BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #320506 przez Lacrijka
Jestem twarda @nulka, samego zabiegu sie nie boje, kij z tym, ale boje sie tego co usłysze po nim.. Tylko nie pisz mi ze napewno wszystko bedzie dobrze bla bla bla, bo ja wiem ze moze ale nie musi byc dobrze. 50:50 :dry:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #320507 przez Insomnia
Lacra ty się trzęsiesz przed tym zabiegiem i dlatego tak gadasz :silly:
Ale będzie wszystko git i będziesz drożna jak komin w lecie :kiss:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #320511 przez agnesssa
Insomnia osz ty cholero jedna :silly: A ja myślałam, że nie palisz już tak długo jak ja :silly: Ale powiem Ci jedno, zachodź w ciąże szybciutko, bo rzucasz od razu, nawet przeszkadza mi jak ktoś przejdzie co palił przed chwilą :ohmy: I nie mam zamiaru wracać do nałogu po ciąży :ohmy: Moja kumpela nie paliła w ciąży, ale jak tylko urodziła to sie doczekać nie mogła kiedy zapali, a ja sobie nie wyobrażam taka śmierdząca do maleństwa się przytulać więc to moja motywacja, ale mój mąż nie pali i jest mi łatwiej bo w ogóle o tym nie myślę :blink: Jak Ci owulka przepadła, co za małpiszon :ohmy: :ohmy: :kiss:

@nulka niezły sposób :woohoo: Grunt, że pomogło :kiss:

Lacrijka wiem, że łatwo się mówi, ale staraj się nie myśleć o tym co będzie po, albo myśl, że po zabiegu będziesz wiedziała na czym stoisz i dalej będziesz działać w odpowiednim kierunku :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #320513 przez @nulka
Insomnia napisał:

@nulka a kiedy Ty zabierasz sie do roboty co? Bo ja już tyle się napracowałam a owulacja mi gdzieś zaginęła :(

no ja bym mogła już ale jak pisałam wczoraj, nie wiem jak się za to zabrać :)
dzisiaj mam 11dc, myślę że za 2 3 dni delikatnie bedziem działać :)
Po laparo nie ma przeciwwskazań i nie trzeba czekać

A u Ciebie może jakieś opóźnienie z tą owu, jeszcze nie odpuszczaj, działaj co drugi dzień to ją złapiesz.
Wcześniej przy dłuższych cyklach owulacje miałaś po 20dc, więc teraz Ci się pewnie szykuje dłuższy cykl.

chłopek na to oszczędzanie to bym raczej nie liczyła :)
Ja wydawałam na papierosy 300-400pln miesięcznie a teraz wcale tej kasy nie widzę :S
12 lata 10 miesiąc temu #320517 przez Insomnia
oby to był najdłuższy w mojej historii :lol: :lol: No nie odpuszę ale martwię się czy emusia nie wykończę zanim owulka zaszczyci mnie swoją obecnością :lol: :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #320520 przez Insomnia
@nulka napisał:

chłopek na to oszczędzanie to bym raczej nie liczyła :)
Ja wydawałam na papierosy 300-400pln miesięcznie a teraz wcale tej kasy nie widzę :S[/quote]

otóż to :lol: na fajki zawsze się kasa znajdzie a od kiedy zaczęłam rzucać to się tyle wydatków namnożyło że aż głowa boli

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #320522 przez @nulka
Lacra :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

przecie tam jest wszystko dobrze, a po kontraście się zrobi lepszy cug i jajeczka sie będą kulać w dół jak po świeżo wypolerowanej zjeżdżalni i ni ma bata żeby sie jakiś żołnierzyk tam nie zaszwędał. A jak sie już tam nawet przez przypadek zawieruszy i nawet jak bedzie nieborak słabina i nieśmialec to jajeczko w tym cugu i z taką prędkością i impetem bedzie sie kulać w dół że nie bedzie czekać na atak tylko samo sie na żołnierza nabije i uj!!
tak to widze B)
12 lata 10 miesiąc temu #320530 przez Lacrijka
@nulka napisał:

Lacra :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

przecie tam jest wszystko dobrze, a po kontraście się zrobi lepszy cug i jajeczka sie będą kulać w dół jak po świeżo wypolerowanej zjeżdżalni i ni ma bata żeby sie jakiś żołnierzyk tam nie zaszwędał. A jak sie już tam nawet przez przypadek zawieruszy i nawet jak bedzie nieborak słabina i nieśmialec to jajeczko w tym cugu i z taką prędkością i impetem bedzie sie kulać w dół że nie bedzie czekać na atak tylko samo sie na żołnierza nabije i uj!!
tak to widze B)

Nie czeklinaj bo Cie Ilona wydrzuci :P :P :P
Dobrze ze eMek jedzie ze mna, bo ja bym pewnie ustawila desant
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #320537 przez @nulka
no bo ja sie przez Ciebie widzisz wulgarna robiem :dry:
dostane bana i starankowa nie bede
taka niby mądra Lacra jesteś a tak gupio gadasz że hoho :angry:

czepraszam za bdrzydkie słowa ale staram i Lacra mnie doprowadziła do tego stana to przez NIĄ!!!! :P

i kajdanki niech eMuś weźmie...
12 lata 10 miesiąc temu #320542 przez Lacrijka
Pewnie !! Zawsze wszystko ja !!! Lacra to, Lacra tamto !!Lacra sramto i owamto! A ić Ty !!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Ide do wujka gugl :P :P :P
12 lata 10 miesiąc temu #320543 przez @nulka
I Gosiaka jeszcze straszysz!!!! :P :P
a wiesz że nieborak płochliwy jest :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #320546 przez Lacrijka
@nulka napisał:

I Gosiaka jeszcze straszysz!!!! :P :P
a wiesz że nieborak płochliwy jest :kiss:

Wiem, wiem..Ob**ane pidźamki i te sprawy hahaha Ale Gosiak przezywa, bidna ze strachu sie chyba wrzodów dorobiła :huh: :huh: :huh:
12 lata 10 miesiąc temu #320550 przez @nulka
nie wiem jak z pidżamką ale pod kołderą napewno ma teraz tachykardię...
Nie bojaj Gosiaku, Lacra se żartuje z tym strachaniem :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #320551 przez chłopek
gdzie Mirella bo jestem ciekawa co przepowie widzać mój brzuszek:)
12 lata 10 miesiąc temu #320557 przez Lacrijka
Wyslalam tez eMusia na badanka chopaszków w ten piątek. Zrobimy teraz i za miesiac. Ja sobie polukam te jajowody a po drugim badanku eMka (tym za miesiac) idziemy do kliniki. Jezeli jajowody drozne to insemka. jezeli niedrozne to invitro. Taki mamy plan :) :) :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia