- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 10 miesiąc temu #316570 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Gorliczku Gratulacje!!! Ale szybko Ci poszło... ale pamiętasz byłyśmy tak umówione
Kurde dziewczyny a ja znowu ryczę... Pisałam Wam ze u mamy wyrostek podejrzewali... Zrobili w końcu operacje ale wyrostek był już rozlany... Strasznie sie martwię czy będzie dobrze...
Na razie czuje się dobrze... Boże mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skończy...
Kurde dziewczyny a ja znowu ryczę... Pisałam Wam ze u mamy wyrostek podejrzewali... Zrobili w końcu operacje ale wyrostek był już rozlany... Strasznie sie martwię czy będzie dobrze...
Na razie czuje się dobrze... Boże mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skończy...
Temat został zablokowany.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Dorota4
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 10 miesiąc temu #316578 przez Dorota4
Witam mam takie pytanie,robiłam trzy testy ciążowe i wyszedł mi wynik pozytywny czyli ciąża zrobiłam również badanie krwi i wynik wyszedł mi 1545.41 do lekarza ide dopiero w nastepnym tygodniu i nie wiem czy mam się już cieszyć czy nie:-) gdyż z moim zdrowiem nie bywało najlepiej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 10 miesiąc temu #316617 przez Mirella
Dorocie to nawet nie można powiedzieć "rozgość się" bo od razu na mamuśki pójdzie No ale witaj Dorotko, fotę testa to dac musisz, nie ma innej opcji.
Gorla, oki, to ja gratuluję tak po cichutku i nic więcej nie mówię, zresztą teraz bidol przepowiada
Emka, mojemu mężowi się wyrostek rozlał jak miał 4 lata, wiesz na jakim poziomie była medycyna wtedy??? Także luzik, będzie dobrze, musi być
Jakoś ostatnio mnie dobiegają wieści że antyvirusy się drą przy wchodzeniu na forum, po raz kolejny dziękuję Bogu za Linuxa
A ja mam dziś typowo małpiastego doła, nie wiem jak sama z Duśką cały dzien wyrobię, moim marzeniem jest ciepły kocyk i dobra książka, poza tym wszyscy won
Gosiak, też wczoraj dostałaś? to będziesz pamiętała że ja też? bo mi ta data do niczego nie pasuje
Gorla, oki, to ja gratuluję tak po cichutku i nic więcej nie mówię, zresztą teraz bidol przepowiada
Emka, mojemu mężowi się wyrostek rozlał jak miał 4 lata, wiesz na jakim poziomie była medycyna wtedy??? Także luzik, będzie dobrze, musi być
Jakoś ostatnio mnie dobiegają wieści że antyvirusy się drą przy wchodzeniu na forum, po raz kolejny dziękuję Bogu za Linuxa
A ja mam dziś typowo małpiastego doła, nie wiem jak sama z Duśką cały dzien wyrobię, moim marzeniem jest ciepły kocyk i dobra książka, poza tym wszyscy won
Gosiak, też wczoraj dostałaś? to będziesz pamiętała że ja też? bo mi ta data do niczego nie pasuje
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316658 przez emka
Dorota Możesz skakać z radości, beta całkiem spora 5,6 tydzień
Gorla Cały czas jestem w szoku że Ci tak szybko poszło i wierzę że tym razem będzie wszystko dobrze Zaciskam z całych sił!!!
Dzięki Mirella bardzo mnie pocieszyłaś... chyba chciałam cos takiego usłyszeć , w sensie przeczytać! Mamie założyli dren i płukają tam wszystko, dostaje antybiotyki...
Kurcze wiecie co, ledwo co zaczął mi wracać humor... a tu znowu coś... NO nic , mam nadzieje że będzie dobrze...
Gosiak, Bidol, Agnessa dzięki
Gorla Cały czas jestem w szoku że Ci tak szybko poszło i wierzę że tym razem będzie wszystko dobrze Zaciskam z całych sił!!!
Dzięki Mirella bardzo mnie pocieszyłaś... chyba chciałam cos takiego usłyszeć , w sensie przeczytać! Mamie założyli dren i płukają tam wszystko, dostaje antybiotyki...
Kurcze wiecie co, ledwo co zaczął mi wracać humor... a tu znowu coś... NO nic , mam nadzieje że będzie dobrze...
Gosiak, Bidol, Agnessa dzięki
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez emka.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316660 przez mesy
bidol a czemu ja ? hhehe
emka mój miał M operację rok temu na wyrostek też już stan krytyczny - i żyje i ma się nawet bardzo dobrze ci powiem
Dorota gratulacje
oszaleje z tym forummmmmmm nooooooooooo
i nawet nie mam jak przeczytać wcześniejszych postów bo mnie wywala
emka mój miał M operację rok temu na wyrostek też już stan krytyczny - i żyje i ma się nawet bardzo dobrze ci powiem
Dorota gratulacje
oszaleje z tym forummmmmmm nooooooooooo
i nawet nie mam jak przeczytać wcześniejszych postów bo mnie wywala
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez mesy.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu #316693 przez Agusia83
U mnie tez wszystko dobrze dziala..ale nie zapeszam, bo jeszcze nie bede mogla tu wejsc.
Emka, nie martw sie...na pewno wszystko bedzie dobrze, najwazniejsze, ze mama byla operowana i ze wyplukali to dziadostwo...i ze reszta ścieka z drenow...
Majoweczka, zdrowka zycze i wszystkiego najlepszego
Dorota, mysle, ze przy takiej becie ginka moze spokojnie zrobic usg...byc moze, ze juz uslyszysz serduszko
Gorla, po cichu, ale gratuluje i nie moge sie doczekac kolejnych Twych postow
Mirellka, w koncu bedzie wiadomo kiedy mialas @ Ja zapisuje w kalendarzu...o dziwo nawet sie unormowala szybko..
bylam wczoraj u lekarza, bo tsh mi wypierdzielilo na 38 jak ja to cholerstwo zbije? 2 lata temu mialam 4,6 i przez 1,5 roku schodzilam do 2....a teraz? nie dziwie sie, ze mi wlosy garsciami wychodza...
Brzusio cudowny..az mi sie lezka zakrecila
Emka, nie martw sie...na pewno wszystko bedzie dobrze, najwazniejsze, ze mama byla operowana i ze wyplukali to dziadostwo...i ze reszta ścieka z drenow...
Majoweczka, zdrowka zycze i wszystkiego najlepszego
Dorota, mysle, ze przy takiej becie ginka moze spokojnie zrobic usg...byc moze, ze juz uslyszysz serduszko
Gorla, po cichu, ale gratuluje i nie moge sie doczekac kolejnych Twych postow
Mirellka, w koncu bedzie wiadomo kiedy mialas @ Ja zapisuje w kalendarzu...o dziwo nawet sie unormowala szybko..
bylam wczoraj u lekarza, bo tsh mi wypierdzielilo na 38 jak ja to cholerstwo zbije? 2 lata temu mialam 4,6 i przez 1,5 roku schodzilam do 2....a teraz? nie dziwie sie, ze mi wlosy garsciami wychodza...
Brzusio cudowny..az mi sie lezka zakrecila