BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 9 miesiąc temu #323907 przez Insomnia
@nulka nawet krzyży unikam bo w razie gdyby jednak coś było na rzeczy to żeby się dzidzia mogła zagnieździć :blush: :blush: :blush:
Emka a jak mama? Bo o ile pamiętam to się martwiłaś czy wszystko będzie dobrze?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #323984 przez bidol
co ja miałam....., a już wiem :)

Gosiakowa - to nic tylko się cieszyć- lekarze znaleźli przyczynę i usuneli :) :) :) :) trzymam kciuki za II :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: dzielna kobietka z Ciebie :kiss: :kiss: :kiss:

Inso - trzymam kciuki za II krechy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Emka - co u Ciebie słychać???

Gorla - no to chyba objawy masz - jak batoniki opylasz :silly: :silly: :silly:

@nulka - za Ciebie też zaciskam z całych sił :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Lacra - oby jajo się znalazło :kiss: :kiss: :kiss:

mesy - mam nadzieję że badanka wyjdą jak ta lala :silly: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #324069 przez Mirella
Emka a bo ja wiem czy to blond? Niech Ci powiedzą te co widziały ;)

W nocy znowu miałam atak chyba żolądka i mąż wezwał pogotowie. Kurcze ja się dusiłam w głowie kręciło, prawie zemdlałam z bólu, i dowiedziałam się że histeryzuję bo nic mi nie jest ;) Ale zastrzyk rąbneli i potem mi przeszło, tylko dziś jak pijana i nieprzytomna chodzę i jem tylko suche bułki ;)

Ja mam zupełnie inne doświadczenia niż @nulka, dzidzia na wiosnę to fajna sprawa, jakoś Duśka nie prostestowała jak miała pól roku że trzeba się ubrać na spacer ;) A za to jak się urodziła to od początku wszystkie parki nasze :D w lecie łatwiej pójść gdziekolwiek bo łatwiej cyca na zawołanie wystawić :lol:

Testować dziewczynki, testować, nie marudzić, przeczytałam wszystko i nic nie pamiętam ;)
12 lata 9 miesiąc temu #324200 przez gosiak
Kochane na wstępie ściskam i dziękuję za kciuki...już jestem w domku, miałam tam zostać do juterka rano, ale na sale przyszły dwie Panie po operacji i troszkę stękały jedna cały czas płakała bo myśli że ma raka a że się co raz lepiej czułam to poprosiłam żeby mnie puścili a jutro tylko po wypis wpadne i na rozmowe z lekarzem, no ale do rzeczy...Więc tak ja jestem z tych co niestety gorzej to przeszły był to dla mnie koszmar, ale to przez to że jak Pan doktor wstępnie stwierdził że jajowody były poskręcane i zrosty BYŁY ale już nie ma :laugh: bo kontrast przepłynął prosto do moich jajników, ból straszny wyłam z bólu aż pelęgniarka przyleciała i mnie za rękę potrzymała napisałam że wstepnie Pan dr stwierdził zrosty bo potem nie gadałam z Nim już a jeszcze ktoś miał tam patrzec na te zdjęcia, mam nadzieję że jutro usłyszę te same wieści co dziś;) lewatywka dzień wcześniej mnie nie omineła(średnio przyjemne buahaha) no i dziś Jaśka dostałam ale dał on tyle że nie stresowałam się przed zabiegiem jechałam jak na spacer a jak tylko kulociąg mi zaczepił to otrzejźwiałam natychmiast potem spałam dużo o 16 dopiero byłam wstanie wstać i pójść do toalety i dali mi w końcu obiad ochydny bo ochydny ale troszkę mnie wzmocnił wszystkie siostry kochaniutkie zapraszają za rok piętro wyżej(czyli na porodówkę) pogłaskałam jeden brzusio taki poterminowy bo siedziałam na izbie przyjęć z jedną cięzaróweczką która też kiedyś miała HSG bo nie mogła zajść a po tym się udało i strasznie mnie pocieszała że zajdę nawet nie będę wiedziała kiedy hihihi no to tyle :side:

Lacruś :kiss: dziękuję że mnie smskami odstresowywałaś :kiss: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 9 miesiąc temu #324215 przez Majowka
Gosiak, super! Fantastycznie optymistyczny post! :) :kiss:
Ciesze sie, ze wszystko super! Dzielna z Ciebie kobitka!
Bede Ci teraz mocno kibicowac!

Insomnia, czekam na Twoj test! :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #324216 przez Mirella
Lubię takie posty, proszę o więcej, a Gosiak sio od kompa do roboty :lol:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #324225 przez Dorciaition
Wszystkiego najpiękniejszego z okazji Dnia Kobiet dla Was Dziewczęta :)

Gosiaczku ciężaróweczka na pewno ma rację :kiss:

Alanek[*] :(
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #324254 przez gorla
gosiaczku dobrze że juz po zabiegu :kiss: :kiss: :kiss: swoje sie nacierpiałaś teraz tylko będzie lepiej :kiss:

Ja rodzołam we wrzesniu i jakoś fajnie nie było :ohmy: :ohmy: zimno zaraz ani sie ruszyc na tej pierdzielonej wiosce, dlatego chciałam na wiosne albo latem, ale cóż :lol:

bidolku jakies objawy sa, przytyłam już prawie kilo :ohmy: nadrabiam to co w grudniu straciłam,bo aż strach w lustro spojrzeć :S :S

Mirellcia łooo matko, co to było z tym żołądkiem??? masz wrzody co co??? współczuje kochana!!!!!!

Lacrus a ty działąsz cos już??? wiosna idzie, z tego co pamiętam bociana zmawiałaś u mnie , a niedługo sie zjawią ;) ;) ;) ;) ;) ;) a gosiak też zamawiała :blink:

Inso jak samopoczucie??
12 lata 9 miesiąc temu #324272 przez gosiak
Dzięki dziewczynki :kiss:

Mirella może faktycznie wrzody masz wiosna idzie to się odzywają może, ja się tak wystraszyłam z tymi wrzodami że mimo iż mnie już nie boli pójdę na tą gastro bo mąż mnie nastraszył bo wczoraj pojechał do klienta a ten już pochowany, ponoć dwa tyg temu dostał strasznych bóli trafił do szpitala i niestety było już za późno umarł przez wrzosy :dry: :S

Gorla dokładnie ja też bociana zamawiałam :lol: zobaczymy czy przyleci bo jakoś wierzyć mi sie nie chce że się uda, taka już ze mnie pesymistka :dry: strasznie ciekawa jestem co dziś lekarz powie, no ale skoro kontrast przepłynął to chyba nie powiedzą że trzeba jeszcze coś urożniać :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 9 miesiąc temu #324277 przez gorla
gosiak jak przepłynął to gitara i kijanki przepłyną :lol: :lol: bedzie dobrze ino patrzeć jak tu wkleisz teściora z II ;) ;)
12 lata 9 miesiąc temu #324310 przez bidol
Mirella - ojjjjjjjjj :ohmy: :ohmy: kochana przebadaj się :ohmy: :ohmy: :ohmy: i może senatorium jakieś :silly: :silly:

Gosiak -SUPER :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: dzielna dziewczyna z Ciebie :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: Jestem pewna że teraz już pójdzie jak z płatka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Inso , @nulka - trzymam kciuki
12 lata 9 miesiąc temu #324324 przez Insomnia
Dzień dobry :lol:
Wiosna w pełni, byłam na aerobiku i myślałam że ducha wyzionę :S To było jak tortury :dry:
Podbrzusze nadal mnie pobolewa, najgorzej jest wieczorem, wczoraj jak kichnęłam to mnie tak zakłuło że aż się zgięłam :( No i kłuje mnie w klatce piersiowej :( Chyba serce mi tłuszczem obrasta :woohoo:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #324338 przez emka
Hej Kobietki!!!
Najlepszego.... i dużo podwójnych kreseczek!!!

A w prezencie mam fotki mojej córci z balu przebierańców, niech Was zaraża uśmiechem :)

Moja mama coraz lepiej całe szczęście, dziękuje ;)
A ja powinnam już odebrać wynik histo, ale nie chce mi sie tam w ogóle iść... ;)
Pozdrawiam Was cieplutko i wierzę że będzie wysyp na wiosne :) Fasolki lubią wiosne :)

Mirella Pozdrawiam i przebadaj sie kobietko!
Gosiaczku :kiss: :kiss: :kiss: dzielna jesteś! Ale opłaci sie... już niedługo sie przekonasz :) A tak na marginesie to jesteś mistrzynią rozbudowanych zdań :) :blink: :silly:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #324350 przez gosiak
Emuś no ja właśnie jestem mistrzynią w nagmatwaniu, hahaha nigdy nie byłam dobra w pisaniu referatów :lol: :laugh:

zdjęcia córy świetne :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #324387 przez Mirella
Emcia bomobowe to Twoje dziecko :lol:

Gosiak kiedy na tę rozmowę z doktorkiem biegniesz?

Inso a jakbyś tak testa zapuściła?

Przebadam się owszem, jak Duśkę do przedszkola poślę, bo póki co to zwyczajnie nie mam co z nią zrobić. Kiedyś bym ją siostrze wcisnęła, a teraz siostra sama w ciąży, a że kiepsko ją znosi to jej takiej małej wszędobylskiej pchły wciskać nie mam sumienia ;)

Wszystkiego dobrego kobietki :)
Załączniki:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży