- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #320057 przez gorla
@nulcia wypróbuje to mleko;) a jak sie czujesz???
wiecie co.. te globulki clotrimazol co je biore to cos nie tak, mam po nich upławy wodniste a jak sie rozpuszcza to piecze kuwa
wiecie co.. te globulki clotrimazol co je biore to cos nie tak, mam po nich upławy wodniste a jak sie rozpuszcza to piecze kuwa
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez gorla.
Temat został zablokowany.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 10 miesiąc temu #320078 przez Mirella
Gorla taż tak kiedyś miałam jak dostałam Clotrimazol a powinnam co innego Każ sobie posiew a nie w ciemno.
Mesy, ja nie dopasowałam systemu do forum, tak ogólnie się przeniosłam bo mi lepiej, jakoś łatwiej, nie ma systemowych śmieci z których trzeba komputer czyścić, nie wiem co to defragmentacja, wszystkie potrzebne programy za darmo, no i naprawdę nie wiem co to wirusy A jak kogoś przed moim kompem posadzę to wcale nie wie że jest na linuxie
Mesy, ja nie dopasowałam systemu do forum, tak ogólnie się przeniosłam bo mi lepiej, jakoś łatwiej, nie ma systemowych śmieci z których trzeba komputer czyścić, nie wiem co to defragmentacja, wszystkie potrzebne programy za darmo, no i naprawdę nie wiem co to wirusy A jak kogoś przed moim kompem posadzę to wcale nie wie że jest na linuxie
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 10 miesiąc temu #320084 przez agnesssa
Lacrijka zaciskam z całych sił kciuki, żeby wszystko było ok
Gorla ja jak przyjmowałam globulki na zapalenie (które czuje, że i tak nie minęło :/ )to też ze mnie leciało Tylko wkładki wymieniałam
Mirella dzięki za linka
Sylka pięknie napisane
@mulka dziewczyny już Ci pisały, ale ja tez dodam swoje 4 grosze NIE REZYGNUJ i szybciutko wracaj do zdrowia No i muszę spróbować Twojego sposobu na zgagę
Emka ależ jesteś silna babka
Vifi Twoja wiedza, na prawdę onieśmiela Super
Nikusia owocnych przytulanek, i pamiętaj zasadę straconego cyklu
Gorla ja jak przyjmowałam globulki na zapalenie (które czuje, że i tak nie minęło :/ )to też ze mnie leciało Tylko wkładki wymieniałam
Mirella dzięki za linka
Sylka pięknie napisane
@mulka dziewczyny już Ci pisały, ale ja tez dodam swoje 4 grosze NIE REZYGNUJ i szybciutko wracaj do zdrowia No i muszę spróbować Twojego sposobu na zgagę
Emka ależ jesteś silna babka
Vifi Twoja wiedza, na prawdę onieśmiela Super
Nikusia owocnych przytulanek, i pamiętaj zasadę straconego cyklu
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu #320094 przez sylka
Dziewczyny dzięki za miłe słowa tak naprawdę każda matka zrobiła by to samo na moim miejscu Wiadomo ciężko było ale zdrowie Kubusia było ważniejsze od mojej wygody i dumy.
Gorla Niektóre leki powodują pieczenie i pisze na ulotce, że taki może być skutek uboczny. Możesz też być uczulona na jakiś składnik tych globulek. Zwięoszone wydzielanie śluzu może związane jest z ciążą, szczerze powiedziawszy nie pamiętam jak miałam na początku, ale pod koniec to napewno leje się
Gorla Niektóre leki powodują pieczenie i pisze na ulotce, że taki może być skutek uboczny. Możesz też być uczulona na jakiś składnik tych globulek. Zwięoszone wydzielanie śluzu może związane jest z ciążą, szczerze powiedziawszy nie pamiętam jak miałam na początku, ale pod koniec to napewno leje się
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 10 miesiąc temu #320102 przez gosiak
cześć dziewczynki wpadam się przywitać, rozisywac sie nie będe bo wrak człowieka ze mnie jest, mam prolemy żołądkowe i jedynie co mi ulgę przynosi to leżenie na wznak jutro wybieram sie do lekarza i zobaczymy czy da skierowanie na jakies badania, bo od kilku lat mam te problemy od ostatniego ataku mineły 3 lata i teraz nagle przyszły nie wiadomo skąd
życzę wszystkim miłego tygodnia
życzę wszystkim miłego tygodnia
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #320106 przez @nulka
Gorla dzięki z dnia an dzień jest lepiej a to mnie dość pozytywnie nastraja
agnessa dzisiaj jestem nastawiona bojowo co do staranek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
10 dc, mam nadzieję że do owulki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
sylka Twoja historia jest bardzo podobna do mojej, ja w zasadzie 3 razy lądowałam na porodówce, za trzecim urodziłam w 35 tc (poród trwał 1,5h)a przedtem leżałam na patologii plackiem miesiąc. Ale nie byłam zbyt mądra i pokorna bo z kroplówką pod pachą wymykałam się w nocy do toalety i pod prysznic
Mirella mi wystarczy kawałek podłogi i łokieć pod głowę a zresztą w takim towarzystwie!!!! kto powiedział że będziemy spać ??!!
gosiaku naciskaj na skierowanie na USG
agnessa dzisiaj jestem nastawiona bojowo co do staranek
10 dc, mam nadzieję że do owulki
sylka Twoja historia jest bardzo podobna do mojej, ja w zasadzie 3 razy lądowałam na porodówce, za trzecim urodziłam w 35 tc (poród trwał 1,5h)a przedtem leżałam na patologii plackiem miesiąc. Ale nie byłam zbyt mądra i pokorna bo z kroplówką pod pachą wymykałam się w nocy do toalety i pod prysznic
Mirella mi wystarczy kawałek podłogi i łokieć pod głowę a zresztą w takim towarzystwie!!!! kto powiedział że będziemy spać ??!!
gosiaku naciskaj na skierowanie na USG
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez @nulka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #320112 przez Mirella
Ha, Gosiak spryciulo, dobrze wykombinowałaś, Duśka już w dorosłym łóżku śþi i spokojnie się zmieścicie, czasem ja się z nią kłade jak marudzi i usypiamy razem
@nulka, spanie w zimie jest obowiązkowe bo ja mam naprawdę małe mieszkanie, nie da się dziecku nad głową imprezować, no ale latem na dworze........
a co do staranek, to jak chęć jest to i siły i pozycja się znajdą czymam kciukory
@nulka, spanie w zimie jest obowiązkowe bo ja mam naprawdę małe mieszkanie, nie da się dziecku nad głową imprezować, no ale latem na dworze........
a co do staranek, to jak chęć jest to i siły i pozycja się znajdą czymam kciukory