- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #324932 przez Lacrijka
gorla napisał:
No to by była opcja nawet wygodna..jak bedzie koryto i krzykne Maaaax to obaj przylecą
Lacrijka napisał:
A u Lacrusi bezie tak :
Dziewuszka - Anastazja, Zoja lub Ligia
Choposzek - Maxiu (po kocie) ewentualnie Kajetan
Jajuchy mnie bolą, która chce za cukierka przejąc ???
leję Maxx po kłocie hahahaha ale imiona orginalne nie powiem
No to by była opcja nawet wygodna..jak bedzie koryto i krzykne Maaaax to obaj przylecą
Temat został zablokowany.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #324940 przez Lacrijka
sylka napisał:
Maciek jak nabroi to juz nie jest Maxiem tylko Maciejem kotem, jak juz tak do niego mówie to sie kuli i miałka hahaha Robi oczy maślane i wchodzi na nogi..Skubaniec jeden, nie da sie na niego gniewac i takim oto sposobem kit wszedł nam na głowe
Lacra gorzej jak kot nabroi i będziesz głośno karcić słownie synek będzie się zastanawiał czy to na niego tak nadajesz
Maciek jak nabroi to juz nie jest Maxiem tylko Maciejem kotem, jak juz tak do niego mówie to sie kuli i miałka hahaha Robi oczy maślane i wchodzi na nogi..Skubaniec jeden, nie da sie na niego gniewac i takim oto sposobem kit wszedł nam na głowe
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325010 przez Dorciaition
Ha ha Lacrijka posikałam się
A co do Leny to mój tata nie może przeżyć, że jego wnuczka ma ruskie imię. Ale wyczytałam coś takiego:
"W Rosji Lena występuje tylko jako zdrobnienie od imienia Jelena, a nie jako samodzielne imię"
Chłopczyk podoba mi się Igor i Kajtuś
Bidolku gratuluję dziewczynki. Cudowne zdjęcie. Ale gdzie ta pipka? Nie mam wyobraźni
A co do Leny to mój tata nie może przeżyć, że jego wnuczka ma ruskie imię. Ale wyczytałam coś takiego:
"W Rosji Lena występuje tylko jako zdrobnienie od imienia Jelena, a nie jako samodzielne imię"
Chłopczyk podoba mi się Igor i Kajtuś
Bidolku gratuluję dziewczynki. Cudowne zdjęcie. Ale gdzie ta pipka? Nie mam wyobraźni
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Dorciaition.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325034 przez ajłona
Hej Kobitki!!! Dostaję kurwicy bo podobnie jak Mesy mam problemy z forum, a stęsknionam bardzo za Wami...może uda mi się skrobnąć jakiego posta,a jak nie to biedny lapek bezie...Dzeciaczki forumowe tituśne i przepiękne - Madziasaka, Ann, Dorcia, Mirellcia, Emcia - ucałujcie swe Pięknoty...a chłopaki jakieś też były pokazywane?? ja tyle chciałam napisać a w obawie, że zaraz mnie wywali,zapominam com chciała Lacra, Gosiak - dzielne Lasencje - tak trzymam za Was kciuki mocno Kochane...@nulka do dzieła Kobitko, za Ciebie też mocno zaciskam!!! Agnesska, Majówcia, Bidolku Wasze Skarby cudowne...Gorliczku a Ty fotusię jakąś Skarba będziesz miała niebawem?? nie martwkaj tym razem będzie dobrze ;* Zaciskam też za Nikusię, Vifi, Inso, Mesy, Aguśkę Buziaki dla Chłopka, kto tam jeszcze noooo...ktoś nowy się pojawił także witam serdecznie i wybaczajcie ciężarówie bo ksyw nie spamiętała. A teraz coś o Franusiu mym ukochanym;) mój Maluszek okazuje się wielkoludem - rozmiarowo dwa tygodnie do przodu, a waga to 2,180 kg w niepełnym 32 tygodniu, główka w obwodzie 31 cm podobnie jak brzusio, kość udowa ponad 6 cm jednym słowem koks buahahahaha i można się spodziewać śmiało 4 kilosów na wyjściu. Troszkę mnie lekarz wystraszył bo Młody napiera dość mocno tą łepetynką niemałą na szyjkę macicy i diablica mi się nieco skróciła, oby się nie skracała bardziej dostałam luteinkę - nie wiem czy dobrze, ponoć na wzmocnienie szyjki, więc bierę bo kcem by maluch wcześniej się nie wypchnął na ten świat żywy chłop jest jak nic - czasem takie góry i doliny na brzuchu widoczne... zobaczymy 19 marca jak sytuacja! Trzymajcie kciuki coby mój mały Parówkarz nie szalał tak i siedział tam grzecznie jeszcze parę tygoni - zostało przecie 7 ino ;)a ruchliwy jak dzikun fale brzuchol robi czasem niesamowite. Trzymajcie się cieplutko. buźka. I Wam życzę takich falujących brzusiów
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez ajłona.
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
12 lata 9 miesiąc temu #325036 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Coś dla poprawy humoru
!
!
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325060 przez gosiak
VIFI gdzieś dziś te babciunie widziałam chyba w pytaniu na śniadanie je pokazywali
najlepsza ta malutka taka smieszka ale wymiatają babeczki
Dorcia ja z początku tez tej strzałki nie uwidziałam i za uja nie mogłam wyczaić gdzie pipula
Ajłonka pozdrawiam i trzymam kciuki żeby Franula jeszcze troszke w apartamentku posiedział no i faktycznie duży chłop Ci przyjdzie na świat
najlepsza ta malutka taka smieszka ale wymiatają babeczki
Dorcia ja z początku tez tej strzałki nie uwidziałam i za uja nie mogłam wyczaić gdzie pipula
Ajłonka pozdrawiam i trzymam kciuki żeby Franula jeszcze troszke w apartamentku posiedział no i faktycznie duży chłop Ci przyjdzie na świat
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez gosiak.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 9 miesiąc temu #325068 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Hejka!
Wifi Ale się uśmiałam, babki pierwsza klasa
Sylwka Witamy :)Rozgość się Mi się podoba Antoś albo Tosia (tzn Antonina) i Olga, Maja...
Ajłonka Ja nie mogę już niedługo rozwiązanko :)Ale to zleciałao... Trzymam kciuki :)Pogłaskaj tam Franusia od ciotki A ... ja ważyłam 4,5kg , jakos mama dala rade
Gorla Uściski, wrzuć fotencje fasolindy!!!
Pozdrówka!!! U mnie piknie słonko świeci
Wifi Ale się uśmiałam, babki pierwsza klasa
Sylwka Witamy :)Rozgość się Mi się podoba Antoś albo Tosia (tzn Antonina) i Olga, Maja...
Ajłonka Ja nie mogę już niedługo rozwiązanko :)Ale to zleciałao... Trzymam kciuki :)Pogłaskaj tam Franusia od ciotki A ... ja ważyłam 4,5kg , jakos mama dala rade
Gorla Uściski, wrzuć fotencje fasolindy!!!
Pozdrówka!!! U mnie piknie słonko świeci
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu #325069 przez bidol
Dorcia- no tak jak Gosiak mówi pipka tam gdzie strzałka
Sylwka - witaj i rozgaszczaj się
Ajłoncia - trzymam kciuki za Ciebie i Filipka. Do mamusi mu się spieszy ale szybko zleciałao - Jak zapisywałam się na forum to akurat byłaś po testowaniu a już niedługo rodzisz - no mam nadzieją że za jakieś 6-7 tygodni - nie wcześniej
Sylwka - witaj i rozgaszczaj się
Ajłoncia - trzymam kciuki za Ciebie i Filipka. Do mamusi mu się spieszy ale szybko zleciałao - Jak zapisywałam się na forum to akurat byłaś po testowaniu a już niedługo rodzisz - no mam nadzieją że za jakieś 6-7 tygodni - nie wcześniej