BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 10 miesiąc temu #318464 przez Majowka
Emka, ciesze sie ze juz wszystko dobrze z mamusia. Duzo zdrowka! :kiss:

Gorla, a pamietasz mnie? :) Zadnych objawow, nic, bardzo pozno zrobiony test....ja na twoim etapie to jeszcze na to nie wpadlam :laugh:
Nie martw sie, wszystko bedzie dobrze! :kiss: Ciesze sie bardzo twoja kropeczka :kiss: :kiss: :kiss:
A odnosnie globulek, to w 8 tyg tez mnie dopadla ta infekcja i kazal mi brac przez 3 tyg, balam sie na poczatku...ale to trzeba wyleczyc, wiec bierz kochana, bez zastanawiania. Moje rozowe uplawy byly wlasnie skutkiem niewyleczonej infekcji.

Dorcia dzieki! :kiss: :kiss: :kiss:

Dorota chyba jeszcze nie gratulowalam!!!!! Ciesze sie bardzo! Bedziecie razem z Gorla na listopadowkach! :laugh:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318466 przez gorla
Emcia super, ze mama wychodzi!!!!!! nieraz gorączka przez dren, bo jakieś bakterie są, mój brat tak miał, dopiero jak wyjęli wkłucie po 2 dniach po gorączce ani śladu. Musi być w dobrej kondycji, ze puszczają :kiss: :kiss: :kiss:

sylka a no właśnie senna jestem :blink: kłuje od czasu do czasu i tyle :unsure: :unsure:

Majówko noo :lol: trza leczyć niezwłocznie , a Dorota na pazdziernik sie załapie, bo ona miała @ 1 stycznia ;) , ja bym na 2 listopada wypadła ;)

A u mnie dalej pizdzi, okna nie można otworzyć :angry: :angry: autem rzuca jak diabli, dziś na impre sie wybieramy na urodziny brata :blink:
12 lata 10 miesiąc temu #318488 przez sylka
Gorla to tak jak ja senna, roztargniona i co jakiś czas coś zakuło :)Na USG widac było sam pęcherzyk, a dziś biega obok mnie moje cudo :D Test miałam podobny do twojego :P Leży schowany :D
12 lata 10 miesiąc temu #318518 przez Dorciaition
Gorla będzie dobrze. U mnie tez na początku nie było objawów, nic a nic. A jak się zaczęły to miałam ich dość ;)
A na usg czesto na początku nic nie widać. Dlatego żeby się nie stresować poszłam dopiero ok 6 tc. Głowa do góry :)
No i będzie mamusia listopadowa :) Już sie nie mogę doczekać wątku listopadowego :)

U mnie też piździ niesamowicie :dry:

Alanek[*] :(
12 lata 10 miesiąc temu #318521 przez Dorota4
Gorla pewnie że będzie dobrze przy takim wsparciu musi być super :) :) :) :) :) A ja jeszcze raz dziękuje wszystkim za gratulacje. :) :) :) :) :)
12 lata 10 miesiąc temu #318540 przez gorla
Dorota wsparcie to tu zawsze było i jest najlepsze na świecie :laugh: :laugh: lepszego nigdzie nie znajdziesz ;) ;)
12 lata 10 miesiąc temu #318616 przez @nulka
hej :kiss:
przyszłam się przywitać i pokazać :)
jestem już 9 dobę po laparo i czuję się prawie dobrze
dolegliwości bólowe minimalne
jedyny problem to że słaba jestem
ale to pewnie dlatego ze przed zabiegiem i teraz dieta lekkostrawna i w sumie to chyba z 7 kilo zrzuciłam w miesiac
dzisiaj wybrałam się na krótki spacerek do lasu, kochany eMuś służył ramieniem i jakoś dałam radę :)
@ przylazła w 25dc pewnie po narkozie i po lekach rozrzedzających krew tak szybko przyszła
ale to i dobrze bo nowy cykl - nowa nadzieja :blink:
cały czas boksuję się z myślami co do starań...
jak byłam przez 2 doby po zabiegu taka niedołężna to też myślałam że coraz mniej siły we mnie i czy dam radę urodzić itp :dry:
to tyle egoizmu a teraz:

Gorla Tobie już gratulowałam ale nie zawadzi jeszcze raz oficjalnie :)
i powiem Ci że od początku jak śledziłam Twój wykres to miałam przeczucie że to ten cykl ale nie gadałam bo ja swoim przeczuciom nie ufam :P

Dorota witaj i również gratuluję
Majówka no to się doczekałaś buuuuuuuusika :)

reszta bandy do roboty!!!! wiosna idzie, jak się nie weźmiecie za krzyżowanie eMów to bociany będą miały puste przebiegi!!!

i przyznaję bez bicia że przeleciałam po łebkach to co miałam zaległe do przeczytania, ale jakoś nie mam jeszcze nastroju do starań, myślę nawet o tym żeby przystopować z tematem choćby na jakiś czas, a to znowu nie logiczne w mojej sytuacji bo każdy miesiąc się liczy... :dry:
więc powiem szczerze że zdurniałam całkiem i nie wiem już nic :dry:

może mnie która oświeci :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #318639 przez Dorota4
@nulka Witaj :) :) :) dziękuje za gratulacje i uważaj na siebie po tej laparoskopi jutro już wszystkie bóle miną i będziesz coraz silniejsza :) :) :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318646 przez sylka
@Nulka wracaj do zdrowia a staranek nie odpuszczaj :) Działaj ale bez nacisku i parcia co ma byc to będzie jak nie w tym cyklu wyjdzie to w kolejnym. Toć to ma byc przede wszystkim przyjemność :lol: :blink: Odpręż się psychicznie a sie uda. Bez parcia na szkło :) 3mam kciuki :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #318684 przez gorla
@nulcia nie gadaj głupot, ze nie dasz rady urodzić i nie zawieszaj staranek szkoda czasu, bedziesz żałować potem... ja po byle chorobie, zabiegu nawet po niestrawności z haftaniem jestem słaba jak cholera!!!!!! ledwo stoje na nogach hehe to ty na bank dasz rade. Powolutku dojdziesz do siebie, uspokoisz sie i bedzie dobrze :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318704 przez ViFi
Emka super wiadomości

Chodzisz mi po głowie...
A Twój Em miał robione badanie nasienia???

Dla Ciebie
badanie kariotypów można zrobić na NFZ w przypadku poronień nawracających...
Przeciwciała przeciw plemnikowe

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 10 miesiąc temu #318964 przez Dorota4
Dziś byłam na usg w szpitalu i już wiem na 100% że jestem w ciąży,ale strasznie się wystraszyłam gdyż rano miałam małe krwawienie,poprostu myślałam że zawału dostane.Jutro jeszcze czeka mnie wizyta u swojego lekarza i bedzie gitara i oczywiście dostałam sterte lekarstw.Ale jak trza to trza,tak wię gorla nie jesteś sama :) :) :) :) :) :) :) :)
12 lata 10 miesiąc temu #319063 przez Majowka
Fantastycznie! Jeszcze raz gratuluje Dorota! :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu #319109 przez Mirella
Pamiętacie jeszcze Eash? Dziś dostałam od niej taką wiadomość na priv:

czesc. nie mam teraz dostepu do neta, dzisiaj okazyjnie weszlam po dluzszej przerwie i nie moge znalezc naszego wątku, tzn. wątku staraczek. co jest grane? mam mało czasu, więc zamiast dalej szukać, pisze do ciebie i upoważniam do przekazania info wszystkim zainteresowanym: moj gin zmienił zeznania, jednak Hanka będzie mieć brata czujemy się dobrze, choć dokucza lekki zmęczenie i osłabienie. chciałabym już urodzić. nadal liczę na naturalny poród. to juz za 2 miesiące pozdrawiam wszystkich, szczególnie ciebie i córcię pa

@nulka, no weź proszę Cię, jakie odpuszczę jakie nie dam rady, jak Ty nie dasz to kto?

Dorota, co tam lekarstwa, ważne ze fasolinka jest, reszta to pikuś, łapaj buziaki :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #319367 przez Mirella
Taka cisza w poniedziałek????????? Znaczy się wirus wszystkich wygonił z forum, buuuuuu :( :( :(
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia