BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316718 przez emka
Aguśka Przynajmniej znasz przyczynę...

Opiszę Wam przypadek dziwczyny co ze mną leżała na oddziale, bo po prostu nie do uwierzenia.
Dziewczyna 21 lat, pierwszą miesiączke miała w wieku 16 lat!!! w dodatku trwała 1 dzień, potem znowu nic, brała tabletki antykoncepcyjne i inne hormony na wywołanie @. Jednak ta wredota tylko skąpo się ujawniała w co którymś cyklu. Leczyła sie tez na tarczyce, u kilku lekarzy, to też długo nie dawało rezultatów. Lekarze okrzyknęli ją zgodnie bezpłodną...
Po kolejnej wizycie u endokrynologa dostała nowe leki i pierwszy raz w zyciu miała normalną @ 5 dni, dla niej to był szok! I w następnym cyklu zaszła w ciążę :))Myśle ze nieplanowaną, bo dziewczyna młoda, studiuje jeszcze, ale była mega radosna z tego powodu :)
:laugh: :laugh: :laugh: Co prawda na oddział nie trafiła bez przyczyny... Dostała ogromnego bólu brzucha z krwotokiem i na sygnale karetka ją wiozła do szpitala, na sali wręcz lało się jej po nogach, zakrwawiła łóżko, ale po zrobieniu badań okazało sie dzidzia ma sie super! Dostała leki i po 3 dniach zdrowiuteńka wyszła do domu!!! Dla mnie to szok bo ja mając małe plamienia i zero bólów poroniłam. Ale strasznie cieszyłam sie że jej się udało... :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #316729 przez agnesssa
Emka SZOK normalnie, na prawdę niesamowita historia :ohmy: I ciekawi mnie jak to jest z tymi krwotokami, ja przy poronieniu też miałam tylko plamienia, potem może trochę tak jak przy skąpej @ i mnie nie bolało :ohmy: a tu taki krwotok i wszystko ok :huh: :huh: :huh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316736 przez Agusia83
Niesamowita historia...dobrze, ze z dzidzia wszystko ok...a takie rzeczy naprawde sie zdarzaja...widac wsio zalezy od organizmu...ja tez mialam plamienia i raz polecialo mi mnostwo krwi jak na @...na szczescie udalo sie i Emilka urodzila sie zdrowa.

Moim zdaniem trzeba tez trafic na lekarza z powolania...bo wielu konowalow teraz praktykuje na nas...
12 lata 10 miesiąc temu #316739 przez Dorota4
witam dziękuje wszystkim za gratulacje,nawet nie wiem co mam napisać gdyż pierwszy raz jestem na forum.A ciesze się i to niesamowicie gdyż już w sumie straciłam nadzieje że kiedyś zajde w ciąże a tu taka niespodzianka.Mam nadzieje że jak pójde w pon do lekarza to potwierdzi to już na 100%.A z tego forum nigdzie się nie wybieram bo mi tu dobrze :-)Tylko nie jestem jeszcze rozeznana we wszystkich tematach ale to nadrobie.
12 lata 10 miesiąc temu #316746 przez Dorota4
Dokładnie trzeba trafić na naprawde lekarza z powołania ja też miałam bardzo różne doświadczenia z lekarzami aż się wspominać nie chce bo człowiekowi aż sie słabo robi.I też byłam uważana za osobe która nie może mieć dzieci,ale mam nadzieje że te testy nie kłamią i że teraz to napewno dzidzia
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #316748 przez Majowka
dziewczyny, oto brzusio majowkowy posniadaniowy :laugh:
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #316759 przez Agusia83
Majowka, ale z Ciebie sliczna kobieta...a brzusio, rewelacja..bedziesz miala pileczke :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu #316771 przez gorla
Emkaszok, ale natura jest przewrotna ;) jak mama??

Dorotka jak ci tu dobrze to jak najbardziej zostań :)

Majówka ale z ciebie lasencja łooo matko!!! a brzusio fajny :kiss: :kiss:

Mój teścior, nie wiem czy coś bedzie widać ;)
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316774 przez emka
Majówka Ale Ty mi sie podobasz... :laugh:

Gorla 100% ciąża :laugh:
Mama mówi że nie najgorzej... ale ja sie wciąż boję...

12 lata 10 miesiąc temu #316779 przez gorla
Emka miała już operacje ?? trzymam kciuki za nią żeby szybko doszła do zdrowia
12 lata 10 miesiąc temu #316786 przez agnesssa
Gorla Teścior piękny widac jak nic drugą krechę :lol: :lol: :lol: :lol:

Majówka orzeszty :silly: Pięknie wygkądasz, brzusio cudny widać, że ciąża Ci służy :lol: :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316788 przez Agusia83
Gorla, test wyglada jak moj :laugh: tylko ze stycznia 2011 roku :silly:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316807 przez mesy
Gorla no super teścior :lol: :lol: :lol: :lol:

emka ale historia... aż cięzko uwierzyć ale cuda jednak się zdarzają ;) ;) ;) ;) ;)

Majówka
ale super brzusio :laugh: :laugh: bydzie dziewczyna ;> czy chop :>
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316819 przez emka
Mesy, Majóweczka brzuszek na chłopca no i dzidzia mamie urody nie zabrała, jak dla mnie chłopiec jak nic! :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #316822 przez Marta M
Majówka jakie cudo! Zakochałam sie w Twoim okrągluszku :)

Gorla :kiss: :kiss: :kiss:

Jak dobrze tu wejsc i widziec i czytac takie CUDA :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia