BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 10 miesiąc temu #319559 przez gorla
Emcia to super!! ja jeszcze sie zastanawiam nad ginem, którego wybrać... a Wasilewski przyjmuje na Starym Mieście na Westerplatte??
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #319560 przez Dorota4
A Ja dziś znów odwiedziłam lekarza gin ale tym razem swojego,no i następny termin za dwa tygodnie żeby wstwierdzić czy rośnie fasolinka.Bo z ich obliczeń wynika że 8 tydzien a fasolka wyglada na 5,strasznie malusia.Teraz znów czekanie czy wszystko będzie oki.Ten stres może wykończyć człowieka :) :) :) :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319577 przez @nulka
Dorota nie myśl tylko znajdź sobie jakieś zajęcie, wszystko będzie ok, nie ma innej opcji :)

Emka B) B) B) B) no fakt, gdybym po tym co pisałam Tobie nagle stąd zniknęła to by była hipokryzja nie do wybaczenia :kiss: Bądź dzielna, fajnie że znalazłaś lekarza-człowieka to czasami dużo bardziej pomocne niż "fachowość". Najpierw zawsze trza być ludziem, żeby pomóc drugiemu ludziowi :blink:

ViFi powinnaś pomyśleć o medycynie, jak Cię czytam to baranieję :cheer:

Gorla masz rację, że poziom ducha idzie w parze z kondycją fizyczną. Dzisiaj mi lepiej i też przyjaźniej przyglądam się przyrodzie :P
Ściągnęli mi szwy 2 godziny temu, trochę było ały bo się powrastały ale zawsze to krok do przodu, czuję jakbym się pozbyła szpitala, mimo bólu ulga niesamowita. :blink:

Mirell albo mi się zdaje albo złagodniałaś :lol: :lol: :lol: :lol: spodziewałam się ostrzejszej
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i namawiam Cię mimo wszystko na dzidziusia listopadowego :blink: to kochane dzieci, mamusiowe takie jak mój synuń;)

Inso pisz a nie tylko lukaj :)

kurcze, teraz się dopatrzyłam, że w piątek minął rok jak pierwszy raz napisałam na tym forum :cheer: :cheer: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319578 przez emka
gorla, Ja cie nie chce namawiać, to jest twój wybór, jednemu pasuje ten lekarz innemu inny, ja ze Zwirbulisem nigdy nie potrzafiłam rozmawiać, on jest dla mnie bezpłciowy, niby sympatyczny ale jakis taki sztywny... Podobało mi sie że jest delikatny... MOje koleżanki do niego chodziły , zresztą niektóre za moją namową i były zadowolone, nie wiem w moim przypadku moze być tak, że zwalam wine na lekarza zeby sobie ulżyć... :silly:
A Wasilewski na Westerplatte...
On juz na pierwszej wizycie pytał, czy byłam badana na różne rzeczy a dla mnie te terminy były obce... Robłam tylko wielkie oczy... Zwirbulis mi nagminnie powtarzał, ze mam uwierzyć ze jestem zdrowa!

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 10 miesiąc temu #319592 przez Mirella
@nulka, spoooooko, po prostu gości miałam przez weekend i wykończona byłam, cud że w ogóle palce podniosłam żeby cokolwiek napisać, a gdyby nie wiadomość od Eash, to bym pewnie się nie zmobilizowała. Jak następnym razem coś palniesz to ja też Cię palnę, ale tak że się nie pozbierasz.
Dzidziusie listopadowe może i cudne, ale naprawdę w warunkach w jakich ja mieszkam wiosna jest najlepszą opcją, dlatego teraz się pohamuję, nie wiem jakim cudem, bo ni uja nie wiem kiedy mam dni połodne, kiedyś to chociaz czułam, teraz nic ;) No ale jak do czerwca zafasolkuję to będzie najprawdziwsza na świecie wpadka i dowód na to że najszybciej zachodzą te co nie chcą :P

Emka, dla Ciebie buziak :kiss: za podejście, tak trzymaj!!!!

Dorota, bo nie chodzi się do gina za wcześnie, bo tylko stres i nic więcej się z tego ma, a Ty masz się zrelaksować i wierzyć, brzuszka pogłaskaj i się nie martw, nie wolno, no!

Gorla, też brzucholka pogłaskaj, i też się nie zamartwiaj, u nas fasolki parami łazą, albo całkiem stadami, jesteście we dwie z Dorotą to będzie dobrze, nie ma inaczej, ma być jak mówię, no!

Cała reszta bandy do roboty, nie migać się

Vifi, dla Ciebie specjalny buziak :kiss: za wiedzę. Chylę czoła

A co do wirusa to ja wiem tyle że podobno programy antywirusowe nie wpuszczają na forum, można tu o tym poczytać, dziewczyny się skarżą że antywirus krzyczy, komputery mulą, jedna mówiła że system jej padł, no i w ogóle co tu się dzieje???
Mnie osobiście to nie dotyczy, tak tylko zapytałam, bo frekwencja nam spada masakrycznie, nie widzicie? Gdzie się stałe bywalczynie podziały???
12 lata 10 miesiąc temu #319599 przez nikusia1988
Ja dzisiaj po wizycie. To mój 15 dc i endo jak na ten dzien to 8,6mm ale pecherzyka dominujacego nie bylo i same male :( ale i tak bedziemy sie przytulac za pare dni... :) i luteiny juz w tym cyklu mam nie brac bo sprawdzimy czy @ przyjdzie w normalnym terminie czy jeszcze sie nie uregulowala... no i dostalam skierowanko dla eMusia na badanie żołnierzyków. Robił którys eMuś wasz może ostatnio lub wiecie w jakim przedziale cenowym sa te badania :unsure:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319609 przez gorla
Mirell niestety jestem sama jeszcze na listopad, bo Dorota jest na pazdziernik. Takze czekam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nikusa trzymam kciuki za cykl, bo ja wciąż nie mama pary do fasolki :lol: :lol: :lol:

Emcia masz racje o Zwirbulisie, ale z Knurem tez sie nie można pogadać :unsure: ciężko z ginami u nas

@nulcia noo to wracasz :lol: :lol: świetnie, idzie wiosenka i jakoś humorki powinny sie poprawić :kiss: :kiss: szwy wrosły?? ałćććć :dry:

Dorota na kiedy masz termin??

Nikuś chyba emek mesy robi ostatnio :) gdzieś koło 100 zł chyba :unsure: :unsure:
12 lata 10 miesiąc temu #319611 przez nikusia1988
Gorla dzieki za odp :) mesy napisala do mnie juz na skarbku :) ciekawe ile u mnie w laboratoriach biora za to badanie...
12 lata 10 miesiąc temu #319617 przez chłopek
gorla jak sie czujesz?
12 lata 10 miesiąc temu #319634 przez Lacrijka
Dzien dobry :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #319639 przez sylka
Hej Lacrijka dawno Ciebie tu juz nie widziałam, a podczytuję dziewczyny :)
12 lata 10 miesiąc temu #319643 przez Lacrijka
sylka napisał:

Hej Lacrijka dawno Ciebie tu juz nie widziałam, a podczytuję dziewczyny :)

Bo ja z tych, ktorym wirus utrudniał wejscia tutaj.. :) :) :)

Ide w piatek na HSG, która sie zamieni, Lacra da cukierek :silly: :silly: :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #319644 przez sylka
3mam kciuki aby wyszło dobrze :D
12 lata 10 miesiąc temu #319645 przez Dorota4
Gorla mi jeszcze gin nie powiedział terminu,jak bedzie wszystko prawidłowo to pewnie dowiem się przy następnej wizycie za dwa tygodnie :) :) :) U mnie strasznie ciężko wszystko ustalić gdyż @ nigdy nie miałam w terminie i w sumie to był cud jak wogóle była.

Mam pytanie czy to prawda że jak się ma skróconą szyjke macicy to są jakieś problemy w ciąży???????
12 lata 10 miesiąc temu #319648 przez sylka
Dorota miałam tak samo z @ :) i termin maiałąm ustalony na podstawie USG a nie z OM.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia