- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316718 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Aguśka Przynajmniej znasz przyczynę...
Opiszę Wam przypadek dziwczyny co ze mną leżała na oddziale, bo po prostu nie do uwierzenia.
Dziewczyna 21 lat, pierwszą miesiączke miała w wieku 16 lat!!! w dodatku trwała 1 dzień, potem znowu nic, brała tabletki antykoncepcyjne i inne hormony na wywołanie @. Jednak ta wredota tylko skąpo się ujawniała w co którymś cyklu. Leczyła sie tez na tarczyce, u kilku lekarzy, to też długo nie dawało rezultatów. Lekarze okrzyknęli ją zgodnie bezpłodną...
Po kolejnej wizycie u endokrynologa dostała nowe leki i pierwszy raz w zyciu miała normalną @ 5 dni, dla niej to był szok! I w następnym cyklu zaszła w ciążę )Myśle ze nieplanowaną, bo dziewczyna młoda, studiuje jeszcze, ale była mega radosna z tego powodu
Co prawda na oddział nie trafiła bez przyczyny... Dostała ogromnego bólu brzucha z krwotokiem i na sygnale karetka ją wiozła do szpitala, na sali wręcz lało się jej po nogach, zakrwawiła łóżko, ale po zrobieniu badań okazało sie dzidzia ma sie super! Dostała leki i po 3 dniach zdrowiuteńka wyszła do domu!!! Dla mnie to szok bo ja mając małe plamienia i zero bólów poroniłam. Ale strasznie cieszyłam sie że jej się udało...
Opiszę Wam przypadek dziwczyny co ze mną leżała na oddziale, bo po prostu nie do uwierzenia.
Dziewczyna 21 lat, pierwszą miesiączke miała w wieku 16 lat!!! w dodatku trwała 1 dzień, potem znowu nic, brała tabletki antykoncepcyjne i inne hormony na wywołanie @. Jednak ta wredota tylko skąpo się ujawniała w co którymś cyklu. Leczyła sie tez na tarczyce, u kilku lekarzy, to też długo nie dawało rezultatów. Lekarze okrzyknęli ją zgodnie bezpłodną...
Po kolejnej wizycie u endokrynologa dostała nowe leki i pierwszy raz w zyciu miała normalną @ 5 dni, dla niej to był szok! I w następnym cyklu zaszła w ciążę )Myśle ze nieplanowaną, bo dziewczyna młoda, studiuje jeszcze, ale była mega radosna z tego powodu
Co prawda na oddział nie trafiła bez przyczyny... Dostała ogromnego bólu brzucha z krwotokiem i na sygnale karetka ją wiozła do szpitala, na sali wręcz lało się jej po nogach, zakrwawiła łóżko, ale po zrobieniu badań okazało sie dzidzia ma sie super! Dostała leki i po 3 dniach zdrowiuteńka wyszła do domu!!! Dla mnie to szok bo ja mając małe plamienia i zero bólów poroniłam. Ale strasznie cieszyłam sie że jej się udało...
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez emka.
Temat został zablokowany.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 10 miesiąc temu #316729 przez agnesssa
Emka SZOK normalnie, na prawdę niesamowita historia I ciekawi mnie jak to jest z tymi krwotokami, ja przy poronieniu też miałam tylko plamienia, potem może trochę tak jak przy skąpej @ i mnie nie bolało a tu taki krwotok i wszystko ok
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316736 przez Agusia83
Niesamowita historia...dobrze, ze z dzidzia wszystko ok...a takie rzeczy naprawde sie zdarzaja...widac wsio zalezy od organizmu...ja tez mialam plamienia i raz polecialo mi mnostwo krwi jak na @...na szczescie udalo sie i Emilka urodzila sie zdrowa.
Moim zdaniem trzeba tez trafic na lekarza z powolania...bo wielu konowalow teraz praktykuje na nas...
Moim zdaniem trzeba tez trafic na lekarza z powolania...bo wielu konowalow teraz praktykuje na nas...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
- Dorota4
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 10 miesiąc temu #316739 przez Dorota4
witam dziękuje wszystkim za gratulacje,nawet nie wiem co mam napisać gdyż pierwszy raz jestem na forum.A ciesze się i to niesamowicie gdyż już w sumie straciłam nadzieje że kiedyś zajde w ciąże a tu taka niespodzianka.Mam nadzieje że jak pójde w pon do lekarza to potwierdzi to już na 100%.A z tego forum nigdzie się nie wybieram bo mi tu dobrze :-)Tylko nie jestem jeszcze rozeznana we wszystkich tematach ale to nadrobie.
- Dorota4
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #316746 przez Dorota4
Dokładnie trzeba trafić na naprawde lekarza z powołania ja też miałam bardzo różne doświadczenia z lekarzami aż się wspominać nie chce bo człowiekowi aż sie słabo robi.I też byłam uważana za osobe która nie może mieć dzieci,ale mam nadzieje że te testy nie kłamią i że teraz to napewno dzidzia
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316807 przez mesy
Gorla no super teścior
emka ale historia... aż cięzko uwierzyć ale cuda jednak się zdarzają
Majówka ale super brzusio bydzie dziewczyna ;> czy chop :>
emka ale historia... aż cięzko uwierzyć ale cuda jednak się zdarzają
Majówka ale super brzusio bydzie dziewczyna ;> czy chop :>
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez mesy.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11