BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 10 miesiąc temu #317594 przez agnesssa
Marta M nawet nie wiesz jak mi się marzy już przytulać takie słodkości :lol: Ale wszystko w swoim czasie :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #317603 przez Marta M
agnessa trzeba sie rozkoszowac kazda chwila, bo ta chwila juz nie wroci...a ten etap oczekiwania jest naprawde piekny :):)
12 lata 10 miesiąc temu #317631 przez Mirella
Marta a Ty się niemowlaczkiem rozkoszuj bo ten czas też szybko mija, jeszcze chwilę i będziesz miała małą człowieczkę a nie małą dzidzię ;)

Z tego co się dowiedziałam cichaczem to prace nad awarią trwają i polegają na czymś czego ja bym gratis robić nie chciała, masakryczna robota naprawdę ;)

Mam dziś typowo @ doła a jak na złość muszę posprzątać bo goście w weekend, nie wiecie dlaczego oni zawsze przyjeżdżają jak ja mam @???? Niby parę razy do roku tylko przyjeżdżają ale zawsze w te dni, szlag by to trafił!!!
12 lata 10 miesiąc temu #317671 przez emka
Hej babeńki!

Mama ma zapalenie otrzewnej, ma załozony dren, dostaje antybiotyki. Rozmawiałam z lekarzem, pytałam czy jest zagrożenie życia, to powiedział ze nie ma o takim czymś mowy... Troche mnie uspokoił, ale biedna się nacierpii i poleży w szpitalu z powodu głupiego wyrostka!!! NO ale najważniejsze żeby sie wszystko dobrze skończyło :dry:

Gosiak
Ja też mam sporo siwych, mam nadzieje ze to nie menopauza... kurde!

Marta M Cudna dziewczynka... do przytulania :)

Agneska
Już niedługo będziesz swoją dzidziolkę tulić...

Gorla NIe dziwię sie że masz schizy, ale spróbuj wyluzować... bo to nie pomaga a moze zaszkodzić... Wiem łatwo sie gada... znam to, ale ja jestem pewna że tym razem będzie u Ciebie wszystko dobrze... Musi być!!! Ja mocno zaciskam kciuki - z całych sił!!! Buziaki :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 10 miesiąc temu #317675 przez Marta M
Mirella rozkoszuje, ale fakt, niedwano lezala tylko, ziewala i sie przeciagala a teraz nie spuszcza ze mnie oka, kontroluje i liczy lyzki jak jem, zaczepia i sie usmiecha...eh...
12 lata 10 miesiąc temu #317688 przez emka
Marta M Tylko pozazdrościć... :) Ciesz się tym bo ten czas szybko mija...

12 lata 10 miesiąc temu #317699 przez gosiak
dziewczyny no ja mam nadzieję że siwe włosy to nie zawsze oznaczą zbliżającą się menopałze, no jej w sumie lekarka powiedziała, że bardzo możliwe że w tak szybkim czasie posiwiała właśnie z tego względu. U niej to co innego bo wszystkie badania tragiczne no i jajniki nie pracują :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317701 przez mesy
gosiaku siwe włosy są przeważnie genetyczne ;) ale też dużo czynników jest na to że szybciej wychodzą siwki ;)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317748 przez sylka
Gorla Gratuluję i 3mam kciuki :) nie stresuj się (choć wiem, że łatwo tak mówić) wypoczywaj w miarę mozliwośći.

Marta M Maja śliczna dziewczyneczka, a włosy to ma wprost czadowe, takie długie i gęste :D Mirella ma rację czas szybko mija i dzieci szybko rosną. Sama niedawno miałam małego niemowlaczka a teraz piechur i cwaniak niemały ;)
12 lata 10 miesiąc temu #317885 przez Dorota4
Gorla widze że chyba jesteśmy w tej samej sytuacji :) :) czyli test na plus :) :) a wię nie denerwuj się chociaż wiem że to nie łatwo,ja w poniedziałek będe mieć już 100% potwierdzenia aż się nie moge doczekać
12 lata 10 miesiąc temu #317901 przez ann-sunshine
Majeczka przecudna :)

Emka widzę, że nowy rok Cię nie rozpieszcza, szczerze współczuję

Gorla - trzymam kciuki żeby te dwie kreski przemieniły się w płaczącego bobasa

Gosiaku i Lacrijko mocno trzymam za Was kciuki (mam do Was sentyment) i zawsze jak tu jestem to ciepło o Was myślę. Powodzenia na badankach

Chłopek i Majówka śliczne brzuszki

A Ajłonka to już 30 tydzień zaczęła :ohmy:

Dorota nie znamy się, ale Tobie też gratuluję pozytywnego testu

pozdrawiam Was wszystkie
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317913 przez gorla
Marta córcia śliczna, takim nóżki grubiutkie oj oj, wycałowalabym :kiss: :kiss: :kiss:

Emka staram sie w miare możliwości zachować spokój :blink:

Dorotko no jestem w tej samej sytuacji ;) a kiedy miałaś ostatnia @??

gosiak siwe włosy na bank nie oznaczają że menopauza sie zbliża :lol: moja mama ma od 35 roku życia siwe gdzieniegdzie, a menopauze zaczęła teraz przechodzić, ma 51 lat teraz. Mój Emek ma siwe już, ale on to już ma menopauze na bank :lol: marudzi jak stara baba

Dziewczyny byłam u gina jest kropeczka 2 mm, ale mam zapalenie duże i clotrimazol znów. I jeszcze torbiel na tym jajniku co mnie tak nasuwał w tym i zeszłym cyklu. Ale cyce nie bola i to mnie martwi może zaczną dopiero, bo to gdzieś kurna 3 tc??
12 lata 10 miesiąc temu #317932 przez chłopek
gorla a pamietasz ze mnie tez cyce nie bolały, nie martw sie jeszcze będa bolec i bedziesz miała dość :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317941 przez emka
Gorla Najważniejsze ze już coś widać :) Dał ci luteinę albo dufaston.? Mnie też cycki bolały w kratke i sie niepokoiłam, ale wtedy jeszcze bete miałam rosnącą , więc się tym nie troskaj! Jak zaczniesz brać luteine to zaczną boleć na całego :laugh: U kogo byłaś? Trzymam kcuki za twoją kropeczkę :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317943 przez gorla
chłopek kurna nie pamiętam juz nawet co mnie bolało a co nie :dry: jakbym wyparła z pamięci a niedawno to było. A torbiel jest niebezpieczny w ciąży??

A u mnie wiosna za oknem, a spać mi się chce, przesilenie wiosenne :)

Emcia u Zwirbulisa byłam ale skubaniec nic mi nie dał, bo niby niepotrzeba, wizyte mam na 20 marca, sama chciałam po 3 tyg. a nie 2 , żeby już było coś widać. Ale skunks nic mi nie dał, za 2 tyg. do przychodni pójde co dostane skierowanie na morfo i mocz
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia