BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 9 miesiąc temu #324932 przez Lacrijka
gorla napisał:

Lacrijka napisał:

A u Lacrusi bezie tak :
Dziewuszka - Anastazja, Zoja lub Ligia
Choposzek - Maxiu (po kocie) ewentualnie Kajetan

Jajuchy mnie bolą, która chce za cukierka przejąc ??? :silly:

leję :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Maxx po kłocie hahahaha ale imiona orginalne nie powiem :kiss: :kiss: :kiss:

No to by była opcja nawet wygodna..jak bedzie koryto i krzykne Maaaax to obaj przylecą :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #324933 przez sylka
Lacra gorzej jak kot nabroi i będziesz głośno karcić słownie synek będzie się zastanawiał czy to na niego tak nadajesz :P
12 lata 9 miesiąc temu #324940 przez Lacrijka
sylka napisał:

Lacra gorzej jak kot nabroi i będziesz głośno karcić słownie synek będzie się zastanawiał czy to na niego tak nadajesz :P

Maciek jak nabroi to juz nie jest Maxiem tylko Maciejem kotem, jak juz tak do niego mówie to sie kuli i miałka hahaha Robi oczy maślane i wchodzi na nogi..Skubaniec jeden, nie da sie na niego gniewac i takim oto sposobem kit wszedł nam na głowe :ohmy: :ohmy: :ohmy:
12 lata 9 miesiąc temu #324952 przez gorla
Lacra o kuwa kuwa kuwa!!! dopiero zajarzyłam ANASTAJA nigdy w zyciu!!!!!! smoczyca tak ma na imię!!!!!!!!!! :ohmy: :ohmy: nie rób córci ksywdy :blink:
12 lata 9 miesiąc temu #324960 przez Lacrijka
gorla napisał:

Lacra o kuwa kuwa kuwa!!! dopiero zajarzyłam ANASTAJA nigdy w zyciu!!!!!! smoczyca tak ma na imię!!!!!!!!!! :ohmy: :ohmy: nie rób córci ksywdy :blink:

Hahahaahahahahahahahahaaaaa
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325010 przez Dorciaition
Ha ha Lacrijka posikałam się :laugh: :laugh:

A co do Leny to mój tata nie może przeżyć, że jego wnuczka ma ruskie imię. Ale wyczytałam coś takiego:
"W Rosji Lena występuje tylko jako zdrobnienie od imienia Jelena, a nie jako samodzielne imię"

Chłopczyk podoba mi się Igor i Kajtuś :)

Bidolku gratuluję dziewczynki. Cudowne zdjęcie. Ale gdzie ta pipka? Nie mam wyobraźni B)

Alanek[*] :(
12 lata 9 miesiąc temu #325025 przez sylwka727
Hej dziewczyny my z mężem też się staramy o dzidziusia... Mogę do was dołączyć?

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 9 miesiąc temu #325027 przez gosiak
Sylwka skoro się staracie to jak najbardziej możesz dołączyć, witamy :blink:

Dorcia ta pipka to chyba koło tej strzałki :unsure:

jak kaszle to czuje jajka czy to normalne? :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325034 przez ajłona
Hej Kobitki!!! Dostaję kurwicy bo podobnie jak Mesy mam problemy z forum, a stęsknionam bardzo za Wami...może uda mi się skrobnąć jakiego posta,a jak nie to biedny lapek bezie...Dzeciaczki forumowe tituśne i przepiękne - Madziasaka, Ann, Dorcia, Mirellcia, Emcia - ucałujcie swe Pięknoty...a chłopaki jakieś też były pokazywane?? ja tyle chciałam napisać a w obawie, że zaraz mnie wywali,zapominam com chciała ;) Lacra, Gosiak - dzielne Lasencje - tak trzymam za Was kciuki mocno Kochane...@nulka do dzieła Kobitko, za Ciebie też mocno zaciskam!!! Agnesska, Majówcia, Bidolku Wasze Skarby cudowne...Gorliczku a Ty fotusię jakąś Skarba będziesz miała niebawem?? nie martwkaj tym razem będzie dobrze ;* Zaciskam też za Nikusię, Vifi, Inso, Mesy, Aguśkę ;) Buziaki dla Chłopka, kto tam jeszcze noooo...ktoś nowy się pojawił także witam serdecznie i wybaczajcie ciężarówie bo ksyw nie spamiętała. A teraz coś o Franusiu mym ukochanym;) mój Maluszek okazuje się wielkoludem - rozmiarowo dwa tygodnie do przodu, a waga to 2,180 kg w niepełnym 32 tygodniu, główka w obwodzie 31 cm podobnie jak brzusio, kość udowa ponad 6 cm ;) jednym słowem koks buahahahaha i można się spodziewać śmiało 4 kilosów na wyjściu. Troszkę mnie lekarz wystraszył bo Młody napiera dość mocno tą łepetynką niemałą na szyjkę macicy i diablica mi się nieco skróciła, oby się nie skracała bardziej ;) dostałam luteinkę - nie wiem czy dobrze, ponoć na wzmocnienie szyjki, więc bierę bo kcem by maluch wcześniej się nie wypchnął na ten świat ;) żywy chłop jest jak nic - czasem takie góry i doliny na brzuchu widoczne... zobaczymy 19 marca jak sytuacja! Trzymajcie kciuki coby mój mały Parówkarz nie szalał tak i siedział tam grzecznie jeszcze parę tygoni - zostało przecie 7 ino ;)a ruchliwy jak dzikun ;) fale brzuchol robi czasem niesamowite. Trzymajcie się cieplutko. buźka. I Wam życzę takich falujących brzusiów ;)
12 lata 9 miesiąc temu #325036 przez ViFi
Coś dla poprawy humoru

!

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 9 miesiąc temu #325041 przez sylwka727
Widzę że tu ostre główkowanie nad imionami mi się strasznie Julita podoba :)

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 9 miesiąc temu #325047 przez Dorciaition
AA Gosiak dzięki, już widzę. :) Wcześniej to strzałki nie widziałam ;)

Alanek[*] :(
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325060 przez gosiak
VIFI gdzieś dziś te babciunie widziałam chyba w pytaniu na śniadanie je pokazywali :lol:
najlepsza ta malutka taka smieszka :woohoo: ale wymiatają babeczki :laugh:

Dorcia ja z początku tez tej strzałki nie uwidziałam i za uja nie mogłam wyczaić gdzie pipula :blush: :S

Ajłonka pozdrawiam i trzymam kciuki żeby Franula jeszcze troszke w apartamentku posiedział :woohoo: :kiss: no i faktycznie duży chłop Ci przyjdzie na świat :side:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 9 miesiąc temu #325068 przez emka
Hejka!

Wifi Ale się uśmiałam, babki pierwsza klasa :) :laugh:
Sylwka Witamy :)Rozgość się :) Mi się podoba Antoś albo Tosia (tzn Antonina) i Olga, Maja... :)

Ajłonka Ja nie mogę już niedługo rozwiązanko :)Ale to zleciałao... Trzymam kciuki :)Pogłaskaj tam Franusia od ciotki :) A ... ja ważyłam 4,5kg , jakos mama dala rade :blink:

Gorla Uściski, wrzuć fotencje fasolindy!!!

Pozdrówka!!! U mnie piknie słonko świeci :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 9 miesiąc temu #325069 przez bidol
Dorcia- no tak jak Gosiak mówi pipka tam gdzie strzałka :laugh:

Sylwka - witaj i rozgaszczaj się :kiss: :kiss: :kiss:

Ajłoncia - trzymam kciuki za Ciebie i Filipka. Do mamusi mu się spieszy :blink: ale szybko zleciałao - Jak zapisywałam się na forum to akurat byłaś po testowaniu a już niedługo rodzisz - no mam nadzieją że za jakieś 6-7 tygodni - nie wcześniej :cheer: :cheer: :cheer:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia