czy to nie wrzody
Agnessaja po Lacrijce mam HSG Ona w piątek w tym tyg. a ja w środę w przyszłym tyg.
Mirella no ja to wiem jak kombinować
Agnessaja po Lacrijce mam HSG Ona w piątek w tym tyg. a ja w środę w przyszłym tyg.
Mirella no ja to wiem jak kombinować
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez gosiak.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
12 lata 10 miesiąc temu #320261 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
gorla napisał:
@nulcia wypróbuje to mleko;) a jak sie czujesz???
wiecie co.. te globulki clotrimazol co je biore to cos nie tak, mam po nich upławy wodniste a jak sie rozpuszcza to piecze kuwa
=== bierzesz na noc??? może jesteś uczulona na jakiś składnik? podmyj się mlekiem zsiadłym...
@nulcia wypróbuje to mleko;) a jak sie czujesz???
wiecie co.. te globulki clotrimazol co je biore to cos nie tak, mam po nich upławy wodniste a jak sie rozpuszcza to piecze kuwa
=== bierzesz na noc??? może jesteś uczulona na jakiś składnik? podmyj się mlekiem zsiadłym...
ViFi
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
12 lata 10 miesiąc temu #320266 przez ViFi
ViFi
gosiak napisał:
Emka Gorla wyrostek to to na pewno nie jest, bo już kiedyś leżałam na obserwacji z wyrostkiem i wiem jak boli, to jest ból na środku mniej więcej tak jak żebra się kończą, Gorla a wrzody na wiosne się odzywają? czy jak? bo wiesz zawsze jak mnie atakują te bóle to tak właśnie na wiosnę czasem na jesień i tez się zastanawiałam czy to nie wrzody
====== zrób badanie na helikobakter pylori
leczeniemiodem.pl/choroby/wrzody-zoladka-i-helicobacter-pyroli/
a brałaś jakieś leki? coś smażonego może podrażniłaś śluzówkę żołądka???
====== zrób badanie na helikobakter pylori
leczeniemiodem.pl/choroby/wrzody-zoladka-i-helicobacter-pyroli/
a brałaś jakieś leki? coś smażonego może podrażniłaś śluzówkę żołądka???
ViFi
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #320426 przez gorla
Vifi mi lekarka nie kazała robić an helikobacter , bo to bez sensu, tylko gastroskopia jak są wrzosy. Można se kupic test na ta bakterię w aptece z 30 zł kosztuje, ale nic nie stwierdza, poza tym, ze albo miałaś kiedys te bakterie, albo masz, szkoda kasy
Mysle, że moge tego clotrimazolu, bo piecze w środku zaraz jak włoze i piueni sie niemiłosiernie, dziś na noc nie wzięłam i jest gitara ale ide dziś do ginki neich zobaczy , wziełam tylko 4 globule , a zapalenie było zadziobiste , na pewno nie przeszło
Mysle, że moge tego clotrimazolu, bo piecze w środku zaraz jak włoze i piueni sie niemiłosiernie, dziś na noc nie wzięłam i jest gitara ale ide dziś do ginki neich zobaczy , wziełam tylko 4 globule , a zapalenie było zadziobiste , na pewno nie przeszło
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10