BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 10 miesiąc temu #319664 przez mesy
Hej dziewczyny :) mi niestety dalej forum nie działa :( i nie dość że nie działa to jeszcze chyba przez to mi kompa zaczęło mulic kuwa :( trzymam za was wszystkie kciuki i za ciebie lacra też co by zabieg nie byl bolesny :) mam nadzieję że forum wróci na dniach do życia. Buzki :*
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #319665 przez Dorota4
To ja nie wiem dlaczego mi nie powiedział,może nie jest pewny że wszystko bedzie oki i nie che mi nadzieji robić.Bo jak im ciężko ustalić w którym tygodniu jestem,Ja już sama nic z tego nie wiem.
12 lata 10 miesiąc temu #319674 przez Mirella
Lacra za jednego cukierka to się nie zamieniam, ale za dużą sałatkę grecką z Salad Story to mogę pomyśleć :)

z czasów kiedy używałam windowsa pamiętam że najlepszy był skaner online mks, najlepiej znajdował wirusy na dysku, jeszcze eseta uzywałam, za darmo online można sobie odpalić jeden i drugi, z tym że mks tylko przez IE, może Wam to co da, a jak nie to zróbcie to co ja i będziecie szczęśliwe. :lol:

No dobra może mniej radykalnie niż ja, można miec i to i to, nie ma zakazu. Chociaż...., a nie też się da, najpierw sprawdzić potem odpalić......

znaczy linuxa i windę razem :lol: dziś się doczytałam po co sa antywiry na linuxa, właśnie po to że jak się ma dwa systemy to się na linuxie sprawdza czy w porządku a potem spokojnie odpala windę. Ja mam tylko linuxa czego i Wam życzę, temat wirusów zniknął na wieku wieków amen :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319676 przez Lacrijka
Dorotka, ciaza to nie matematyka.. Daj czas fasolce na odpowiedni rozwój. Pójdziesz za dwa tygodnie i juz zapewne beda mogli wiecej powiedziec. Ja wiem ze sie latwo mówi, ale wiesz ;)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319693 przez sylka
Dorota4 napisał:

To ja nie wiem dlaczego mi nie powiedział,może nie jest pewny że wszystko bedzie oki i nie che mi nadzieji robić.Bo jak im ciężko ustalić w którym tygodniu jestem,Ja już sama nic z tego nie wiem.

Mi też na 1 wizycie niepowiedział. Powiedział że wg USG to 4 tc- widziałam tylko pęcherzyk a lekarz jeszcze tyci tyci fasoline której ja już swoim okiem nie wypatrzyłam :silly: Kolejna miałam za 3 tyg. i wtedy powiedział mi termin na 14-16 marca a urodziłam mies. wcześniej ale to już inna historia. Spokojnie mi powiedział że z załozeniem karty i potwierdzeniem terminu poczekamy do 2 wizyty bo to dopiero poczatek.
12 lata 10 miesiąc temu #319698 przez Dorota4
Wiem wiem moja droga że to nie matematyka,i musze troszke przystopować bo oszaleje.Ale to dlatego że strasznie się boje :(
12 lata 10 miesiąc temu #319704 przez Dorota4
Sylka jestem spokojniejsza :) :) :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319708 przez sylka
Spokojnie jak @ szlała i była nieregulrna to fasolinka musi podrosnąc by lekarz mógł dokładniej określić termin :) Wszystko będzie dobrze ;)
12 lata 10 miesiąc temu #319718 przez gorla
Lacra ja sie na cuksa bym nie skusiła, bo ja to nie lubie lekarzy i szpitali i siem bardzo bojem, nawet przy morfo hehe takze wybacza :)

Dorota dziewczyny mają racje, musisz czekać, ja też mam 13 marca ( za 2 tyg. ) wizyte i zobaczymy czy coś sie wykluło. Narazie podobnie jak ty schizują , ale ja to już wiedziałam że tak bedzie zanim zaszłam :blush:

chłopek jest dobrze, objawy marnie, ale spoko ;)

Co do szyjki to nie wiem

sylka ale maly był donoszony tylko gin zle wyliczył, czy przedwczesny poród??
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319746 przez sylka
gorla napisał:

sylka ale maly był donoszony tylko gin zle wyliczył, czy przedwczesny poród??

Przedwczesny poród, Kuba urodził się w 36 tc, poród zaczął się niespodziewanie w 32 tc (nie czułam skurczy- bolało mnie tylko od kilku dni spojenie łonowe, częsciej chodziłam do wc, ale brzuch się nie napinał-normalne pod koniec ciąży- i gdyby nie wizyta w tym dniu u lekarza nic bym nie wiedziała i chyba urodziła w nocy w domu) Po wizycie od razu trafiłam na porodówkę cała noc wymiotowałam i miałam 4 cm rozwarcia. Na szczęsce zatrzymali akcje, no i do 36 tc leżenie plackiem w szpitalu (z pełnym rozwarciem od 34 tc) i łykanie leków, zastrzyki kroplówki. 14.02 odstawili leki i tego samego dnia urodziłam.
12 lata 10 miesiąc temu #319755 przez Mirella
wrolimamy.pl/2012/02/16/walentynkowa-niespodzianka/

a tutaj macie całą historię Sylki :) czytałam, polecam :)

Sylka mam nadzieję że mnie nie palniesz, pamiętaj że tu ja od tego jestem ;)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319776 przez sylka
Kochana ja bym miała ciebie palnąc ;)przecież nie mogę odebrać Ci tego przywileju :woohoo:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319814 przez ViFi
emka napisał:
Wifi Widzę ze ty mega obcykana... ale się nie dziwię, ja już tez troche poszperałam, człowiek chce wiedzieć jak najwięcej... Życzę Ci powodzenia bo wiem ze dosć długo sie starasz, mysle ze jak zajdziesz w ciążę to przy udziale tych wszystkich specyfików tym razem uda ci sie donosić. Mój lekarz mówił ze prowadził już ciąże z heparyną, zapisywał ją nawet w ciemno i wszystkim kobietkom udało sie donosić ciąże. Szkoda zę trafiłam do niego tak późno... :dry:

====Acard, Heparyna to żelazny zestaw... Ja mam jeszcze ANA1 ANA2 dodatnie to może dojść Enkorton..
Ważne, że trafiłaś ja do mojego też niedawno ....

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 10 miesiąc temu #319818 przez ViFi
gorla napisał:

Kuwa zgaga mnie męczy pól dnia, Renia mi sie skończyła :angry: :angry: :angry: :angry: rogalika mi sie zakciało :angry: :angry: :angry:
==== na zgage migdały ale nie duzo...

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 10 miesiąc temu #319821 przez sylka
Mi migdały i żadne domowe sposoby nie pomagały jedynie reeni i jakies mleczko do picia ale nie pamiętam nazwy, a później w szpitalu podawali mi juz controlock kontrol w kroplówce lub w tabsach.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia