BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 10 miesiąc temu #316564 przez mesy
Ooooooooooo weszłam na foruma :laugh: kuwa ciekawe jak długo :silly: bo co wchodzę na jakąś str to mi coś trąbi i mówi że zostało wykryte zagrożenie :angry: :angry: :angry:

Gorliczku jeszcze raz gratulejszyn :lol: :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #316570 przez emka
Gorliczku:laugh: Gratulacje!!! Ale szybko Ci poszło... ale pamiętasz byłyśmy tak umówione :)

Kurde dziewczyny a ja znowu ryczę... Pisałam Wam ze u mamy wyrostek podejrzewali... Zrobili w końcu operacje ale wyrostek był już rozlany... Strasznie sie martwię czy będzie dobrze...
Na razie czuje się dobrze... Boże mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skończy... :(

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 10 miesiąc temu #316577 przez gorla
Emcia ściskam mocno :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: noo umawiałysmy się, jeszcze sie nie ciesze
12 lata 10 miesiąc temu #316578 przez Dorota4
Witam mam takie pytanie,robiłam trzy testy ciążowe i wyszedł mi wynik pozytywny czyli ciąża :) zrobiłam również badanie krwi i wynik wyszedł mi 1545.41 do lekarza ide dopiero w nastepnym tygodniu i nie wiem czy mam się już cieszyć czy nie:-) gdyż z moim zdrowiem nie bywało najlepiej
12 lata 10 miesiąc temu #316588 przez gorla
Dorotka gratulacje. wg normy hcg 6 tydzień :) jak sie nie mylę, mamy tu lepsze ekspertki ;) ale w ciąży jestes takze sie ciesz :)
12 lata 10 miesiąc temu #316595 przez agnesssa
Emka trzymaj się kochana :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Może udało im się opanować ten głupi wyrostek i nie będzie tak źle :kiss: :kiss: Zaciskam kciuki za mamę :kiss:

Dorota Nie ma wątpliwości, że jesteś w ciąży, teraz Ci tylko życzę, żeby się ładnie rozwijała i gratuluję :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 10 miesiąc temu #316617 przez Mirella
Dorocie to nawet nie można powiedzieć "rozgość się" bo od razu na mamuśki pójdzie ;) No ale witaj Dorotko, fotę testa to dac musisz, nie ma innej opcji.

Gorla, oki, to ja gratuluję tak po cichutku i nic więcej nie mówię, zresztą teraz bidol przepowiada :lol:

Emka, mojemu mężowi się wyrostek rozlał jak miał 4 lata, wiesz na jakim poziomie była medycyna wtedy??? Także luzik, będzie dobrze, musi być :kiss:

Jakoś ostatnio mnie dobiegają wieści że antyvirusy się drą przy wchodzeniu na forum, po raz kolejny dziękuję Bogu za Linuxa :lol:

A ja mam dziś typowo małpiastego doła, nie wiem jak sama z Duśką cały dzien wyrobię, moim marzeniem jest ciepły kocyk i dobra książka, poza tym wszyscy won ;)

Gosiak, też wczoraj dostałaś? to będziesz pamiętała że ja też? :lol: bo mi ta data do niczego nie pasuje ;)
12 lata 10 miesiąc temu #316632 przez bidol
Emka- trzymam kciuki za mame

gola - jeszcze raz gratuluję

masy - ją też mam problem z wejściem na forum - pisze z telefonu :dry

Mesy - mówiłam ci że Ty zawsze bedziesz czarownica przełożona :S
12 lata 10 miesiąc temu #316654 przez gosiak
Mirella jasne że będę pamiętać że dostałaś @ w ten dzień co ja :blink:

Emuś trzymam za Twoją mame kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło :kiss:

Gorla :kiss: tym raem będzie dobrze :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316658 przez emka
Dorota Możesz skakać z radości, beta całkiem spora 5,6 tydzień :)

Gorla Cały czas jestem w szoku że Ci tak szybko poszło i wierzę że tym razem będzie wszystko dobrze :) Zaciskam z całych sił!!! :blink:

Dzięki Mirella bardzo mnie pocieszyłaś... chyba chciałam cos takiego usłyszeć , w sensie przeczytać! Mamie założyli dren i płukają tam wszystko, dostaje antybiotyki...
Kurcze wiecie co, ledwo co zaczął mi wracać humor... a tu znowu coś... NO nic , mam nadzieje że będzie dobrze...

Gosiak, Bidol, Agnessa :kiss: dzięki

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316660 przez mesy
bidol a czemu ja ? hhehe :P :P :P :P :P

emka mój miał M operację rok temu na wyrostek też już stan krytyczny - i żyje i ma się nawet bardzo dobrze ci powiem :lol: :lol: :lol:

Dorota
gratulacje ;) ;) ;)

oszaleje z tym forummmmmmm nooooooooooo :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

i nawet nie mam jak przeczytać wcześniejszych postów bo mnie wywala :(
12 lata 10 miesiąc temu #316669 przez agnesssa
Ejjj a ja weszłam rano i tylko aktualizuje i mi się nic z forum nie dzieje :huh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 10 miesiąc temu #316672 przez emka
u mnie też wszystko super działa :)

12 lata 10 miesiąc temu #316683 przez gosiak
i u mnie też działa wszystko :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 10 miesiąc temu #316693 przez Agusia83
U mnie tez wszystko dobrze dziala..ale nie zapeszam, bo jeszcze nie bede mogla tu wejsc.

Emka, nie martw sie...na pewno wszystko bedzie dobrze, najwazniejsze, ze mama byla operowana i ze wyplukali to dziadostwo...i ze reszta ścieka z drenow...

Majoweczka, zdrowka zycze i wszystkiego najlepszego :laugh:

Dorota, mysle, ze przy takiej becie ginka moze spokojnie zrobic usg...byc moze, ze juz uslyszysz serduszko :laugh:

Gorla, po cichu, ale gratuluje :laugh: i nie moge sie doczekac kolejnych Twych postow :laugh:

Mirellka, w koncu bedzie wiadomo kiedy mialas @ :silly: Ja zapisuje w kalendarzu...o dziwo nawet sie unormowala szybko..
bylam wczoraj u lekarza, bo tsh mi wypierdzielilo na 38 :( jak ja to cholerstwo zbije? 2 lata temu mialam 4,6 i przez 1,5 roku schodzilam do 2....a teraz? :( nie dziwie sie, ze mi wlosy garsciami wychodza...

Brzusio cudowny..az mi sie lezka zakrecila :silly:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka