- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318054 przez Mirella
eee tam, 3,5cm to pikuś moja miała prawie siedem i nie była gładkościenna, i się wchłonęła
torbiel nie jest groźna dla ciąży, czasem może być dla mamy, mnie nawet rakiem straszyli i chcieli kroić w ciąży, no ale po co ja się powtarzam, przecież juz Wam sto razy mówiłam
torbiel nie jest groźna dla ciąży, czasem może być dla mamy, mnie nawet rakiem straszyli i chcieli kroić w ciąży, no ale po co ja się powtarzam, przecież juz Wam sto razy mówiłam
Temat został zablokowany.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Dorota4
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 10 miesiąc temu #318090 przez Dorota4
Gorla ja ostatni raz miałam w sytyczniu na poczatku 1.01.12 ale u mnie z tym bardzo kiepsko bo nigdy nie miałam tak jak się należy nieraz to nawet nie przyszedł przez dobre pare miesięcy.21.02.2012 bylam u pani gin ale niestety nic nie widziała,tak więc czekam do pon niecierpliwie bo nie mam pojęcia czy naprawde mam tam jakąś małą fasolke.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorota4
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318096 przez Dorota4
wiesz co wogóle to była dziwna Pani gin gdyż moim zdaniem robiła to tak na odwal sie,a poszłam do niej bo byłam poprostu ciekawa czy jestem i nie mogłam sie doczekać poniedziałku.Ale w sumie może testy nie kłamia i to badanie krwi a jak nie to znów trzeba bedzie próbować
- Dorota4
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318412 przez gorla
chłopek to jest ten sam co chodziłam ostatnio, ten ordynator, nie ten co mnie wkurwił i nastarszył
Dorota badanie krwi na bank nie kłamie, nie masz @, więc na pewno jesteś idz do innego gina, już powinno byc coś widać. Termin na pazdziernik
Dorota badanie krwi na bank nie kłamie, nie masz @, więc na pewno jesteś idz do innego gina, już powinno byc coś widać. Termin na pazdziernik
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez gorla.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318414 przez Dorciaition
Gorla ja też miałam torbiel- 5 cm. W 13 tc nie było już śladu, choc straszyli mnie tak jak Mirelle, że będą mnie ciąć.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318424 przez Dorciaition
Gorla zniknie Kochana ciesz się i korzystaj z życia dopóki nie ma objawów
Majówka pięknie wyglądasz. Powinnaś w jakiejś reklamie z tym brzuszkiem wystąpić
Majówka pięknie wyglądasz. Powinnaś w jakiejś reklamie z tym brzuszkiem wystąpić
- Dorota4
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu #318455 przez sylka
Gorla ja nie miałam żadnych obiawów, nic nie bolało tylko @ nie było w terminie i po czasie doszła senność (jakieś 2 tyg. po terminie @) Poszłam do gina i był to 4 tc. Piersi zaczęły mnie boleć chyba dopiero ok 10 tc a w 7-8 tc pojawiły się silne bule podbrzusza i byłam na lekach do 12 tc.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 10 miesiąc temu #318458 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Gorla Moja kumpela miała torbiel i to taką krwawiacą, ciągle miała krwawienia i jakos niespodziewanie w ciąże zaszła, przy następnej wizycie po torbieli nie było śladu. Teraz ma cudowną 1,5 roczną córeczke! Luz, luz, luz... będzie dobrze...
Z moją mamą już lepiej... dzie wychodzi ze szpitala, troche mnie to dziwi że tak szybko bo ma jeszce gorączkę 37,5 i dopiero dziś zdejmą jej ten dren. Ale mam nadziejeże lekarze wiedzą co robią ...
Dorcia To nie ulega wątpliwości że jesteś w ciąży, beta wskazyje jednoznacznie, zobaczysz ze teraz będzie już coś widać Czassami we wczesnej ciąży nie widać, sprzęt czasem nie taki dokładny albo operujacy nim sie nie przykłada, u mnie tez tak było, jest pęcherzyk, potem niema, potem znowu jest!
Z moją mamą już lepiej... dzie wychodzi ze szpitala, troche mnie to dziwi że tak szybko bo ma jeszce gorączkę 37,5 i dopiero dziś zdejmą jej ten dren. Ale mam nadziejeże lekarze wiedzą co robią ...
Dorcia To nie ulega wątpliwości że jesteś w ciąży, beta wskazyje jednoznacznie, zobaczysz ze teraz będzie już coś widać Czassami we wczesnej ciąży nie widać, sprzęt czasem nie taki dokładny albo operujacy nim sie nie przykłada, u mnie tez tak było, jest pęcherzyk, potem niema, potem znowu jest!
Czy dwa szczęścia to za wiele...?