BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #320113 przez emka
Agnessa Wcale nie jestem taka silna... ale od kiedy zaczęły się kłopoty z mamą to wszystko inne przestałó mieć znaczenie, doszłam do wniosku że muszę się cieszyc z tego co mam... a jeśli kiedy się uda to będzie super! Ale tzręsie mnie cos w środku, takie jakieś lęki, chyba bardziej po tym jak z mamą było krucho, ale pewnie wszystko razem...
Teraz zajęłam się urodzinami Wiki, 5 marca ma kinderbal na kręgielni , no i jeszcze 4 przyjedzie rodzinka. A potem będę myśleć o przyjęcinach, takze mam zajecie a to najważniejsze... :)

Gosiak
Ja jestem przewrażliwiona ale jeśli boli z prawej strony w pachwinie to może być wyrostek!

@nulka Mój lekarz zawsze mówił... delikatnie na boczku :)

Gorla Ja miałam tez takie swędzenia na początku ciąży, chyba od tych upławów ciążowych, zrobiłam posiew i było wszystko super! NIe wiem może PH sie zmienia w ciąży...

Mirella Ale byłoby fajowo :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #320120 przez agnesssa
Gosiak A ty tez jakoś to HSG miałaś mieć robione w końcu :unsure: A z żołądkiem współczuję :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: I racja, musisz lekarza zmolestować, bo nie ma żartów :ohmy:

@nulka To super :lol: Tak trzymaj ;) :silly: A co do pozycji, to na pewno ciś wymyślicie :silly: :silly: :woohoo: :kiss: :kiss:

Emka dużo zajęć na głowie trochę pomaga, więc będzie lepiej, i tak uważam, że jesteś dzielna :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 10 miesiąc temu #320122 przez sylka
Mirella napisał:

Ale Kubuś to już roczniak, nie chciałabyś dwuletniej różnicy wieku między dziećmi? To był mój plan który niestety nie wypalił :(

Kiedyś chciałam, ale życie zrewidowało plany. Chcemy kolejnego malucha jak Kuba bedzie miał 2.5 a ja wrócę do pracy. Teraz jakbym wróciła to praktycznie pracowałabym na opiekunkę na żłobek narazie nie ma szansy. Także wolę posiedzieć w tym miejscu z Kubusiem :)
12 lata 10 miesiąc temu #320134 przez Mirella
No tak, to są takie niefajne dylematy, ja tez nie wracam do pracy bo po co na opiekunkę pracować? Ale to tym bardziej chcę teraz zaraz natychmiast drugiego szkraba!
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #320140 przez sylka
To trzymam kciuki by jak najszybciej Klaudia miała rodzeństwo :D

Oczywiście jak Kubusiowe rodzeństwo pojawi się wcześniej to nie bedziemy płakać :D
12 lata 10 miesiąc temu #320169 przez gorla
Ja planowałam róznice 5 lat między dzieciakami, ale też nie wyszło

Gosiak jak cię boli z prawej to może wyrostek, znów moja mama ma wrzody i jak wiosna idzie to cierpi... a wiosna idzie po ptaki już wracają :lol: :lol: :lol:

@nulcia to sie sie cieszę , ze już o starankach myślisz :kiss: :kiss:

Emcia dobrze że masz zajęć tyle, a mama właściwie jak sie czuje, lepiej coś??

Faktycznie pisalo na ulotce clotrimazolu, ze skutki uboczne pieczenie swędzenie tzn, ze ich nie mogę brać. Jutro mnie ginka w przychodni przyjmie :silly: niech zobaczy co tam jest grane
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #320210 przez gosiak
Emka Gorla wyrostek to to na pewno nie jest, bo już kiedyś leżałam na obserwacji z wyrostkiem i wiem jak boli, to jest ból na środku mniej więcej tak jak żebra się kończą, Gorla a wrzody na wiosne się odzywają? czy jak? bo wiesz zawsze jak mnie atakują te bóle to tak właśnie na wiosnę czasem na jesień i tez się zastanawiałam czy to nie wrzody :dry: :dry:

Agnessaja po Lacrijce mam HSG :lol: Ona w piątek w tym tyg. a ja w środę w przyszłym tyg. :laugh: :S

Mirella no ja to wiem jak kombinować :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 10 miesiąc temu #320234 przez chłopek
gosiak mój tata ma wrzody i zawsze na wiosne daja mu znac
12 lata 10 miesiąc temu #320257 przez gorla
gosiak dokładnie na wuiosnę i jesień. Kiedyś robili tzw. kontrast żeby sprawdzić czy sa , a teraz GASTROSKOPIA!! już 2 razy dostałam skierowanie i za uja żywcem nikt mnie tam nie zaciągnie :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: nie ma bata
12 lata 10 miesiąc temu #320261 przez ViFi
gorla napisał:
@nulcia wypróbuje to mleko;) a jak sie czujesz???

wiecie co.. te globulki clotrimazol co je biore to cos nie tak, mam po nich upławy wodniste a jak sie rozpuszcza to piecze :unsure: :unsure: kuwa

=== bierzesz na noc??? może jesteś uczulona na jakiś składnik? podmyj się mlekiem zsiadłym...

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 10 miesiąc temu #320264 przez sylka
Mi kiedyś lekarz przepisał Gynoxin bierze się 1 globulkę i spokój. Nic się nie pieni nie pieni nie piecze.
12 lata 10 miesiąc temu #320266 przez ViFi
gosiak napisał:
Emka Gorla wyrostek to to na pewno nie jest, bo już kiedyś leżałam na obserwacji z wyrostkiem i wiem jak boli, to jest ból na środku mniej więcej tak jak żebra się kończą, Gorla a wrzody na wiosne się odzywają? czy jak? bo wiesz zawsze jak mnie atakują te bóle to tak właśnie na wiosnę czasem na jesień i tez się zastanawiałam czy to nie wrzody :dry: :dry:

====== zrób badanie na helikobakter pylori
leczeniemiodem.pl/choroby/wrzody-zoladka-i-helicobacter-pyroli/

a brałaś jakieś leki? coś smażonego może podrażniłaś śluzówkę żołądka???

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 10 miesiąc temu #320271 przez sylka
Albo woreczek żółciowy.
12 lata 10 miesiąc temu #320426 przez gorla
Vifi mi lekarka nie kazała robić an helikobacter , bo to bez sensu, tylko gastroskopia jak są wrzosy. Można se kupic test na ta bakterię w aptece z 30 zł kosztuje, ale nic nie stwierdza, poza tym, ze albo miałaś kiedys te bakterie, albo masz, szkoda kasy

Mysle, że moge tego clotrimazolu, bo piecze w środku zaraz jak włoze i piueni sie niemiłosiernie, dziś na noc nie wzięłam i jest gitara :lol: ale ide dziś do ginki neich zobaczy , wziełam tylko 4 globule , a zapalenie było zadziobiste , na pewno nie przeszło
12 lata 10 miesiąc temu #320433 przez Lacrijka
Dzien dobry :) :) :)

Dzis juz sroda :( Jeszcze tylko jutro i idę na rzeź. Ze tez mi sie zachciało, no :( :( :(
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia