- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu #323984 przez bidol
co ja miałam....., a już wiem
Gosiakowa - to nic tylko się cieszyć- lekarze znaleźli przyczynę i usuneli trzymam kciuki za II dzielna kobietka z Ciebie
Inso - trzymam kciuki za II krechy
Emka - co u Ciebie słychać???
Gorla - no to chyba objawy masz - jak batoniki opylasz
@nulka - za Ciebie też zaciskam z całych sił
Lacra - oby jajo się znalazło
mesy - mam nadzieję że badanka wyjdą jak ta lala
Gosiakowa - to nic tylko się cieszyć- lekarze znaleźli przyczynę i usuneli trzymam kciuki za II dzielna kobietka z Ciebie
Inso - trzymam kciuki za II krechy
Emka - co u Ciebie słychać???
Gorla - no to chyba objawy masz - jak batoniki opylasz
@nulka - za Ciebie też zaciskam z całych sił
Lacra - oby jajo się znalazło
mesy - mam nadzieję że badanka wyjdą jak ta lala
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 9 miesiąc temu #324069 przez Mirella
Emka a bo ja wiem czy to blond? Niech Ci powiedzą te co widziały
W nocy znowu miałam atak chyba żolądka i mąż wezwał pogotowie. Kurcze ja się dusiłam w głowie kręciło, prawie zemdlałam z bólu, i dowiedziałam się że histeryzuję bo nic mi nie jest Ale zastrzyk rąbneli i potem mi przeszło, tylko dziś jak pijana i nieprzytomna chodzę i jem tylko suche bułki
Ja mam zupełnie inne doświadczenia niż @nulka, dzidzia na wiosnę to fajna sprawa, jakoś Duśka nie prostestowała jak miała pól roku że trzeba się ubrać na spacer A za to jak się urodziła to od początku wszystkie parki nasze w lecie łatwiej pójść gdziekolwiek bo łatwiej cyca na zawołanie wystawić
Testować dziewczynki, testować, nie marudzić, przeczytałam wszystko i nic nie pamiętam
W nocy znowu miałam atak chyba żolądka i mąż wezwał pogotowie. Kurcze ja się dusiłam w głowie kręciło, prawie zemdlałam z bólu, i dowiedziałam się że histeryzuję bo nic mi nie jest Ale zastrzyk rąbneli i potem mi przeszło, tylko dziś jak pijana i nieprzytomna chodzę i jem tylko suche bułki
Ja mam zupełnie inne doświadczenia niż @nulka, dzidzia na wiosnę to fajna sprawa, jakoś Duśka nie prostestowała jak miała pól roku że trzeba się ubrać na spacer A za to jak się urodziła to od początku wszystkie parki nasze w lecie łatwiej pójść gdziekolwiek bo łatwiej cyca na zawołanie wystawić
Testować dziewczynki, testować, nie marudzić, przeczytałam wszystko i nic nie pamiętam
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 9 miesiąc temu #324200 przez gosiak
Kochane na wstępie ściskam i dziękuję za kciuki...już jestem w domku, miałam tam zostać do juterka rano, ale na sale przyszły dwie Panie po operacji i troszkę stękały jedna cały czas płakała bo myśli że ma raka a że się co raz lepiej czułam to poprosiłam żeby mnie puścili a jutro tylko po wypis wpadne i na rozmowe z lekarzem, no ale do rzeczy...Więc tak ja jestem z tych co niestety gorzej to przeszły był to dla mnie koszmar, ale to przez to że jak Pan doktor wstępnie stwierdził że jajowody były poskręcane i zrosty BYŁY ale już nie ma bo kontrast przepłynął prosto do moich jajników, ból straszny wyłam z bólu aż pelęgniarka przyleciała i mnie za rękę potrzymała napisałam że wstepnie Pan dr stwierdził zrosty bo potem nie gadałam z Nim już a jeszcze ktoś miał tam patrzec na te zdjęcia, mam nadzieję że jutro usłyszę te same wieści co dziś lewatywka dzień wcześniej mnie nie omineła(średnio przyjemne buahaha) no i dziś Jaśka dostałam ale dał on tyle że nie stresowałam się przed zabiegiem jechałam jak na spacer a jak tylko kulociąg mi zaczepił to otrzejźwiałam natychmiast potem spałam dużo o 16 dopiero byłam wstanie wstać i pójść do toalety i dali mi w końcu obiad ochydny bo ochydny ale troszkę mnie wzmocnił wszystkie siostry kochaniutkie zapraszają za rok piętro wyżej(czyli na porodówkę) pogłaskałam jeden brzusio taki poterminowy bo siedziałam na izbie przyjęć z jedną cięzaróweczką która też kiedyś miała HSG bo nie mogła zajść a po tym się udało i strasznie mnie pocieszała że zajdę nawet nie będę wiedziała kiedy hihihi no to tyle
Lacruś dziękuję że mnie smskami odstresowywałaś
Lacruś dziękuję że mnie smskami odstresowywałaś
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #324225 przez Dorciaition
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Dorciaition.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 9 miesiąc temu #324254 przez gorla
gosiaczku dobrze że juz po zabiegu swoje sie nacierpiałaś teraz tylko będzie lepiej
Ja rodzołam we wrzesniu i jakoś fajnie nie było zimno zaraz ani sie ruszyc na tej pierdzielonej wiosce, dlatego chciałam na wiosne albo latem, ale cóż
bidolku jakies objawy sa, przytyłam już prawie kilo nadrabiam to co w grudniu straciłam,bo aż strach w lustro spojrzeć
Mirellcia łooo matko, co to było z tym żołądkiem??? masz wrzody co co??? współczuje kochana!!!!!!
Lacrus a ty działąsz cos już??? wiosna idzie, z tego co pamiętam bociana zmawiałaś u mnie , a niedługo sie zjawią a gosiak też zamawiała
Inso jak samopoczucie??
Ja rodzołam we wrzesniu i jakoś fajnie nie było zimno zaraz ani sie ruszyc na tej pierdzielonej wiosce, dlatego chciałam na wiosne albo latem, ale cóż
bidolku jakies objawy sa, przytyłam już prawie kilo nadrabiam to co w grudniu straciłam,bo aż strach w lustro spojrzeć
Mirellcia łooo matko, co to było z tym żołądkiem??? masz wrzody co co??? współczuje kochana!!!!!!
Lacrus a ty działąsz cos już??? wiosna idzie, z tego co pamiętam bociana zmawiałaś u mnie , a niedługo sie zjawią a gosiak też zamawiała
Inso jak samopoczucie??
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #324272 przez gosiak
Dzięki dziewczynki
Mirella może faktycznie wrzody masz wiosna idzie to się odzywają może, ja się tak wystraszyłam z tymi wrzodami że mimo iż mnie już nie boli pójdę na tą gastro bo mąż mnie nastraszył bo wczoraj pojechał do klienta a ten już pochowany, ponoć dwa tyg temu dostał strasznych bóli trafił do szpitala i niestety było już za późno umarł przez wrzosy
Gorla dokładnie ja też bociana zamawiałam zobaczymy czy przyleci bo jakoś wierzyć mi sie nie chce że się uda, taka już ze mnie pesymistka strasznie ciekawa jestem co dziś lekarz powie, no ale skoro kontrast przepłynął to chyba nie powiedzą że trzeba jeszcze coś urożniać
Mirella może faktycznie wrzody masz wiosna idzie to się odzywają może, ja się tak wystraszyłam z tymi wrzodami że mimo iż mnie już nie boli pójdę na tą gastro bo mąż mnie nastraszył bo wczoraj pojechał do klienta a ten już pochowany, ponoć dwa tyg temu dostał strasznych bóli trafił do szpitala i niestety było już za późno umarł przez wrzosy
Gorla dokładnie ja też bociana zamawiałam zobaczymy czy przyleci bo jakoś wierzyć mi sie nie chce że się uda, taka już ze mnie pesymistka strasznie ciekawa jestem co dziś lekarz powie, no ale skoro kontrast przepłynął to chyba nie powiedzą że trzeba jeszcze coś urożniać
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
12 lata 9 miesiąc temu #324324 przez Insomnia
Dzień dobry
Wiosna w pełni, byłam na aerobiku i myślałam że ducha wyzionę To było jak tortury
Podbrzusze nadal mnie pobolewa, najgorzej jest wieczorem, wczoraj jak kichnęłam to mnie tak zakłuło że aż się zgięłam No i kłuje mnie w klatce piersiowej Chyba serce mi tłuszczem obrasta
Wiosna w pełni, byłam na aerobiku i myślałam że ducha wyzionę To było jak tortury
Podbrzusze nadal mnie pobolewa, najgorzej jest wieczorem, wczoraj jak kichnęłam to mnie tak zakłuło że aż się zgięłam No i kłuje mnie w klatce piersiowej Chyba serce mi tłuszczem obrasta
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #324338 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Hej Kobietki!!!
Najlepszego.... i dużo podwójnych kreseczek!!!
A w prezencie mam fotki mojej córci z balu przebierańców, niech Was zaraża uśmiechem
Moja mama coraz lepiej całe szczęście, dziękuje
A ja powinnam już odebrać wynik histo, ale nie chce mi sie tam w ogóle iść...
Pozdrawiam Was cieplutko i wierzę że będzie wysyp na wiosne Fasolki lubią wiosne
Mirella Pozdrawiam i przebadaj sie kobietko!
Gosiaczku dzielna jesteś! Ale opłaci sie... już niedługo sie przekonasz A tak na marginesie to jesteś mistrzynią rozbudowanych zdań
Najlepszego.... i dużo podwójnych kreseczek!!!
A w prezencie mam fotki mojej córci z balu przebierańców, niech Was zaraża uśmiechem
Moja mama coraz lepiej całe szczęście, dziękuje
A ja powinnam już odebrać wynik histo, ale nie chce mi sie tam w ogóle iść...
Pozdrawiam Was cieplutko i wierzę że będzie wysyp na wiosne Fasolki lubią wiosne
Mirella Pozdrawiam i przebadaj sie kobietko!
Gosiaczku dzielna jesteś! Ale opłaci sie... już niedługo sie przekonasz A tak na marginesie to jesteś mistrzynią rozbudowanych zdań
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez emka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #324387 przez Mirella
Emcia bomobowe to Twoje dziecko
Gosiak kiedy na tę rozmowę z doktorkiem biegniesz?
Inso a jakbyś tak testa zapuściła?
Przebadam się owszem, jak Duśkę do przedszkola poślę, bo póki co to zwyczajnie nie mam co z nią zrobić. Kiedyś bym ją siostrze wcisnęła, a teraz siostra sama w ciąży, a że kiepsko ją znosi to jej takiej małej wszędobylskiej pchły wciskać nie mam sumienia
Wszystkiego dobrego kobietki
Gosiak kiedy na tę rozmowę z doktorkiem biegniesz?
Inso a jakbyś tak testa zapuściła?
Przebadam się owszem, jak Duśkę do przedszkola poślę, bo póki co to zwyczajnie nie mam co z nią zrobić. Kiedyś bym ją siostrze wcisnęła, a teraz siostra sama w ciąży, a że kiepsko ją znosi to jej takiej małej wszędobylskiej pchły wciskać nie mam sumienia
Wszystkiego dobrego kobietki
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Mirella.